• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canm yenice yazabildim k.bakma :) bence biz ayrintilaya girelm tam kesinlessin de kurtulalım. :) Hayırlı olan olsun . Bn inandm ama eşim inanmıyor 30sn sürdü muayene diyorsun ne ara bacak arasına bakti diyor ultrason kağıdı bile vermemis doktorun demedn inanmam diyor bn bir yana eşim bile doktoruma o kadr guven duyuyor yani. Düşünebiliyor musun gramini bile söylemedi br bacağını ölçtü kız dedi kafasını ölçtü sonra 18+3 günlük dedi ve btti bunlar 1 dakika ancak sürmüştür. Bn rapor için geldim faln diyince bakmadı bile sanırım ozelden geldm oraya diye bnm aklıma oyle geliyor çok tuhaf oldum bn de ne kadr olmuş boyu kilosu faln hep merk ediyordum apar topar kaldırdı .

Herşey para ... Sanki taşıdğın can değil günah wallahi çok üzülüyorum böle şeylere ve kızıyorum da belki kimimizin imkanı yok devlette bu şekilde mi ilgileniyorlar bebeklerle annelerle ben hiç gitmedim daha ama çevredende duyduklarım var bakmazlar ilgilenmezler vs diye... doğum kadar mucizevi Ve Allahın emrettiği birşeyi paran yoksa hafife paran varsa ohoo en ince ayrtnısında kadar ilgilensinler... eşin güvenmemekle haklı bence de pek inandırıcı değil hayırlısı olsun

Canım ben kizimda Ankara'da bı devlet Hastanesi'ne de gidiyordum aynı zamanda ve düzenli gittiğim için detaylı zamanı geldiğinde direkt randevumu ayarlamislardi. Ben memnun kalmıştım. 5 dk falan değil yarım saat durmuştum içeride. Tek tek organlara bakıyor not alınıyor falan. Evet ekranı sen görmüyorsun ama zaten organlara bakıldığı için görsen de bı şey anlamazsın diye düşünüyorum. Yani devlet kötüdür diye düşünme hiç belli olmaz. Detaylı fiyatları çok yüksek ben de henüz bulamadım ama devlet hastanesinde yaptırmaya niyetliyim.

Saol canim bende dusuncedeyim bakalim yarin yine arastiracagim gerci esim yine vaz gecti gece gece üzdü beni:(

Herşey para ... Sanki taşıdğın can değil günah wallahi çok üzülüyorum böle şeylere ve kızıyorum da belki kimimizin imkanı yok devlette bu şekilde mi ilgileniyorlar bebeklerle annelerle ben hiç gitmedim daha ama çevredende duyduklarım var bakmazlar ilgilenmezler vs diye... doğum kadar mucizevi Ve Allahın emrettiği birşeyi paran yoksa hafife paran varsa ohoo en ince ayrtnısında kadar ilgilensinler... eşin güvenmemekle haklı bence de pek inandırıcı değil hayırlısı olsun
Cnm ben bunu bizzat yaşadım. Downlu olma ihtimali çok yüksek dediler.almanyaya kan gonderdim bu arada çok şükür ki giden param oldu.şimdi profla devam edeceğim muayene ücreti 400 kadar.yine de diyorum ki inşallah giden sadece param olur.ama düşünüyorum ya olmasaydı nasıl yapacaktım 9 ay bekleyecek miydim o strese 2 hafta bile dayanamazken.allah yardım etsin sağlıkla paranın ilişkisi olmamalı bu devirde.allah yardımcıları olsun hakikaten olmayana zor ben çok iyi anlıyorum.

Aynen kuzum hayırlısı. Ya ablamla aynı doktora girdik o 38.haftada o çıktı anlattı yok şu bacağı su kadr kilosu şöyle boyu uzun olacak kafası ufak suyun iyi vs. Herşeyi söylemiş ama bana gösterdiği muamele hiç hoş değildi ilk defa görünce böyle yaptı sanırım . Hc anlam veremedm . Hayirlisi bn burda hep diyordum ayrıntılı ultrasona girmeden inanmam diye hala öyle düşünüyorum :)

Canm yenice yazabildim k.bakma :) bence biz ayrintilaya girelm tam kesinlessin de kurtulalım. :) Hayırlı olan olsun . Bn inandm ama eşim inanmıyor 30sn sürdü muayene diyorsun ne ara bacak arasına bakti diyor ultrason kağıdı bile vermemis doktorun demedn inanmam diyor bn bir yana eşim bile doktoruma o kadr guven duyuyor yani. Düşünebiliyor musun gramini bile söylemedi br bacağını ölçtü kız dedi kafasını ölçtü sonra 18+3 günlük dedi ve btti bunlar 1 dakika ancak sürmüştür. Bn rapor için geldim faln diyince bakmadı bile sanırım ozelden geldm oraya diye bnm aklıma oyle geliyor çok tuhaf oldum bn de ne kadr olmuş boyu kilosu faln hep merk ediyordum apar topar kaldırdı .

Rapor isini halledebildin mi bari

Adını da belirlemişsin canım. Şimdi gördüm. Polat ismi de güzelmiş. Adıyla yaşasın bebişin :)

Saol canim benim adi gibi celik gibi giclu olsun insallah :dua: esimin cok sevdiği kardesten ote arkadaşının ismi onu koymak istedi bende kirmak istemedim bende severim kendisini ikisininde gonlu hoş ildu :KK39:

Cnm ben bunu bizzat yaşadım. Downlu olma ihtimali çok yüksek dediler.almanyaya kan gonderdim bu arada çok şükür ki giden param oldu.şimdi profla devam edeceğim muayene ücreti 400 kadar.yine de diyorum ki inşallah giden sadece param olur.ama düşünüyorum ya olmasaydı nasıl yapacaktım 9 ay bekleyecek miydim o strese 2 hafta bile dayanamazken.allah yardım etsin sağlıkla paranın ilişkisi olmamalı bu devirde.allah yardımcıları olsun hakikaten olmayana zor ben çok iyi anlıyorum.

Aynen öle Allah gerçekten imkanı olmayanlara yardım etsin sonuçta hepimiz imkanlarımız doğrultusunda bşyler yapıyoruz ama iyi niyet insanlık paradan çok daha değerli ve çok şey kazandıran bşy ama malesef günümğzde herşey ticaret... Çok geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıkla gelsin bebeğin :KK200:

Aman yok kuzum devlet hepsini karsilamiyor bu rapor sadece fazla kutu alabilmek ve br kısmının karşılanması için dedi yolladı. Çok pis bozuldm ya bebeğimin gramini bile söylemedi .

Olsun canim kendi doktoruna gittigin zaman ogrenirsin insallah.

Aynen kuzum hayırlısı. Ya ablamla aynı doktora girdik o 38.haftada o çıktı anlattı yok şu bacağı su kadr kilosu şöyle boyu uzun olacak kafası ufak suyun iyi vs. Herşeyi söylemiş ama bana gösterdiği muamele hiç hoş değildi ilk defa görünce böyle yaptı sanırım . Hc anlam veremedm . Hayirlisi bn burda hep diyordum ayrıntılı ultrasona girmeden inanmam diye hala öyle düşünüyorum :)

İnsanlık zor zanaat canım herkesde yok doktorlar zaten artık sıfır duygu bazılarında yüzüne bile bakmıyorlar . Boşver herşey yolundadır hayırlısı inşallah cnm gerçektwn hiç hoş değil yaptığı muamele şükür ki kendi doktorun herşeyi söyler

İnsanlık zor zanaat canım herkesde yok doktorlar zaten artık sıfır duygu bazılarında yüzüne bile bakmıyorlar . Boşver herşey yolundadır hayırlısı inşallah cnm gerçektwn hiç hoş değil yaptığı muamele şükür ki kendi doktorun herşeyi söyler
Aynen ya esim çok bozuldu hani ultrason kağıdı diyor boyu ne kadar diyor soruyor herseyi adamcagz birşey demedi ki diyorum. :KK53: sinirlendi devlet hastanesi şöyle böyle diye övüyorlar birde diyor :KK45: neyse bakalm kendi doktoruma muayenemede çok yok 15inden sonra gidecegm ayrintiliyida yaparz inslh rahatlarm . :işsiz:

Kızlar ya geceleri şu haftalarda ne tarafa doğru yatıyorsunuz? Ben solda hiç rahat edemiyorum sağ yanda rahat uyuyorum bide sırtüstü . Sırtüstü sakıncalı diyorlar ama erken değil mi daha vallahi nasıl yatacağımı şaşırdım hiç uyuyamıyorum :(

İnslh canm suan normal haftama gore 17+5 günlük ama ultrasonda 18+3 çıktı kontrolüm 15inde acaba 20.hafta dolunca mi gitsem direk ayrintiliyi yaptirirdm yda normal zamanda mı gideym

20. Haftanda git bence bana haftaya cinsiyet belli olur dedi ama artik gitmicem 20. Haftada gidicem bi sorun olmadikca gitmeyi dusunmuyorum artik. Biz cok abartiyoruz herseyi ya ben hicbiseyin ustune dusmicem bundan sonra haftalarca ikili test konustuk simdi detayliya taktik. Doktorlarla da yetinemiyoruz baksana oyle dedi ama nasildir boyle dedi ama emin olamadim felan bissuru seyi dert ediyoruz benim benden 2 hafta onden giden arkadasim var daha 1 kere gitti hastaneye 2. Defa da yarin gitcek kiz 4 ay 1 haftalik oldu. Bizde burda prof kesiliyoz valla. Ben herseyi doktoruma birakip ona guvenmeyi tercih ediyorm artik hicbseyi dusunup kafama takamicam valla

Kızlar ya geceleri şu haftalarda ne tarafa doğru yatıyorsunuz? Ben solda hiç rahat edemiyorum sağ yanda rahat uyuyorum bide sırtüstü . Sırtüstü sakıncalı diyorlar ama erken değil mi daha vallahi nasıl yatacağımı şaşırdım hiç uyuyamıyorum :KK43:
yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin. 25. haftadan sonra sırt üstü yatma. şuan bebeğin ağırlığı olmadığı için zararı yok ben doktora sormuştum. ya zaten buna kendinizi şartlamayın. arkadaşımın bebeği hep soldaydı ve hiç soluna yatmasına izin vermedi annesinin.

Aynen öle Allah gerçekten imkanı olmayanlara yardım etsin sonuçta hepimiz imkanlarımız doğrultusunda bşyler yapıyoruz ama iyi niyet insanlık paradan çok daha değerli ve çok şey kazandıran bşy ama malesef günümğzde herşey ticaret... Çok geçmiş olsun bu arada inşallah sağlıkla gelsin bebeğin :KK200:
Amin cnm inş cumlemizin

yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin. 25. haftadan sonra sırt üstü yatma. şuan bebeğin ağırlığı olmadığı için zararı yok ben doktora sormuştum. ya zaten buna kendinizi şartlamayın. arkadaşımın bebeği hep soldaydı ve hiç soluna yatmasına izin vermedi annesinin.

Ya galiba şartladığımdan pskolojik uyuyamıyorum haklısın çünkü hamile kalmadan önce hiç sola yatamıyorum derdi yoktu şimdi var rahat edemiyorum sağda çok rahatım sırtüstüde yatabiliyoruz daha ozaman belki bu gece uyurum bide 5 dk önce galiba bebeğimi hissettim az kalsın bağrıyodum:emir_bebek: hissetşğim taraf soldu ve semsert oldu sağ tarafım yumuşak inşallah bebeğimdir :KK49::dua::halay:

Kızlar ya geceleri şu haftalarda ne tarafa doğru yatıyorsunuz? Ben solda hiç rahat edemiyorum sağ yanda rahat uyuyorum bide sırtüstü . Sırtüstü sakıncalı diyorlar ama erken değil mi daha vallahi nasıl yatacağımı şaşırdım hiç uyuyamıyorum :KK43:
Ay ben.normalde de sola donup yatarim ama simdi nasil uyuyacagimi sasirdim ya dun sola yatinca kasiklarim cok agridi duz yatinca kasiklarim geriliyor saga yatinca tam kan akisi saglanmiyor diyorlar napcami sasirdim ya

Back
X