- 17 Şubat 2017
- 251
- 444
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #15.861
Canm yenice yazabildim k.bakma :) bence biz ayrintilaya girelm tam kesinlessin de kurtulalım. :) Hayırlı olan olsun . Bn inandm ama eşim inanmıyor 30sn sürdü muayene diyorsun ne ara bacak arasına bakti diyor ultrason kağıdı bile vermemis doktorun demedn inanmam diyor bn bir yana eşim bile doktoruma o kadr guven duyuyor yani. Düşünebiliyor musun gramini bile söylemedi br bacağını ölçtü kız dedi kafasını ölçtü sonra 18+3 günlük dedi ve btti bunlar 1 dakika ancak sürmüştür. Bn rapor için geldim faln diyince bakmadı bile sanırım ozelden geldm oraya diye bnm aklıma oyle geliyor çok tuhaf oldum bn de ne kadr olmuş boyu kilosu faln hep merk ediyordum apar topar kaldırdı .
Herşey para ... Sanki taşıdğın can değil günah wallahi çok üzülüyorum böle şeylere ve kızıyorum da belki kimimizin imkanı yok devlette bu şekilde mi ilgileniyorlar bebeklerle annelerle ben hiç gitmedim daha ama çevredende duyduklarım var bakmazlar ilgilenmezler vs diye... doğum kadar mucizevi Ve Allahın emrettiği birşeyi paran yoksa hafife paran varsa ohoo en ince ayrtnısında kadar ilgilensinler... eşin güvenmemekle haklı bence de pek inandırıcı değil hayırlısı olsun