• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

anam onu da deniyim valla kim ne derse onu deniyom deneme tahtası oldum valla :KK70::KK70: tamam canım benim çok teşekkür ederim dur onu da bir deniyim bakıyım :KK66::KK66::KK15::KK15:
Rica ederim canım benim işe yarar inşallah. Bitki çayları mideyi rahatlatıyor sanki. Rezene de içiyorum ben o da gaz için de iyi. Bulantim biraz hafifledi sanki benim sabah ve gece yatmadan önce fena oluyorum ama aynı senin gibi her şeyi yemiyorum sulu yemek yapmıyorum bile. Bir hafta 10 güne bitecek inşallah inanıyorum :)

Salgın var sanırım geçmiş olsun, bende hastayım nefret ediorum şu grip ,nezle den :hasta: bnm oğlum herzaman der ama babası da der sanırım ondan hatta bazen oyun oynarken ben meyve fln getiririm ertesi gün aklına gelince anne dün meyve getirmiştin ya unuttum demeyi ellerine sağlık çok güzel olmuş der :))))
Yerim ben onu Masallah ona yaaa :)

anam sen birde kilo vermişsin :KK57::KK57: gerçi ben ilaçla kusmayı durdurmasaydım bende kilo verirdim bende sadece 1 kilo aldım ama ağır yemek yiyemiyorum hiçbir şekilde aperitif tarzı bşeyler hep şöyle oturupta adam akıllı yemek yedim diyemiyorum hiç ama süt de iyi geliyor bak onu da dene iki akşamdır ılık süt içiyorum dünde iyiydim bugünde iyi mide tabi akşam saatlerine doğru ilacın da etkisi geçince cozutuyor yine midem :KK70::KK70::KK70:
Evet verdim kilo ama yiyememekten :KK43:Yemek yemeyi öyle özledimki:kk77:Ama ne yapalım yapacak bişi yok minnoşun rahatı yerinde çok şükür, haftasınıda takip ediyor.
3. Evladım hiçbirinde böyle olmamıştım :KK12:Biraz nazlı geliyor içerdeki sanırım:olamaz:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize :KK200:

Doktorum coraspin vermiyor bana ilk zaman kullandigimda kanama olmustu igne yeterli dedi ama merak ediyorum 0.4 igne yeterli mi ne bileyim hep dusunuyorum iste... oncesinde cok kotu deneyimim olunca bunda asamadim hala onu
canım yeterlidir o korkma. coraspini dün doktor bana 24. haftadan sonra bebeğe zararı oluyor bırakacağız dedi. bende kötü şeyler yaşadım. 8 ayda 2 kaybım var. bence düşünme artık. yeterli geliyordur o iğne. dozacı düşük değil. bundan sonra hamileliğinin tadını çıkar. doktorumun dediği gibi en güzel haftalardayız balındayız ;)

Ben de erkek olduğu kesinleşirse Mustafa Çınar düşünüyorum. Ama moralimi bozdu eşimin kuzeni. Çınar isimli çocuklar çok yaramaz oluyormuş. Etrafımda da yok hiç bilmiyorum valla. Vazgeçemiyorum da çok mu yaramaz olur cidden?
yok be üst komşumun oğlunun adı çınar. yaramaz değil. düne kadar oğlum olacak sanıyordum. adını ege çınar koymuştuk. sende kimseyi dinleme adı çınar olsun çınar gibi ömrü uzun ve sağlıklık olsun canım.

ya bende sola yatıyorum ama gece yüzüstü dönüyorum farkında olmadan :ruh: uyandımı hemen sola dönüyorum ama dün gece bir süre sola yattım canım acıdı sanırım bebek soldaydı ve sağa dönmek zorunda kaldım sonra gece uyandım bu seferde sağda bir doluluk hissettim sola döndüm şimdiden böyle olduk ilerleyen haftalarda korkudan yatamıcaz oturarak uyuyacağız kesin biz :olamaz::olamaz:
canım kendine ne diye eziyet ediyorsun ki. ben doktora sordum 25.haftadan sonra dedi. ama buda sürekli solunda yatacaksın anlamına gelmiyor dedi. ben sağıma ve soluma yatıyorum. sadece yüzüstü yatmıyorum.

Ahahahah :KK70: Benimki değişmesin artık ya 1 aydır oğlum olacağına inandırdım kendimi. Kız derse şok olurum :) Sağlıklı olsun da ona da alışırız ama :)
o şoku dün biz yaşadık. Ama ben çok sevindim. Doktor sordu tahminde bulun diye. bende kız hissediyorum dedim. baktı prenses geliyor dedi :D

Ben de erkek olduğu kesinleşirse Mustafa Çınar düşünüyorum. Ama moralimi bozdu eşimin kuzeni. Çınar isimli çocuklar çok yaramaz oluyormuş. Etrafımda da yok hiç bilmiyorum valla. Vazgeçemiyorum da çok mu yaramaz olur cidden?
Çevrendekileri sakın dinleme.Bildiğim kadarıyla isimler insanların üstünde anlamlarını yüklermiş.Çınarda biliyorsunki uzun yaşayan güçlü bir varlık .Sende böyle düşünerek ver ismini oğluna :KK200:
Çevremdekilere bakacak olursan her isme bişi bulabilirler.Ve isim gerçekten çok önemliymiş çok araştırdım anlamı güzel olmalıymış.
Evlat senin içinden geleni yap annesi:KK200::nazar:

ya isim denilmis de erkege hazır kız derse arayısa giricem:KK45: aslında kız ismi hazırdı ama benim sevdigim isimin esimin eskiden gorustugu kızın ismi oldugunu ogrendigimden beri:KK12: hayatta koymam:KK53:

ya isim denilmis de erkege hazır kız derse arayısa giricem:KK45: aslında kız ismi hazırdı ama benim sevdigim isimin esimin eskiden gorustugu kızın ismi oldugunu ogrendigimden beri:KK12: hayatta koymam:KK53:
kızda bende karasız kaldım. Meyra hoşumuza gitti eşim bekarlığından beri beren diyo bilemedim

Kalcamdan belime ve kasiklarima vuran bir agrim var cok rahatsiz edici yani siddetli degil ama rahatsiz edici bir hal. Hamileligin basindan beri hic agrim olmuyordu diye sasirdim bugun olunca:)

Biraz canim sikkin bu aralar, acaba onunla ilgili olabilir mi?

kirmizigitar kirmizigitar hissettiğin kesinlikle bebişin annesi:nazar:3. Evladına hamile bir anne olarak tecrübeyle sabittir:anneadayı:Bazen pıt pıt gibi var ama yok arası bir dokunuş içerden,bazende içerde yine varla yok arası bir kayma:KK200:Hatta son rahatsızlanıp doktoruma gittiğimde ultrason aletini koyduğu anda pıt pıt yapıyor yine dedim doktoruma.Evet ben iyiyim korkma diyor annesi dedi doktorum :nazar:
Birde stres yapma onlar bizden güç alıyorlar,dahada güçlüler:nazar:

Kalcamdan belime ve kasiklarima vuran bir agrim var cok rahatsiz edici yani siddetli degil ama rahatsiz edici bir hal. Hamileligin basindan beri hic agrim olmuyordu diye sasirdim bugun olunca:)

iki gundur bende de vardı sol bel ve sol bacagıma vuran bir sancı agrı karısık birsey ama bu sabah gecmisti ara ara oluyor ya normaldir bence

Okuduğum kadarıyla bu aralar çok yoruluyorsun ve stresli bir dönemden geçiyorsun.Bende geçen hafta yaşadım 1 hafta yatılı misafirim gelmişti çok gezdim ve yoruldum.Leğen kemiğim kalça yerinden ikiye bölünecek gibi ağrıdı 1 hafta boyunca.
Bol bol dinlenmeni tavsiye edrim nacizane tabiki:KK16:
Birde bol su içmenizi hem bebeğin suyu azalmaması için hemde su bebeğin bulunduğu kesedeki enfeksiyon oluşumunu engelleyen mineral içeriyormuş doktorum söyledi bunuda:KK16:
Kendine dikkat etki bebişin iyi olsun annesi:KK68:

18. Haftanin sonuna kadar kendini gostermeyen bebegimiz erkekmis, dun nihayet ogrenebildik. 21cm 250gr diyince doktor sok oldum, hala disardan belli olmayan bir karin... herseyi normal, bas cevresi, mide cevresi, bacak boyu... hepsi 18hafta+2yi gosteriyor.
gözünaydın canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nsasip etsin

Kendi hastanendenmi aldin?
Hayır canım benim hastanemde yok. Doktor 2 yeri önerdi birinin cihazı iyi birinin fiyatı ucuz dedi. Ben cihazı iyi olanı tercih ettim. Ama hastane değil sadece bunun için açılmış ileri tanı ve görüntüleme merkezi. bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine

Back
X