- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.001
sicak birseyler ic yumusasin bogazin daha baslangictir zatenYok Canim sildikce az az geliyor hele bogazim nasil yaniyor anlatamammutfakta uyuyakalmisim 2 saat
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sicak birseyler ic yumusasin bogazin daha baslangictir zatenYok Canim sildikce az az geliyor hele bogazim nasil yaniyor anlatamammutfakta uyuyakalmisim 2 saat
![]()
Yaaavallahi onu hiç düşünemedim şimdi helal edin kızlar hakkınızı ya çok kötü hissederim kendimi uuff ya kabızlık fln çeken varsa iyi gelir diye söylemiştim
(
gözünaydın canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nsasip etsin
Kizlar gribim cok fenayim, burnumu sildikce biraz biraz kan geliyor.
Gözünaydn canm.saglkla kucagimiza alrz hepimiz ins
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin pasani canim, Masallah ona :)
Kızlar neredeyse hepiniz bebeğinizi hissettiğinizi yazıyorsunuz, bende henüz tık yok hiç bişey hissetmiyorum , normal mi? Niye ben hissedemiyorum??![]()
ne bebisi hissediyom ne karnim belli ne cinsiyet bellibirinden biri olsa bari
![]()
Çok sağol canım benim de başka isim koymaya içim elvermiyor zaten. Anlamına göre yaramaz olması için bir sebep yok. Uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah :) senin prenses de sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsun annesi :)yok be üst komşumun oğlunun adı çınar. yaramaz değil. düne kadar oğlum olacak sanıyordum. adını ege çınar koymuştuk. sende kimseyi dinleme adı çınar olsun çınar gibi ömrü uzun ve sağlıklık olsun canım.
o şoku dün biz yaşadık. Ama ben çok sevindim. Doktor sordu tahminde bulun diye. bende kız hissediyorum dedim. baktı prenses geliyor dedi![]()
Çınar'ın anlamı güzel değil mi canım? Ben çok seviyorum sayenizde kendimden biraz daha emin oldum. Sağolun iyi ki varsınız.Çevrendekileri sakın dinleme.Bildiğim kadarıyla isimler insanların üstünde anlamlarını yüklermiş.Çınarda biliyorsunki uzun yaşayan güçlü bir varlık .Sende böyle düşünerek ver ismini oğluna
Çevremdekilere bakacak olursan her isme bişi bulabilirler.Ve isim gerçekten çok önemliymiş çok araştırdım anlamı güzel olmalıymış.
Evlat senin içinden geleni yap annesi![]()
Kiz eskiden sağa sola yatma mi bilinirmis Alla sen takılmayın söyle seylere ...Bizim yakın bi akrabamiz var kadın baya bi kilolu ezelden öyle kiloluymus ve ikizlerine hamileyken doğurana kadar yüzüstü yatmış gayet sağlıklılar (kocaman adamlar suan )![]()
18. Hafta bitti benim ve yeni yeni hissetmeye basladim... hatta bugun ucak yolculugunda 1 saat boyunca yerinde durmadi
ben güneş kremi kullanıyorum. doktorum bunu önerdi çokda memnunumArkadaşlar güneş lekesi için kullandığınız ürünler var mı?benim ilk gebeliğimden kalan lekelerim var hala
Yaglandiriyo mu bu? Cikmis gunes lekelerim cok sinirim bozulduben güneş kremi kullanıyorum. doktorum bunu önerdi çokda memnunum
Eki Görüntüle 1991825
Bence gerçekten çok anlamlı ve güzel bir isimÇok sağol canım benim de başka isim koymaya içim elvermiyor zaten. Anlamına göre yaramaz olması için bir sebep yok. Uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah :) senin prenses de sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsun annesi :)
Çınar'ın anlamı güzel değil mi canım? Ben çok seviyorum sayenizde kendimden biraz daha emin oldum. Sağolun iyi ki varsınız.![]()