• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

evet ya bayılıyorum sürekli bebekde mesaj geliyor annecim günaydın annecim seni seviyorum yerim ben onu

D160317B-9CA8-4524-BF22-AB505E292911.webp

Bu programi hic sevmedim ama sirf bildirimleri icin tutuyorum:)

Hanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)

Neden ki canım? Hayırlısı olsun sıkma kendini bulursun uygun bir hastane inşallah..

Parasından değil ya benim eşim teknolojiye karşı neymiş zırt pırt ultrasona mı girilirmiş kavga ettik bugün iptal ettim dedim özeldeki randevumu iyi yapmışsın diyor halbuki iptal etmedim :olamaz::olamaz::olamaz:

hayır inatla gireceğim bir şey çıkacak canım sıkılcak ben sana dedim girme diye diyecek teselli edeceğine daha çok sinirimi bozacak ona korkuyorumo_O

Hanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)
fazla değil canım ben kan ilacına 12.haftada başladım. vinalac vitamin içiyorum. benim doktorum omega 3 vermiyor bebeğin gelişimi kötü olanlara veriyorum dedi vermedi

18. Haftanin sonuna kadar kendini gostermeyen bebegimiz erkekmis, dun nihayet ogrenebildik. 21cm 250gr diyince doktor sok oldum, hala disardan belli olmayan bir karin... herseyi normal, bas cevresi, mide cevresi, bacak boyu... hepsi 18hafta+2yi gosteriyor.

Hayırlı olsun canım seninde erkek demek uzun ömürlü sağlıklı olsun bebeklerimiz :nazar:

Sagol canim benim, burnum kanamasi normalmi?
Normalmis programlarda yaziyor hatta ;)

Ben bugun cok pis kustum bildiğiniz su kustum :( lavobodan bir geldim bebegin oldugu yerde bir gerilme oldu, sanki bisiy orada kasildi sonra kaymalar oldu acaba beyefendi mi bisiyler demek istedi ?

fazla değil canım ben kan ilacına 12.haftada başladım. vinalac vitamin içiyorum. benim doktorum omega 3 vermiyor bebeğin gelişimi kötü olanlara veriyorum dedi vermedi
Anladim canim.ben de bazen diyorum belki bana da on ikinci hafta baslatsalardi dun bayilmazdim ama kismet.bebegim iyi olsun da:)peki kan ilaci ac mi tok mu canim bana ac ic dedi ama ac karnina bulanti yapiyor mu acaba

Kullan canım Dr vermez öyle fazla gelcek olsa .Bende decavit ,oligofer surup ve balik yagi kullaniyorum balık yiyemedigim için verdi onuda

okeanoss00 okeanoss00 Çınar diye tanidigim 3 yasinda minik bir yakisikli var cok zeki bu yuzden biraz merakli sadece o kadar yaramazligini duymadim ;)

Anladim canim.ben de bazen diyorum belki bana da on ikinci hafta baslatsalardi dun bayilmazdim ama kismet.bebegim iyi olsun da:)peki kan ilaci ac mi tok mu canim bana ac ic dedi ama ac karnina bulanti yapiyor mu acaba
ben yatmadan önce içip yatıyorum canım. sabah midemi bulandırıyor

Kalcamdan belime ve kasiklarima vuran bir agrim var cok rahatsiz edici yani siddetli degil ama rahatsiz edici bir hal. Hamileligin basindan beri hic agrim olmuyordu diye sasirdim bugun olunca:)

Biraz canim sikkin bu aralar, acaba onunla ilgili olabilir mi?

Canım ben 2haftaya yakın çektim o ağrıyı özellikle geceleri kalça kemiklerim kuyruk sokumum :( nedeni bebek yukarı çıkarken kemikleri esnetirmil bu doğumada hazırlıkmış bi nevi normal olduğunu okudum bilgin olsun kafana takma

Back
X