• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Insallah gecer canim :) sivi alimi benim de cok az su midemi bulandiriyor cunku.ayran iciyorum bol bol.zaten meyveden de aliyoruz bir miktar su.yetmiyor muhtemelen cunku tansiyonum hep dusuk.dikkat et canim sen de sivi alimi az olunca tansiyonu dusuruyor.zorla da olsa icicez artik bsyler:)
Aaa o zaman bnm tansiyonum düşüo sanırım bas donmesi fln oluo garip garip

Kızlar elleri ve ayakları şişen var mııı :KK43: günde 1,5 - 2 litreye yakın su içiyorum. ekstradan hiç bişeyin üzerine tuz serpmiyorum. günlük yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama şimdiden her tarafım şişti :KK43:
Benim çok fazla sismedi daha onca asiri tuz yememe rağmen .Yürüyüş de yaptığım yok markete bile 2 adım arabayla gidiyorum, evde koşu bandi var yürümek zor gelio:skandal: bu gidişle birden sisicem :olamaz:

Benim cekmedi canim saydiklarini da hayir yani cekenler olabilir yahu bu ne duyarsizlik!
ne alaka ya bende hamileyim olmasam neyse de tv de binlerce reklam yayinlaniyor sitede ayni sekilde yemek tarifleri var bu kdr hassas olmaya gerek yok saka yaptigini dusunuyorum degilse bile fazla sert davraniyorsun farkina varman lazim bunun

ne alaka ya bende hamileyim olmasam neyse de tv de binlerce reklam yayinlaniyor sitede ayni sekilde yemek tarifleri var bu kdr hassas olmaya gerek yok saka yaptigini dusunuyorum degilse bile fazla sert davraniyorsun farkina varman lazim bunun
Yuh! Ciddi degilim tabiki saka yapiyorum sonuna gulucuk koymadim diye azarliyorum sandin dimi kofte:) otobusteyim la zor tutunuyom zaten bi yandan size laf yetistiriyom :)

Olcuyomusun tansiyonunu? Ben de surekli ama surekli hamileligin basindan beri bas donmesi goz kararmasi yasiyorum duzenli olarak olcuyorum tansiyonumu 10-6 cikiyo hep
Yok olcmuyorum evde yok alet ,kayinvalidemde var gidip ölcsem olur aslında ,kontrollerde hep 12 7 çıkıo normal dio Dr ama demekki arada düşüo sanirim o_O

Back
X