• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ee benimde sivri goren erke diyo ama dr buyuk ihtimal kiz.dedi esim diyor yanlarin hic almadi one gidiyor diyo bakalim ayrintili da anlicaz artik :)
Bnde diyordum galiba bu göbek çıkması ve göğüs ucu kararması doğru ama hc biri doğru değilmiş :KK53: koca karı uydurması :confused:

benimkinin son durumu bu:KK45:
kiz benimki kesin nazli cikti:KK53:

Leblebi yutmus solucan gibi:) o ne ayol:) ben pijamalara bile giremiyorum bohuuuu

Yaw kızlar karnı sivri olanın erkek derler . Benm karnim çok sivri bununda mi aslı yokmuş yani :KK53::p
Val benim fuze gibi one dogru gidiyo:) erkek diyolla

Kemik suyu kaynatıp içen ya da kullanan var mı bi zararı var mıdır ??? Grip gibi oldum da sürekli burun akıntısı hapşurma geçmiyo da :KK43:

Ben ictim kuzum hemde kac kase hatirlamiyorum allahim nasi guzel geldi:)

Ee benimde sivri goren erke diyo ama dr buyuk ihtimal kiz.dedi esim diyor yanlarin hic almadi one gidiyor diyo bakalim ayrintili da anlicaz artik :)

Sivri gobeklerden kiz cikabiliyomuymjs:) hala umudum var yani:)

Leblebi yutmus solucan gibi:) o ne ayol:) ben pijamalara bile giremiyorum bohuuuu

:KK70: al benimkinden de o kadar göbek deliği kısmı özellikle goguslerimi geçti ileri doğru yanlarda yok basendede yok :) eltim inanmadı kız olduguna kız karnı böyle olmazmış :p

belim kalınlasmıs ama bacaklardan giriyo gobekden de kapanıyor ama sıkıyor rahat etmek istiyorum:))
Tabi canim rahat seyler giy bebisi sıkma :)

Bnde diyordum galiba bu göbek çıkması ve göğüs ucu kararması doğru ama hc biri doğru değilmiş :KK53: koca karı uydurması :confused:
ayy sormaa yaa benim esim hala umutluuuu erkek diye ama bakalim :)

Kiz bikdigin sivri benim bi gun duzgun foto cekileyim de atayim

A Arya Stark etlikte gittigin doktorun odası degisiyormu seninde ben normalde gebe 4 deyim doktorum orda ama bazen baska oda da oluyor senin basına geldimi hic odaları degistiginde baska doktor olmuyor icerde dimi karısık bir hastane orası:)
canım sen 182 den randevu alıp gitmiyor musun. ben hep aynı doktora gdiyorum

A Arya Stark etlikte gittigin doktorun odası degisiyormu seninde ben normalde gebe 4 deyim doktorum orda ama bazen baska oda da oluyor senin basına geldimi hic odaları degistiginde baska doktor olmuyor icerde dimi karısık bir hastane orası:)
canım sen 182 den randevu alıp gitmiyor musun. ben hep aynı doktora gdiyorum

Aynen canım olur tabi doktorun daha iyi bilir genel olark bu şekilde yapılıyor diye söyledim. Hayırlısıyla inşallah :KK200:

Amin canim.

Aramızda bir gün var sanırım seninle benim doktorum 22 hazirana randevu verdi ayrıntılı için 22.haftanın içinde olacagım bende ozaman

20_22 haftalar zaten benimki erken olmuyor degil mi? İyice sasirdim vallahi.

Tabi canim rahat seyler giy bebisi sıkma :)

ayy sormaa yaa benim esim hala umutluuuu erkek diye ama bakalim :)

Kiz bikdigin sivri benim bi gun duzgun foto cekileyim de atayim
Bnm eşim umutluyu geç yani inanmıyor ki kız olduguna bnm hislerm doğru çıkacak diyor manyak :) oğlum oğlum diye geziniyor ayrıntılı da kızı görünce vazgeçer :)

kızlar size birsey sorucam halımı yıkamaya vericem de bu angora halıların turu ne oluyor fiyat listesinde shaggy yun halı falan filan varda angorayla ilgili birsey yazmıyor

Ben bu yüzden üni.ye gittim ama doktor şimdiden ara randevu al detaylı için dedi. Kendisi yönlendirmiyormuş ama muayene olmasan hiç randevu açılmıyormuş. Ama hep dolu. Daha önce muayene olmuş olmak da işe yaramıyor yani:KK43: bu gece son kez randevu için şansımı deneyip aricam inşaAllah alırım.
Hangi üniversite ye gidiyorsun canım

Back
X