- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.821
Seninki daha fenaymis :)) benimki senin cinsiyetin ne yawrummm diye seviyor artik sapsik :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki daha fenaymis :)) benimki senin cinsiyetin ne yawrummm diye seviyor artik sapsik :)
Yok canim ne kusuru :) ben yildirim doruk ve hayata gidiyorum canim.ikisi birden kulfetli oluyor baya birine karar vermem lazim.ya da daha iyi bir baskasina ama kararsizim cok:/
Canım merhaba :)
Ankarada çok hemşire arkadaşım var Acıbadem ve Liv'de çalışıyorlar..Söylediğin doktoru onlardan duymuştum iyi bir perinatalogmus..Istanbul da iki tane perinatolog biliyorum işinin en iyileri..Birincisi Prof Dr Rıza Madazlı ilk oğlumun detaylisini yaptırmıştık..ikincisi ise şimdi randevu aldım Prof Dr.Recep Has alanında çok iyi olduğunu duydum bakalım göreceğiz detaylı ultrason ücreti 550 tl imiş..Bu konuda önemli olan Perinataloji konusunda uzmanlaşmış olması için rahat etsin bence seninkide öyle..Zaman azaldı güzel sonuçlar alalım inşallah :)
Yaw kızlar karnı sivri olanın erkek derler . Benm karnim çok sivri bununda mi aslı yokmuş yani![]()
Kemik suyu kaynatıp içen ya da kullanan var mı bi zararı var mıdır ??? Grip gibi oldum da sürekli burun akıntısı hapşurma geçmiyo da![]()
kızlar size birsey sorucam halımı yıkamaya vericem de bu angora halıların turu ne oluyor fiyat listesinde shaggy yun halı falan filan varda angorayla ilgili birsey yazmıyor
Ben içemiyorum ya idrar yollarımda enfeksiyon da çıktı2 2.5 iciyorm ben :)
Bakalm bu gittiğimde yapar inslh ayrintiliyida rahatlarmEvet canım ben de seninle aynı fikirdeyim. İyi bir doktora gideyim ve içim rahat etsin istiyorum. Doktorumla bugün yine konuştum İstanbulda Recep Has, Atıl Yüksel ve Rıza Madazlı'nın isimlerini verdi. Açıkçası kararsızım. Yani Ankara buraya çok yakın. İstanbula gitmek bi ayrıntılı ücreti kadar daha masraf demek bana ama bilemiyorum. İstanbula mı gitsem yoksa Ankara'ya mı...
Benim karnım da sivri valla bebişim. Erkek tezi bana göre doğru çıkıyor ama ben senin kız olduğuna inanmıyorum ya senin de ayrıntılıda erkeğe dönecek benceBenimki de kıza dönermiş çok gülerim yahu
Canım her yemeğime ve çorbama kemik suyu koyuyorum hiçbir zararını görmedim. Zaten ne zararı olabilir ki faydadan başka? Bence iç güzelce sıcak sıcak
Canımcım angora halı yün halı olarak geçer. Ben de yün diye veriyorum yıkamaya.
bence git ya zaten 19+6 20. haftadır ve 18. haftadan itibaren yapılıyormusKızlar benim kafam çok karıştı yaaaaa.... Cumartesi günleri hafta dolduruyorum ben yani can günüm :) Şu an 17+2 yim. 27 Mayısta tam 20+0 olcam. Ben izin alacağım için perşembe ya da cuma için gideyim ayrıntılıya diyordum ve 26 Mayıs diye düşünmüştüm. Ama 26 mayısta 19+6 oluyorum. Erken mi acaba ya? Bekleyip 20+6 da yani 1 hafta sonra mı gitsem? Biri yardım etsin![]()
Onu bnde sna soruyorum yaa :) internette 19 ile 22 arası yazıyor ama bna devletteki doktor 20 22 arası dedi. Tam 20de git bence sen. Bn gitmek zorundayım ilaçlarım bitiyorKızlar benim kafam çok karıştı yaaaaa.... Cumartesi günleri hafta dolduruyorum ben yani can günüm :) Şu an 17+2 yim. 27 Mayısta tam 20+0 olcam. Ben izin alacağım için perşembe ya da cuma için gideyim ayrıntılıya diyordum ve 26 Mayıs diye düşünmüştüm. Ama 26 mayısta 19+6 oluyorum. Erken mi acaba ya? Bekleyip 20+6 da yani 1 hafta sonra mı gitsem? Biri yardım etsin![]()
bence git ya zaten 19+6 20. haftadır ve 18. haftadan itibaren yapılıyormus
Onu bnde sna soruyorum yaa :) internette 19 ile 22 arası yazıyor ama bna devletteki doktor 20 22 arası dedi. Tam 20de git bence sen. Bn gitmek zorundayım ilaçlarım bitiyor
Yapma stres canm hc birşey çıkmayacak inslh kalbimizi ferah tutalm :) bnde atlatsaydm diyorum ama hepsi br bir geçer. Ondn sonra şeker yükleme işi çıkar onu yaptiracakmisin?Ya gitmeyi düşündüğüm doktorların internet sitesine baktım. En ideal zaman 18-22. haftalar yazıyo. Ona bakarsan da 19+6 iyi oluyo yani. Hafta başı gitme gibi bi durumum yok izin almam gerektiği için beklersem de 21 e giriyorum nerdeyse. Olur da yaptıramazsam falan en azından başka doktora gidecek zamanım kalsın istiyorum. Bi de zaten bu ayrıntılının stresi çöktü bana iyice nedense... Allah korusun ya bişey çıkarsa diye şimdiden yiyorum kendimi. Bir an önce yaptırsam da hayırlısıyla rahatlasam ya![]()
canım gitcegin yeri arayıp sor ozaman 19+6 olucak uygun zamanmı diye ama zaten 15+2 16 haftadır veya 18+5 19 haftadır seninkide 20 hafta oluyor zatenYa gitmeyi düşündüğüm doktorların internet sitesine baktım. En ideal zaman 18-22. haftalar yazıyo. Ona bakarsan da 19+6 iyi oluyo yani. Hafta başı gitme gibi bi durumum yok izin almam gerektiği için beklersem de 21 e giriyorum nerdeyse. Olur da yaptıramazsam falan en azından başka doktora gidecek zamanım kalsın istiyorum. Bi de zaten bu ayrıntılının stresi çöktü bana iyice nedense... Allah korusun ya bişey çıkarsa diye şimdiden yiyorum kendimi. Bir an önce yaptırsam da hayırlısıyla rahatlasam ya![]()
Neden kullanamıyorsun demir ilacını? Bana da gynoferon verdi. Dün ilk defa kullandım yatmadan önce. Bi problem olmadı. Vitamin alarak da decavit kullaniyorum 12. Haftadan beri. Bir de balık yaği hapı verdi marincap. Onu da haftanın 3 günü kullanacağım. Ben 3'lü tarama yaptırmadım direk 4'lü tarama yaptırdım. Bugün öğrendim temiz çıktı çok şükür. Aynen 3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim.günaydın iyi haftalar dilerim herkesecumartesi günü 17. haftayı tamamlamıştık kontrole gittim ve kız olacak :) çok sevindik kızımda bende kız olmasını çok istiyorduk.
3 hafta sonra için detaylı ultrasona gün verdiler. bir de 3'lü tarama yapıldı oda haftaya çıkıcak ama yine verdiği kağıttaki ölçümlere bakmak aklıma gelmedi sevinçten :) bide demir hapı verdi ben onu hiç kullanamıyorum daha önce içmeye çalışıp hastanelik olmuştım
kullanan var mı? ya da dokunmayan değişik marka bilen. bir de vitamin kullanıyormusunuz? ben onu da ihmal ediyorum çok önemsemiyorum. beslenme zaten yoğun çalıştığım için allahlık :/ kafam karışık kullansammı kullanmasammı bilmedim
![]()
Yapma stres canm hc birşey çıkmayacak inslh kalbimizi ferah tutalm :) bnde atlatsaydm diyorum ama hepsi br bir geçer. Ondn sonra şeker yükleme işi çıkar onu yaptiracakmisin?
canım gitcegin yeri arayıp sor ozaman 19+6 olucak uygun zamanmı diye ama zaten 15+2 16 haftadır veya 18+5 19 haftadır seninkide 20 hafta oluyor zaten
Kizlar iki gündür sol tarafimda boyle sanki kabarma gibi bi his oluyor sanki yukselen bisiy gibi ayy degisik bi his bu ne ?
Birşey olmaz inslh canm geçmiş olsun diyelm :) bence olmaz ya bnde iş yaptıkça faln ağrıyor camasir sepetini kaldırdığımda olyor o sızlama ağrı ama çok şükür brsey olmadı öyle.Ya kizlar az once evi soyle cubuk supurgeyle supuriyordum yatak odamdaki sifonyerin ayagina takildi ayagi da portatif gecgili yani o cikti sifonyer duscekti ayagima onu tuttum o da agirmis biraz tutem derken agirligiyla karnima baski yaptım durup dururken simdi biraz kasiklarim sizliyor bisey olmaz demi ya bebisime
Ya kizlar az once evi soyle cubuk supurgeyle supuriyordum yatak odamdaki sifonyerin ayagina takildi ayagi da portatif gecgili yani o cikti sifonyer duscekti ayagima onu tuttum o da agirmis biraz tutem derken agirligiyla karnima baski yaptım durup dururken simdi biraz kasiklarim sizliyor bisey olmaz demi ya bebisime
Ya gitmeyi düşündüğüm doktorların internet sitesine baktım. En ideal zaman 18-22. haftalar yazıyo. Ona bakarsan da 19+6 iyi oluyo yani. Hafta başı gitme gibi bi durumum yok izin almam gerektiği için beklersem de 21 e giriyorum nerdeyse. Olur da yaptıramazsam falan en azından başka doktora gidecek zamanım kalsın istiyorum. Bi de zaten bu ayrıntılının stresi çöktü bana iyice nedense... Allah korusun ya bişey çıkarsa diye şimdiden yiyorum kendimi. Bir an önce yaptırsam da hayırlısıyla rahatlasam ya![]()
Kuzu dikkat et hemen bisey olmaz oyle de alah korusun dikkatsizligimiz cok agir bedelleri olabilirYa kizlar az once evi soyle cubuk supurgeyle supuriyordum yatak odamdaki sifonyerin ayagina takildi ayagi da portatif gecgili yani o cikti sifonyer duscekti ayagima onu tuttum o da agirmis biraz tutem derken agirligiyla karnima baski yaptım durup dururken simdi biraz kasiklarim sizliyor bisey olmaz demi ya bebisime
Kizlar iki gündür sol tarafimda boyle sanki kabarma gibi bi his oluyor sanki yukselen bisiy gibi ayy degisik bi his bu ne ?
Üsküdar zeynep kamilHangi üniversite ye gidiyorsun canım