• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hehehhe ayol benim dogum bile gece olacak:) tenhalarda menhalarda:)

http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/12/18-haftalik-gebelik-hamilelik-goruntusu.html?m=1

Bak burdan bebegin yerine bakiyorum. Kalp sesini duydugum yer cok farkli degil sirt acisina bakarsak asagi yukari dogru

Haklisin degisik pozisyonlarda duruyor olabilir.
Bence kesesi buyuk ya simdi bebeklerin dolaniyorlar rahatlar yeri daraldikca daha farkli dururlar saniyorum.

Hamilelere baktikca hep degisik gobek goruyorum bazilarinin midesinin ustune kadar kiminin de göbek deliginin üstune kadar.

Senin Doktor dogumda daha romantik olsun diye mumda yakar :D

Canım listeyi emily07 emily07 yaptı bende pc yok telefondan denedim de olmadı arkadaş görürse o yapar ins
F Foha il dışındayım eve gidince eklicem canım

Cnm bnm durumum farklı ya tahlil sonuçlarım kötü gelmişti amniyosentez ihtimalim var hala ondan erken alınacak 18 22 hafta arası. Benim aslında sata gore zaten 18 haftalik şimdi.
Amniyosentez yaptıkdan sonra birsey çıkarsa kürtaj olacakmısın cevabın hayırsa o zaman neden %1 risk olsa bile yapıyorsun. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Kizlar tetanoz asisi ne zaman yapilacak kacinci hafta giden olan var mi
Bana önümüzdeki pazartesi yapacaklar. O gün 17+3 oluyorum

Kızlar birşey soracam biraz açık olacak ama sanki vajina deliğinde birşey varmış gibi hissediyorum. Aynadan bakıyorum birşey yok. Doktora söyledim normal dedi. Geçen hafta enfeksiyon başlangıcı olabilir diye fitil verdi kullandım. Bu sefer fitil aktıkça deliğin etrafı sızlamaya başladı. Enfeksiyon yok eminim. Ama deliği sürekli hissediyorum. Sizdede oluyor mu

Kizlar tetanoz asisi ne zaman yapilacak kacinci hafta giden olan var mi
Canim ben yuksek ihtimalle onumuzdeki hafta olucam ilk dozu 18+ da

Haklisin degisik pozisyonlarda duruyor olabilir.
Bence kesesi buyuk ya simdi bebeklerin dolaniyorlar rahatlar yeri daraldikca daha farkli dururlar saniyorum.

Hamilelere baktikca hep degisik gobek goruyorum bazilarinin midesinin ustune kadar kiminin de göbek deliginin üstune kadar.

Senin Doktor dogumda daha romantik olsun diye mumda yakar :KK70:

Bas basa olmucaz ki:) tobe tobe gebe halimle ne cumleler kurdurtuyon bana:)

Kızlar birşey soracam biraz açık olacak ama sanki vajina deliğinde birşey varmış gibi hissediyorum. Aynadan bakıyorum birşey yok. Doktora söyledim normal dedi. Geçen hafta enfeksiyon başlangıcı olabilir diye fitil verdi kullandım. Bu sefer fitil aktıkça deliğin etrafı sızlamaya başladı. Enfeksiyon yok eminim. Ama deliği sürekli hissediyorum. Sizdede oluyor mu

Canim hic canlandiramadim bahsettigin seyi. İcerde mi hissediyosun yuzeyde mi

Kizlar pazar gunu hafif peceteye kan geldi bugunde aynisi olunca acile gittik hep ultrasonla bakti hem alttan muayene hafif bir kanama bolgesi var dedi iliskiye bir sure ara verin takip edin dedi benim koca hafta sonu 4 kere isteyince 1 gunde sonumuz bu oldu ilk defa basima geldi boyle bisi cok korktum ama neyseki dikkat edin iliskiyi kesin dedi dusuk riski vs demedi...

kirmizigitar kirmizigitar kuzum benimde hep senin dedigin o tüy bitiminden bakıyorlar hatta bu sefer sordum o bolgede hassasiyet var bebegim cokmu asagida diye tip tip suratıma bakip plesantanin icinde dedi :) yok dedim yukarı cikmasi gerekiyordu ya hani bisi ölçüyorlardi ya hani uzunluk birimli unuttum suan ona baktı kisalma yok normal dedi :) sende korkuyordun bisi olmas sanirim:*

Kizlar pazar gunu hafif peceteye kan geldi bugunde aynisi olunca acile gittik hep ultrasonla bakti hem alttan muayene hafif bir kanama bolgesi var dedi iliskiye bir sure ara verin takip edin dedi benim koca hafta sonu 4 kere isteyince 1 gunde sonumuz bu oldu ilk defa basima geldi boyle bisi cok korktum ama neyseki dikkat edin iliskiyi kesin dedi dusuk riski vs demedi...

kirmizigitar kirmizigitar kuzum benimde hep senin dedigin o tüy bitiminden bakıyorlar hatta bu sefer sordum o bolgede hassasiyet var bebegim cokmu asagida diye tip tip suratıma bakip plesantanin icinde dedi :) yok dedim yukarı cikmasi gerekiyordu ya hani bisi ölçüyorlardi ya hani uzunluk birimli unuttum suan ona baktı kisalma yok normal dedi :) sende korkuyordun bisi olmas sanirim:*

Kuzu iliski yasak degil ama ayda 6-7 yi gecmesin diyor doktorlar esin ne yapmis oyle :olamaz:

Allh korusun...

Benim doktor hep daha yukardan bakiyo aslinda ama ben hareketlerini de kalp atisini da asagida buluyorum anlamadim aslinda... belki de normal yeri orasidir bilmem ki.... doktora gidince sorarim normal mi yeri diye

Bir yazı okudum başka grubta bize diyolla :)))

ben çocuk doğurmadan önce o parti senin bu konser benim, gece yarısı sinema seansları filan laylay gezen bi insandım. şimdi kızım 3 yaşında bunları hala yapıyorum.
etrafıma bakıyorum da cidden ortadoğu'da çocuk yetiştirmeye çok farklı bakılıyor. hamileler kendilerini camdan yapılmış sanıyor, ay ben yürüyemem, aşırı organik ve bilmemne olmayan narları yiyemem hayatım, hirasu'ya taşlı takımlar yaptırdım, doğmamış oğlum hikmetcan'a 2000 dollara oyuncak mercedes araba aldıklar havada uçuşuyor. çocukların yüzlerine cupcake örtülüyor ama fotoları illaki paylaşılıyor, evlerden çıkılmıyor, kimseye fotoğraf çektirilmiyor. ya gerizekalı arkadaşım, koskoca cambridge düşesi doğum yapıp bebesini kucağına alıp basına fotoğraf verirken kim senin kastamonu nüfusuna kayıtlı piremsesini takar? kendini bu kadar önemsemek, bu bi tek ben doğurdum ve dünyayı kurtaracak kişiyi doğurdum tribi nedir? bu haleti ruhiye içinde o çocuk da, bu tiplerin hayatı da, evlilikleri de ziyan oluyor haliyle. zinhar çocuk çocukluğunu yaşayamıyor, taşlı takımları içinde evlerde bazen de avm'lerde bebek arabalarının içinde kızarmış yanaklarıyla ziyan oluyorçocuklar.
ben hiç bi zaman ah ben acilen üremek istiyorum diyen biri olmadım açıkçası. yaşım 30'u geçmişti,yavaştan hormonlar da ee hadi demeye başlamıştı gayet isteyerek doğurdum kızımı. hatta bana saçmalama sen çocuk bakamazsın senden anne olmaz diyen kaç yıllık arkadaşıma rest çektim. lan suriyeliler 9 tane yapıyor bari bizim gibiler doğurupbüyütelim de neslimiz iyice kurumasın. hamilelik boyunca çalıştım, evde iş de yaptım,spor da yaptım, gezdim tozdum da. doğumhaneye bile yürüyerek indim, doğumdan sonra da eve geldiğimizde kotumu giyip salonda oturdum annemlerle, fırfırlı yataklarda yatmak yerine. ya benim anneannem güğümtaşırken karnım ağrırdı ebe gelene kadar doğururdum zaten diyen kadın. hiç uyku eğitimi vermemiş. ben çocuklarımı yataklarına yatırır işimi yapmaya giderdim onlar da uyurdu napsınlarderdi. sizin bu havanız kime?
aynı kafayla doğurdum ben,aynı kafayla da büyütüyorum. 4 günlükten itibaren ocak doğumlu olmasına rağmen hep sokakta, hayatın içinde büyüdü. spora gittim, o da geldi beni seyretti pusetinden, arkadaşlarımla buluştum, o da geldi ekmeğini kemirdi. ben kitabımı okurken ona da kendi kitabını verdim. 1 yaşındayken annemle babama bıraktım eşimle tatile gittim pulları da dökülmedi açıkçası, ben anneannemle çok kaldım zira. 1,5 yaşında eşime bırakıparkadaşımla berlin'e gittim. eşimle haftada en az 1 kere arkadaşlarımızlaçıkarız birbirimize bırakıp ve asla diğerini arayıp da darlamayız. kafasını dağıtsın,takılsın, ne zaman geliyosun diye bile sormayız. ben çalışıyorum da. kızımı 2 yaşında okula başlattım zaten. ben kendim de 2 yaşında başladım çok da faydasını gördüm. o okula gidiyor, ben işime,akşam buluşuyoruz ve evimizin piremsesi filan değil, 3. üyesi sadece. o da bizim gibi yemeğini yiyor, vakit geçiriyor normal bi hayat yaşıyor. onun için değil onunla yaşıyoruz.
siz de yapın bak. valla zor değil. hayatınızı kaydıran sizsiniz aslında.
bırakın bazen arkadaşınızla, bazen annenizle babanızla kalsın. esir etmeyin kendinizi.
haftasonu da lütfen avm'ye tıkmayın ormana götürün şu çocukları. çamura otursunlar, ceplerine taş doldursunlar. bişi olmaz yıkarsınız geçer.

Herkimse beni anlatmis. :) sadece 2 yasinda okula felan gonderemem o kadar geri kalan hersey o kdar dogruki

kirmizigitar kirmizigitar canım bende senin gibi aşağıda hissediyorum dr da hep ordan bakıyo hatta bebeğin olduğu yer biraz çökük gibi eminim orda olduğuna çünkü hep orda hissediyorum pazartesi kontrolüm var bende sorucam

B Biravucmutluluk bana da nedense senin kızın olucakmış gibi geliyo daha sen kız demeden öyle düşünüyodum :) annemin de hep erkek derlermiş karnı sivriymiş 2 hamileliğinde de ikisi de kız :)

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et bundan sonra lekelenme durduktan sonra 10gün daha dinlenmen gerekiyor tekrar olmaması için. Allah korusun bebeklerimizi ve bizi.

Ay masallah :))) neyse ben su 20 haftayi atlatem de oyle sorem bari cocuk iyice bi buyusun... artik sey diyorum esime sevismek neydii ??? Sevismekk emekti sevismek iyilikti sevismek hayaldii diyo o da :))

Herkese günaydınlar kuzular:)

Ya kızlar bşy sorucam komik gelebilir ama bizim bağrsaklarımız nerede acana şuan fikri olan varmı :KK70: neden derseniz ben bebeği göbek deliğimin çevresinde bi yarım saattir hissediyorum öncesinde tatlı yedim bilerek hani yanılıyormuyum gaz mı acaba dedm sonra dedim ki göbek deliğimin ordamı ki bağırcaklar uff saçmaladım mı :KK70::KK70:

Tatlim aslinda hic sacmalamadin. Cunku hamilelikte hafta büyüdükçe iç organlar yer degistiriyor. Yeni dogum yapa bi arkadasim var. Gecen gun beni en cok zorlayan son haftalara dogru bagirsaklarimin iyice yukari cikmasiydi dedi. Alttan rahim buyudukce organlari yukari dogru itecek ve bagirsaklar da midenle ayni yerde olacak. Bu yukari cikma simdiden basladi. Zaten gebeligin ilerleyen donemlerindeki o kabizlik ve hazimsizligin artmasi da bundan kaynaklanacak. Nasil organlar yer degistirir diye inanmadim doktora sordum ve bu cevaplari aldim. Bebekle gazi karistirma sorununun ana kaynagi da bu :) aciklamak istedim :))

Canim benim cok gecmis olsun ya. Dun aklima geldin niye bu kiz yok diye. Su kocan da rahat dursun azcik artik ya dovecem valla gelip ha! Bununla gecmis olsun bitanem benim :)

Back
X