• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

lovedido lovedido tatlım alıntı yapıp yazmayı becerememişim yahu. Çok geçmiş olsun canım benim. Dün nerde bu kız acep diye aklıma gelmiştin valla. O kocana da söyle accık uslu dursun hele. Vala gelcem oraya :sinirli: Bununla geçmiş olsun canım benim. Kendine dikkat et dinlen iyice:KK15:

B Biravucmutluluk bana da nedense senin kızın olucakmış gibi geliyo daha sen kız demeden öyle düşünüyodum :) annemin de hep erkek derlermiş karnı sivriymiş 2 hamileliğinde de ikisi de kız :)
Yapısal olabiliyormus canm ya . Rabbim hayirlisini versin. Bnde hep kiz hissettim erkek dedikten sonra alistirmisim kendimi :))

lovedido lovedido geçmiş olsun canım. iyi cesaret yapmışsınız valla. biz 20. haftayı bekliyoruz eğer bi sıkıntı yoksa doktoruma da danışarak ondan sonra da haftada bir kez yapmayı planlıyoruz. daha hiç yapmadık:ıslık:

FB_IMG_1457590078870.webp

Günaydın :))

herkese günaydın kızlar..

daha öncede ara ara hissederdim hafiften ama dün akşam ilk defa net bi şekilde bebeğimi hissettim. göbek deliğinin hemen altındaydı. iki elimi de koydum tekme atar gibiydi çok güzeldi :KK200:

Ay maşallah ne güzel yaaaaaa:KK200: Ben niye hissedemiyorum hiç bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli oliciiiiiiimmm:mad:

Dostum ne yaptınız siz normal bünyeye zarar günde 4 kere sen hamilesn. İnslh geçer o kanama alanı normale döner ama ilişki konusuna dikkat edin hamile bünyeye haftada br iki yeter bence :) 4 kereye bel mi dayanır !

Geçmiş olsn geneki iyimis bebegnn
lovedido lovedido

Dostum ne yaptınız siz normal bünyeye zarar günde 4 kere sen hamilesn. İnslh geçer o kanama alanı normale döner ama ilişki konusuna dikkat edin hamile bünyeye haftada br iki yeter bence :) 4 kereye bel mi dayanır !

Geçmiş olsn geneki iyimis bebegnn
lovedido lovedido

Kız sabah sabah güldürdün beni :)))))) 4 kereye bel mi dayanır :KK70:

canım sırtüstü yat elini karnına koy. kendini dinle biraz. eminim hissedeceksin. :KK200:

Yok anam yok. Akşam yapmadığım kalmıyo. Sırf hissedeyim diye çayın yanında ne tatlılar yiyiyorum, meyve yiyiyorum uzanıyorum tık yok..... Ya benim bebiş çok uykucu ya da anası odun ikisinden biri:confused:

Yok anam yok. Akşam yapmadığım kalmıyo. Sırf hissedeyim diye çayın yanında ne tatlılar yiyiyorum, meyve yiyiyorum uzanıyorum tık yok..... Ya benim bebiş çok uykucu ya da anası odun ikisinden biri:confused:
Kız bebeğin hareketlerini hissedecem diye akşamları böyle tatlıları yiyip kiloları almayasın bu sefer dikkat et :)))

yaa bu arada çay meselesini nasıl yapıyorsun canım. ben sabah kahvaltıda içiyorum. birde akşamları misafirliğe falan gidersek içiyorum. kendimi kısıtlamıyorum yani. ama biraz açık koyuyorum. onun dışında kahve falan içmiyorum dengelensin diye.

Kizlar pazar gunu hafif peceteye kan geldi bugunde aynisi olunca acile gittik hep ultrasonla bakti hem alttan muayene hafif bir kanama bolgesi var dedi iliskiye bir sure ara verin takip edin dedi benim koca hafta sonu 4 kere isteyince 1 gunde sonumuz bu oldu ilk defa basima geldi boyle bisi cok korktum ama neyseki dikkat edin iliskiyi kesin dedi dusuk riski vs demedi...

@kirmizigitar kuzum benimde hep senin dedigin o tüy bitiminden bakıyorlar hatta bu sefer sordum o bolgede hassasiyet var bebegim cokmu asagida diye tip tip suratıma bakip plesantanin icinde dedi :) yok dedim yukarı cikmasi gerekiyordu ya hani bisi ölçüyorlardi ya hani uzunluk birimli unuttum suan ona baktı kisalma yok normal dedi :) sende korkuyordun bisi olmas sanirim:*
Canım benim çok geçmiş olsun..Benim doktorum herşey yolunda olsa dahi gebelikte haftada bir defa prezervatif ile ilişki uygundur der hep..Fazlası zarar..Çok şükür ki Allah korumuş bebeğini..Benim eşim bişey olacak diye korkudan odu kopuyor,hiç yanaşamıyor garibim,bende rahat davranmadığım için mutlu olamıyorum ilişkide :( şimdilik kankayiz bebegimiz için :) bu günler geçici çok daha hassas davranmak lazım gebelikte..Tekrar geçmiş olsun Rabbim kuzularimizi korusun..

Kız bebeğin hareketlerini hissedecem diye akşamları böyle tatlıları yiyip kiloları almayasın bu sefer dikkat et :)))

yaa bu arada çay meselesini nasıl yapıyorsun canım. ben sabah kahvaltıda içiyorum. birde akşamları misafirliğe falan gidersek içiyorum. kendimi kısıtlamıyorum yani. ama biraz açık koyuyorum. onun dışında kahve falan içmiyorum dengelensin diye.
Konuya ben atladim kuzum ama :)) cay deyince akan seller duruyor benim icin normalde ben gunde 8 bardaktan asagi cay icmeyen biri su anda gunde 2ye dusurdum o da cok acik bazen hatta hic icmiyorum bile ama bi de bana sor :((

Konuya ben atladim kuzum ama :)) cay deyince akan seller duruyor benim icin normalde ben gunde 8 bardaktan asagi cay icmeyen biri su anda gunde 2ye dusurdum o da cok acik bazen hatta hic icmiyorum bile ama bi de bana sor :KK43:(
canım bende aynı şekilde otursam bi demlik çayı bitirirdim. kahvaltıda boğazımdan geçmiyor zaten. ilk üç ay çok nadir içtim ama artık kısıtlamıyorum canım. canım istediği zaman içiyorum. çok kasmıyorum kendimi.

Neden kullanamıyorsun demir ilacını? Bana da gynoferon verdi. Dün ilk defa kullandım yatmadan önce. Bi problem olmadı. Vitamin alarak da decavit kullaniyorum 12. Haftadan beri. Bir de balık yaği hapı verdi marincap. Onu da haftanın 3 günü kullanacağım. Ben 3'lü tarama yaptırmadım direk 4'lü tarama yaptırdım. Bugün öğrendim temiz çıktı çok şükür. Aynen 3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim.

demir ilacını ilk hamileliğimden önce eksiklik için kullanmıştım ve acayip bir şekilde bulantı kusma ishal başladı. acile gittik. hemen hastaneye yatırdılar ve ince bağırsak veya onikiparmak bağırsağında kanama olabilir dediler. bir sürü tetkik yapıldı. meğerse hiçbirşey yokmuş ve ilaç yan etki yapmış. o zaman doktorum demir ilacı kullanma bir daha demişti. ilk gebeliğimde elevit verildi vitamin olarak ondada civciv sarısı acı su çıkartıyordum meğer onunda kaplama malzemesi dokunmuş decavite döndüm içerikleri aynı diye. son aylarımdada balık yağı kullandım. kızım doğduktan sonra alerji çıktı ve direk bağırsakla ilgili olduğu için hamilelikte kullanılan vitaminlerin çocuğun bağırsağına da etki edebileceği söylendi :( bu hamileliğmdede ilk 3 ay folik asit kullandım. sonra multivitamin verdi. onu ara sıra yuttum. son kontrolde onu düzenli yut ve bide demir başlayalım dedi. bende kızımda alerji konusunda çok sıkıntılar yaşadığımız için tedirginim. doğal yolla alayım desem o da mümkün değil. iş ev çocuk hamilelik derken ne doğru düzgün bişey yiyebiliyorum ne de yapacak zamanım var :( o yüzden ne yapsam hiç bilmiyorum. 12 haftalık kontrolümden sonra 17. haftada gittim ve o aradaki 5 haftada anca 3 gün içimişimdir vitamini. gelişimi gayet iyi çıktı. içilmelimi içilmemelimi hala aradayım :(

Back
X