• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Günaydınlar hamişler :KK200:
Kandiliniz mübarek olsun güzeller. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah:dua:

okeanoss00 okeanoss00 bebişim oğluşun hayırlı uğurlu olsun :))) Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah :))) Anaaaaam erkek sayısı kızları geçti mi ne yine :))))

Bugun doktor kontrolum vardı. Bebeğim yuzde yuz erkekmiş :anneadayı: haftaya artık bebegimi hissedebileceğimi söyledi sabırsızlıkla bekliyorum o anları. Doktordan çıkar çıkmaz hemen alışverişe gittik. Hastane çıkışı, battaniye, patik, çorap, kundak aldım :KK28: Eşimle öpe koklaya kaldırdık dolaba.

Hayırlı olsun canım benim. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah :)

Kızlar bikaç gündür başağrılarımı takibe başladım. Normalde kendimi bildim bileli başım ağrır. Migren oldugundan ancak uykuya dalabildğmde geçiyor ve dayanılmaz seviyerelere geliyor. Hele hamilelikte aldı başını gitti ama dikkatimi çeken bşy oldu. Burun kanamaları başladı başağrısıyla birlikte baya baya kanıyor bende tansiyon ölçümüne başladım. Normalde düşük tansiyonluyum 9a 6 benim için en idael diyebilirm annemde böyle benim . Baktım bu baş ağrılarında 12 8 oluyor sürekli yükselme olmaya başladı. Normal bir insanda bu tansiyon süper biliyorum ama bana fazla geliyor çıkmasına ve başağrıma engel olamıuorum:KK43: limonlu su içiyorum en fazla yarım saate tekrar çıkıyor. Bi hastalık belirtisimi bu acaba? Doktorum hamilelkte düşmesi çok normal dahada düşer demişti ama çıkmasından hiç konuşmadık var mı bu durumu yaşayan şuan çatlıcam ağrıdan artık kafam yanıyoo resmen :KK43:

Canım baş ağrısı ben de çok çekiyorum inan. 1 gün ağrımazsa bir gün yerde süründürüyor resmen beni. Ben çözüm olmasa da hafifletmeyi B Biravucmutluluk un da dediği gibi kahvede buldum. Ağrı başlayınca şiddetlenmeden bir dene baya iyi geliyor. Bi de eskiden ninelerimiz başları ağrıyınca tülbentle sararlarmış ya, -bizde çatma denir o bağlama şekline- o çok iyi geliyor işte. Üçüncüsü başını bu şekilde bağlamadan önce şakaklarına ya da boynuna ağrı nerden geliyorsa çörek otu yağı sür. Üzerine de sıkıca bağladın mı tamamdır. En azından o çok siddetli göz oyulması aşamasına geçemiyor ağrı bunlardan sonra :) Tansiyon olayında da mutlaka doktoruna haber ver derim. Benim de 7-8 den yukarı çıkmaz tansiyonum. Doktor eğer 12 lere çıkarsa hemen geleceksin dedi. Normalde 12 iyi bir tansiyon ama bize fazla geliyor işte. Aman ihmal etmeden konuş doktorunla tatlım.

cinsiyeti soylememe gerek varmı acaba:halay: erkek mis soyledigimde esimi hic boyle gulerken gormemistim adam nasıl erkek istemisse artık:KK53:

Aneeeeemmmmm bir pipili dahaaaa :))) Hayırlı olsun canım benim. Sağlıkla kucağına al inşallah :)

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz: Aman gözünü seveyim sen beni örnek alma kuzummmm ben kendime :oha: diyorum :KK16::KK16:

Bide şok şok benim koca 40 yaşında :KK23::KK23::KK23::KK23:

Nolmuş kız 40 yaşındaysa kocan. Benimki de 40 yaşında :))) Asıl 40 ından sonra daha iyi olurmuş adamlar sen dinle ablanıııııııı :KK8::KK49:

Ben dün 15+6 idim son regl tarihine göre. Ultransonda 16+3 gosteriyordu. Haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz alisveris yaparsin dedi canım. Oysa biz arabasini aldik bile :))

Sagol canim minik iyiymis cok sukur. Ben de raporluyum 4 gün dinlemeye calisacagim. Gorumcem ingiltere den ziyarete geldi ailesini onu gormeye gidiyoruz o bize geliyor pek dinlendigim soylenemez :/

Sen bilirsin canım. Seni çok rahatsiz ediyorsa muayene olmanda fayda var tabi ki. Haftaya bir daha gel derse tekrar gidersin dedigin gibi.

Yerlerini bile gösterdi ama haftaya artik kesin deriz kontrole gelince bir kez daha bakalim dedi canim. Ilaci da kullanıcam bakalim bugun basliyorum. Ağızdan alicam umarim yan etki yapmaz.

Valla canim dun ben 15+6 ydim ultrasonda 16+3 degisirse su saatten sonra cok sasiririm. Tek tek gosterdi :)

Cok sagol canim. Evet Allah nasip ederse ve cinsiyeti degismezse adi Çınar olacak :)

Degisirse sasiririz ama alisiriz yapacak bir seu yok canım :) Hayırlısı olsun hakkımızda.
Maşallah canm inslh değişmez ya Allah ım sağlıklı br erkek bebek nasip etsn size :)

Valla tatlım açık içtiğin sürece bir sorun olmaz dedi doktor. Ben sabah kahvaltıda 1-2 bardak, akşam otururken de 1-2 bardak içiyorum valla. Çaysız kalırsam başım ağrıyo duramam ki ben. Her öğlen de ofiste mutlaka bir fincan kahve içiyorum. Kafeinin çok olmaması gerekiyormuş vücutta. En fazla kafein de nescafede var zaten çayınki düşük... :kahve:

günde 4 türk kahvesi 2 - 3 kupa nescafe içerdim nescafeyi nasıl oldu anlamadım direk kestim de çay şekersiz ve açık devam bide 1 veya 2 türk kahvesi şekersiz yine bunları kesemedim vallahi günde 1,5 paket sigara içerdim onuda tam kesemedim iş yerinde stres oldumu masadan kaçmak için bahane sanki bana günde 5 - 6 yı buluyor iş durumuna göre ama dün evdeydim 1 tane içtim o_O:KK14:

Canım günde 4 defa naptınız? Benim simdiye kadar herhangi bi kanama vs. Olmamasına ragmen doktor haftada en fazla 2 defaya izin verdi. Aman diyim dikkat edin.

aman aman işte benim kocamış kocam yaa adam 40 yaşında ama maşallah o_Oo_O

risk yok olsa doktor söylerdi diye diye abarttı yoksa bizimde haftada 2 veya 3 oluyordu Hoppa:KK22: Allah bana yol gösterdi sanırım acıdı bana :KK36: Şükür risk yok şimdi oda anladı hatasını dikkat eder dün bütün gün oda evdeydi bana baktı işe göndermedi öpüyorum öpme diyor :-)

kızlar biliyorsunuz bu pazar anneler günü. eşinizden hediye bekliyor musunuz. en azından bir çiçek :) ben şahsen eşimin böyle bir incelik yapacağını düşünmüyorum da:ıslık:

Ben bekliyorum sevgiliyken bile hediye bile almasa sözlü anneler günümü kutlarsı geleceğin annesisin sende derdi.

Almazsa kıyamet kopar zaten ilgiye şevkate muhtacım bu ara malum onun yüzünden korktum o kadar :olamaz:

Ben dün 15+6 idim son regl tarihine göre. Ultransonda 16+3 gosteriyordu. Haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz alisveris yaparsin dedi canım. Oysa biz arabasini aldik bile :))

Sagol canim minik iyiymis cok sukur. Ben de raporluyum 4 gün dinlemeye calisacagim. Gorumcem ingiltere den ziyarete geldi ailesini onu gormeye gidiyoruz o bize geliyor pek dinlendigim soylenemez :/

Sen bilirsin canım. Seni çok rahatsiz ediyorsa muayene olmanda fayda var tabi ki. Haftaya bir daha gel derse tekrar gidersin dedigin gibi.

Yerlerini bile gösterdi ama haftaya artik kesin deriz kontrole gelince bir kez daha bakalim dedi canim. Ilaci da kullanıcam bakalim bugun basliyorum. Ağızdan alicam umarim yan etki yapmaz.

Valla canim dun ben 15+6 ydim ultrasonda 16+3 degisirse su saatten sonra cok sasiririm. Tek tek gosterdi :)

Cok sagol canim. Evet Allah nasip ederse ve cinsiyeti degismezse adi Çınar olacak :)

Degisirse sasiririz ama alisiriz yapacak bir seu yok canım :) Hayırlısı olsun hakkımızda.

Masallah canim benim :)
Bende gittigimde 15+1 idim ultrasonda 16+3
Normal heralde degilmi?
Doktorun bu konuda birsey soyledimi?

lovedido lovedido bebis senden nasil etkilendiysem dun gece ruyamda 3 posta ust uste saaaaptim:) ama sonra kan gelmis gordum aglarken uyanmisim :) tobe tobe:)

ahahhhaa tüm topiği azdırdım :olamaz::olamaz::olamaz: Kız biz dün bütün gün evde kıçkıça kankacılık oynadık öpcem öptürmüyor adam :olamaz: Aman diyim kuzum haa siz 1 i yapamazken ben 4 le bokunu çıkardım daha ne zaman eller bilmem bakalım ne kadar sabredecek :olamaz::olamaz::olamaz:

Oha ruyaya bak :KK70:

Bence sen kocanla baris artik olmuyor böyle :KK70:

heee kirmizigitar kirmizigitar daha öncede rüyalanmıştı dimi bana suç atıyor 40 ımız çıksın hepimiz anlaşıp aynı gece foraaa yapalım :olamaz: Gerçi benimki 4 le baya foraa oldu 40 tan sonra kaç olur bilemedim o_O:skandal:

günde 4 türk kahvesi 2 - 3 kupa nescafe içerdim nescafeyi nasıl oldu anlamadım direk kestim de çay şekersiz ve açık devam bide 1 veya 2 türk kahvesi şekersiz yine bunları kesemedim vallahi günde 1,5 paket sigara içerdim onuda tam kesemedim iş yerinde stres oldumu masadan kaçmak için bahane sanki bana günde 5 - 6 yı buluyor iş durumuna göre ama dün evdeydim 1 tane içtim o_O:KK14:

Çok fazla strese sokmadan kendini sigarayı azalt bebişim. Doktorlar günde 5 e kadar veriyor çoğunlukla. Annenin strese girmemesi daha önemliymiş ama yine de temkinli olmak lazım.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

HEhehhehe:) dogum gunu bile kutlamayiz biz o yuzden bi beklentim yok hamdolsun:)

Barismaya baristim da, herif sakat ayol!

kız benim kocamın dizden bilege kadar bacağı alçıda kaldı 1 hafta yinede boş geçmedi ay benim kocam manyak galiba korkmaya başladım hee o_O:skandal:

Iyice alistik bu fikre yoksa kiz olsa da can parcasi sevilip benimsenmez mi hiç. Sağlıkla gelsin evlatlarimiz canim insallah.
İnslh canm. :) Alışıp değişmesi daha kötü hadi bizimki gene erken varya 6.ayda faln değişen oluyo bn sok oluyorum :) hatta akrabadan birine 9ay kız dediler erkek doğdu :)) teyzemin kizinada 9 ay erkek dediler 9.ay kızms dedi doktor tabi bunlar hep devlet hastanesine gidiyordu.orda cihaz kalitesi çok kötü sanırım.

Benimkide risk yok olsa dr söylerdi diye free davrandı da hafta sonu abarttı normalde haftada 2 3 oluyordu yada daha az bende mutlu hissetmiyorum inan içimden vicdan azabı çekerek yapıyordum oda farklı algılıyordu biraz dinlenmek en iyisi olacak bize... Akşam onu konuştuk eşimle neden prezarvetifle diyorlar acaba biz kullanmıyoruz doktorumda birşey demedi o_O
Vicdan azabı çekecek bir durum yok keşke bende biraz rahat hissedebilsem ama maalesef :( Eşim de öyle korkuları isteklerini bastırıyor.Biz 4 sene once ilk oğlumdada çok dikkat etmiştik, şevkat ve sohbet bize yetmişti o günler geçici demiştik şükür bir sıkıntı yaşamadan atlattık bundada oyle olsun istiyoruz.Bence bu konuda önemli olan psikolojik ve fiziki olarak nasıl iyi hissediyorsak öyle davranmak herkesin hayata bakışı farklıdır..Prezervatif kullanımı erken doğumu önlemek için gerekli,spermin içindeki birkaç madde rahimde açılma ve kasılma yaparak erken doğuma sebep oluyormuş bu konuda benim doktorum çok hassas.. Allah hepimizin ve meleklerimizin yardımcısı olsun :)

heee kirmizigitar kirmizigitar daha öncede rüyalanmıştı dimi bana suç atıyor 40 ımız çıksın hepimiz anlaşıp aynı gece foraaa yapalım :olamaz: Gerçi benimki 4 le baya foraa oldu 40 tan sonra kaç olur bilemedim o_O:skandal:

Ahaha o gece bombos olur burasi :D

Aman hemen baslama öpmeye sende, kudurtup kudurtup salma üzerine :D

kız benim kocamın dizden bilege kadar bacağı alçıda kaldı 1 hafta yinede boş geçmedi ay benim kocam manyak galiba korkmaya başladım hee o_O:skandal:
Siz yeni evliydiniz demi. Ondan hep böyle oluyor . :) Br arkadasm var oda ilk aydan hamile kaldı aynı senin gbi kahverengi lekeleri geldi hep ama hc ilişkiyi bırakmadı kız iyi cesaret yani ondaki insan korkar kanda gelse giriyordu onlar . Demk ki ilk aydan olunca da böyle oluyormuş :)))

Back
X