- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #17.341
Cuma günü gidicem bende yazdım bunu aklımavalla ben visne suyu ve cikolata yedim onun faydası oldu diye dusunuyorum fıkır fıkırdı:)
İnşallah bende öğrenirim kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü gidicem bende yazdım bunu aklımavalla ben visne suyu ve cikolata yedim onun faydası oldu diye dusunuyorum fıkır fıkırdı:)
Resimlerini at bizedeben bugun civile gideyimde bebis icin birseyler bakıyım zıbın alıyım![]()
Çok zorlu bir süreç olmuş canım neyse ki atlatmışşsın şükür rabbime inşallah 2. prensesinde kolay bir bebeklik geçirirsin... En korktuğum bebeklik dönemi çocğun derdi var ama anlatamıyor ya hani hepimiz sağlıkla atlatalım inşşalaahhh![]()
ogrenirsin bence yarım saat oncesinden falan ye bir bardak visne suyu tamamdır zaten dayanamyıp gosteriyor:))Cuma günü gidicem bende yazdım bunu aklıma
İnşallah bende öğrenirim kuzu
Yav he he oglan dogsun da görayyy saka maka diyoruz da Allah korusun yadiye diye en sonunda olucaz oyle kaynana
ama ben aranılan kayınvalide olurumkız tarafını tutarım ulen dayanamam
![]()
Ne salak insanlar var ona ne?
Böyle insanlara sana batan ne diyip susacaksin ki kapasin cenesini.
Doktorunmu ananmi konusuyor bilmis bilmis. Hic sevmem baskasinin isine burnunu sokanlari.
Ay gıcık oldum![]()
Hatunlarimmm ben 3 gundur gaz maduruyum dun daha beter oldum doktoru aradim gel serum takilsin dedi birazdan gitcem...karnim agriyor korkuyom bisiy olmaz deme![]()
Dün kuaföre gittin ağdaya. Kız 6 aylık hamileydi 6 kilo aldim toplam dedi yıkıldımmmm. Ben 2 kilo aldim cok almişsin dedi gömcektim kizi oraya :)
:))) var böyle tipler
ayrıntılı ultrasonu 150 ye buldum bi yerde doktor bana 2.2.5 hafta sonra yaptır dedi bizim hastane de varmıs ama cok iyi degil ozelde yaptırabilirsen daha iyi dedi
Norml de tansiyonu düşk biriyim hep sorunlu yani gebelikte de daha kötü oluyor işte sağlam insanın bile dusuyor ki bnm ki sorunlu zaten. İşte eşim evdeyse cikabiliyorm yoksa yok canm brsey istese markete bile gidemiyorum korkudan 2 kere fenalk geçirdim. Olduğum yere oturuyorum saatlerce geçmiyor . Aslında çok düşuyo bence bunun bir çözümü olmalı demi doktora söyledim yok diyor dikkat edecekmissim.
Allah korusun çarpıntım başlayınca öylece gidicem diye korkuyorum.
Canım dün akşam ben de çok fena çektim gazdan. Bir de sabaha kadar çıkarttım gaz sancısı yüzünden. Doktorum çok normal diyo gitmedim acile kalkamadığım için yerimden. Sen doktorun gel dediyse git rahatlarsın bir an önce benim gibi uzun süre çekmezsin en azından. Ama merak etme olmaz bişey çok normal hamilelikte bu durumlar içini rahat tut :)
Kız anam gömeydin keşke. Terbiyesize bak sen yaaaa... Valla benim gömesim geldi şimdi. Ona dert sanki senin kilonManyak karı
![]()
ahahaYav he he oglan dogsun da gör
![]()
Bak ne buldum![]()
bilmem sormadım canım onları ama foto verir heralde sonucu naısl veriyorlar ya kagıtta oranlarmı yazıyor nasıl oluyorAa çok iyi fiyati, ben 5 hazirana cektim randevuyu 6 sindada benim doktora giderim. Dvd ve fotoda veriyorlarmi?
Biraz mi?ahahaayyy aslında ben boyle bi tipde olabiliri cazgırım biraz
![]()
Ataym dur ilk resim bugünün.
bilmiy
bilmem sormadım canım onları ama foto verir heralde sonucu naısl veriyorlar ya kagıtta oranlarmı yazıyor nasıl oluyor
selam kızlar. bi süredir yokum kimse beni merakta etmemişbiraz ruh halim yalnızlığa ve depresyona meyilliyim. herkes iyi sanırım genel olarak biriken sayfaları yavaş yavaş okudum sabahtan beri anca bitti
lovedido geçmiş olsun canım. bencede günde 4 çokmuş
bende hiç istek yok yahu resmen zoraki oluyo bende mi gariplik var
bimden temizleme sütü alanlar 2 çeşit varmış hangisi daha iyi sizce benim cildim karma hangisi olur ? son dönemlerde bi sivilcelendim sivilce izlerim geçmiyo 2 haftadır sanki çirkinledim yaw napıcamı şaşırdım maske falan yaptım banamısın demiyo. cilt bakımından anlayan varsa yardımmmmm