Ben de surekli dusuk tansiyon yasiyorum canim, dedigin gibi 9a 6 genelde... Doktor 12 senin icin normal degil ...
Canım baş ağrısı ben de çok çekiyorum inan. 1 gün ağrımazsa bir gün yerde süründürüyor resmen beni. Ben çözüm olmasa da hafifletmeyi
@Biravucmutluluk un da dediği gibi kahvede buldum. Ağrı başlayınca şiddetlenmeden bir dene baya iyi geliyor. Bi de eskiden ninelerimiz başları ağrıyınca tülbentle sararlarmış ya, -bizde çatma denir o bağlama şekline- o çok iyi geliyor işte. Üçüncüsü başını bu şekilde bağlamadan önce şakaklarına ya da boynuna ağrı nerden geliyorsa çörek otu yağı sür. Üzerine de sıkıca bağladın mı tamamdır. En azından o çok siddetli göz oyulması aşamasına geçemiyor ağrı bunlardan sonra :) Tansiyon olayında da mutlaka doktoruna haber ver derim. Benim de 7-8 den yukarı çıkmaz tansiyonum. Doktor eğer 12 lere çıkarsa hemen geleceksin dedi. Normalde 12 iyi bir tansiyon ama bize fazla geliyor işte. Aman ihmal etmeden konuş doktorunla tatlım.
Kızlar günaydın herkese hayırlı kandiller rabbim el açtığımız tüm dualarımızı kabul etsin inşallah, bebişlerimize bize sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin sewdiklerimizde
Canlar, göZümü şimdi açabildim gece ağrıdan kıvrandım artık sabah eşim işe giderken uyandım başım hala ağrıyodu şuan da hafiften var

kontrolum pztesi günü beklesemmi doktorumu arasam mı acaba