• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben de surekli dusuk tansiyon yasiyorum canim, dedigin gibi 9a 6 genelde... Doktor 12 senin icin normal degil ...

Canım baş ağrısı ben de çok çekiyorum inan. 1 gün ağrımazsa bir gün yerde süründürüyor resmen beni. Ben çözüm olmasa da hafifletmeyi @Biravucmutluluk un da dediği gibi kahvede buldum. Ağrı başlayınca şiddetlenmeden bir dene baya iyi geliyor. Bi de eskiden ninelerimiz başları ağrıyınca tülbentle sararlarmış ya, -bizde çatma denir o bağlama şekline- o çok iyi geliyor işte. Üçüncüsü başını bu şekilde bağlamadan önce şakaklarına ya da boynuna ağrı nerden geliyorsa çörek otu yağı sür. Üzerine de sıkıca bağladın mı tamamdır. En azından o çok siddetli göz oyulması aşamasına geçemiyor ağrı bunlardan sonra :) Tansiyon olayında da mutlaka doktoruna haber ver derim. Benim de 7-8 den yukarı çıkmaz tansiyonum. Doktor eğer 12 lere çıkarsa hemen geleceksin dedi. Normalde 12 iyi bir tansiyon ama bize fazla geliyor işte. Aman ihmal etmeden konuş doktorunla tatlım.

Kızlar günaydın herkese hayırlı kandiller rabbim el açtığımız tüm dualarımızı kabul etsin inşallah, bebişlerimize bize sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin sewdiklerimizde :KK200:

Canlar, göZümü şimdi açabildim gece ağrıdan kıvrandım artık sabah eşim işe giderken uyandım başım hala ağrıyodu şuan da hafiften var:( kontrolum pztesi günü beklesemmi doktorumu arasam mı acaba

Rica ederim canım. Bende hiç bilmezdim eskiden Allah affetsin hatalarımızı.
2yıldır fıkıh dersi alıyorum, hocalarım var çok şükür çok şey öğreniyorum. Hocalarım bilginizin zekatını verin der, yani bildiklerinizi paylaşın der, böylece verdim sayende :)

ALLAH razı olsun senden canım şu mübarek günü yüzü suyu hürmetine :dua::dua:

@Biravucmutluluk lovedido lovedido ayyy kızlar nasıl güldürdünüz beni Allah size ne etmesin :KK70::KK70::KK70: ben hayatta günde 4 defa deneyemem herifin elinde kalırım anam sakatım belden 2 defa ameliyat oldum düzeltemezde bir daha o yüzden 1 defaya şükretsin :KK70::KK70::KK70::KK23::KK23: bizde haftada bir anca benim mide bulantıları yüzünden garibim dokunamıyorki bizde ölümüne kankayız şuan :KK70::KK70::KK70:

en güzeli en güzeli haftada 1 candır ayoll gına geldiydi göbek büyüdü çabuk yoruluyorum aman kalk gece ayrısı abdest al geri yat sabah saç yap artık molaaa bakalım nasıl dayanacak :olamaz::olamaz::olamaz:

ayrıntılı ultrasonu doktor bana adete gore yaptır dedi normalde benimde 5 gun onde haberiniz olsun he onde deyip ona gore randevu almayın

ayrıntılı ultrasonu doktor bana adete gore yaptır dedi normalde benimde 5 gun onde haberiniz olsun he onde deyip ona gore randevu almayın
Ayrıntılıyı 150 tl ye nerede buldun burada 600 tl iki haftaya ankaraya gidicem bendemi orda yaptırsam

Kızlar bikaç gündür başağrılarımı takibe başladım. Normalde kendimi bildim bileli başım ağrır. Migren oldugundan ancak uykuya dalabildğmde geçiyor ve dayanılmaz seviyerelere geliyor. Hele hamilelikte aldı başını gitti ama dikkatimi çeken bşy oldu. Burun kanamaları başladı başağrısıyla birlikte baya baya kanıyor bende tansiyon ölçümüne başladım. Normalde düşük tansiyonluyum 9a 6 benim için en idael diyebilirm annemde böyle benim . Baktım bu baş ağrılarında 12 8 oluyor sürekli yükselme olmaya başladı. Normal bir insanda bu tansiyon süper biliyorum ama bana fazla geliyor çıkmasına ve başağrıma engel olamıuorum:KK43: limonlu su içiyorum en fazla yarım saate tekrar çıkıyor. Bi hastalık belirtisimi bu acaba? Doktorum hamilelkte düşmesi çok normal dahada düşer demişti ama çıkmasından hiç konuşmadık var mı bu durumu yaşayan şuan çatlıcam ağrıdan artık kafam yanıyoo resmen :KK43:

canımmm bendede migren var ayda bir acile gidip serum yiyen insandım düşün... 2 gün kendime gelemezdim son 1 ay içinde 2 defa aynı oldum biri geçen hafta hatta... ama migreni olan bir arkadaşım hamileleikte hiç atak yaşamadım demişti ki sıkıntılı bir dönemden geçti hamilelikte... bence sen takiple doğtu olanı bulmuşşsun tansiyon oynamasından oluyor o baş ağrıları benimde normalde 8 - 4 her zamn ki tansiyonumdur pazartesi gece acildeydim ve 10 - 6 çıktı yükselmiş ve hafif baş ağrım devam ediyordu düşük dediler tansiyonum için bende bu yüksek hali dedim dahada yükselir düşük tansiyon iyidir dedi dr :mapus:

cinsiyeti soylememe gerek varmı acaba:halay: erkek mis soyledigimde esimi hic boyle gulerken gormemistim adam nasıl erkek istemisse artık:KK53:

benimkide kahkaha atıp şarkı söylemeye başlamıştı şehir dışında olduğu için gelememişti yanıma ...
hyırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah paşa :nazar::KK200:

Back
X