• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Yok yaa cikmadida ben hsmile oldugum anlasilsin diye sisiriyorum deseydin yada yastik koyuyorum deseydin ahahaaa .Aman bi bitmedi onlar bosver desinler :))ne demek canım bende teşekkür ederim .Birbirimize destek için burdayiz :))iyiki böyle bi forum var iyiki varız varsınız :KK200:
balkon konusması gibin oldu :KK70:

Sesli güldümm :KK48::KK70:

Tesekkur ederim canim insallah bir daha olmaz Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi:) Dedigim gibi bol bol su icmeliyiz bir de ac kalmamaliyiz hatta mumkunse bas ucumuza bir seyler koyup agzimiza atip oyle kalkmak lazim sabahlari.Ben metrodaydim bayildigimda doktorum toplu tasimada mutlaka yer iste hamileyim de otur dedi cok ayakta kalinca kan akisi asagi dogru oluyormus tansiyon dusuyormus hemen
Amin canım inşallah... Dr o yüzden dedi demekki çok fazla ac kalma çok uzun süre ayakta kalma die hımmmm ...Bazı insanlar o kadar uyuz ki cinski yobazki yer istesen bile bon bon yüzüne bakıp oturmaya devam eder sanirim

Amin canım inşallah... Dr o yüzden dedi demekki çok fazla ac kalma çok uzun süre ayakta kalma die hımmmm ...Bazı insanlar o kadar uyuz ki cinski yobazki yer istesen bile bon bon yüzüne bakıp oturmaya devam eder sanirim
Benim karnim cikmadi daha zayifim da yer istemeye utaniyorum inanmazlar hamile olduguma diye ama napiyim isticem bundan sonra napalim canim :D ama dediginde haklisin bazi insanlar gercekten cok dusuncesiz oluyor bu konuda

Benim karnim cikmadi daha zayifim da yer istemeye utaniyorum inanmazlar hamile olduguma diye ama napiyim isticem bundan sonra napalim canim :KK70: ama dediginde haklisin bazi insanlar gercekten cok dusuncesiz oluyor bu konuda
İste bencede sen istiyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler :KK70:Çok hamileyim yer verirmisiniz de :)))

Çok düşük tansiyonun canım Dr unu arama imkanın varmı ?

Aradım kac kere. Dusuk tansiyonu severiz biz diyo. Yeter ki yuksek olmasin düşmemeye dikkat et ve yalniz kalma diyo. Tansiyon cikarmak icin yapacak bisey yokmus ne yazik ki. Habire tuzlu ayran icip duruyorum o da sisirecek beni diye korkuyorum. Arada kaldim deli olacam:olamaz:

Canim dun ben bu sebeple hastanelik oldum tek yapilabilicek sey ac kalmamak ve bol sivi tuketimi.hamilelikte tansiyon dusmesi sivi yetersizliginden kaynaklaniyormus

Ya herkes oyle diyo ama ben gunde en az 2litre su iciyorum. Normalde de cok icerdim zaten elimden sise dusmez benim. Susuzluktan oldugunu sanmiyorum o yuzden bilemedim valla canim ya :(

Aradım kac kere. Dusuk tansiyonu severiz biz diyo. Yeter ki yuksek olmasin düşmemeye dikkat et ve yalniz kalma diyo. Tansiyon cikarmak icin yapacak bisey yokmus ne yazik ki. Habire tuzlu ayran icip duruyorum o da sisirecek beni diye korkuyorum. Arada kaldim deli olacam:olamaz:
Bugünmu oldu bu tansiyonun düşmesi sık sıkmı oluo sürekli ?herseyin fazlasıda zarar canım ya tuzlu tuzlu oda iyi değil :(

Utanıuorum bazen ya çok bilmişler aaa karnın hemen mi çıktıı demiyolar mı sinirlerim tepeme çıkıyo hemen dedikleride koca 4 ay yani :sinirli: Teşekkür ederim canım wallahi burada konuştukça rahatşıyorum hamilenin :KK48:derdinden hamile anlar :KK25:

Kiz bakma sen onlara. Hamileligin anlami gobus be ya onlara neymis :)) sen yine iyisin ben 2 ay sonra dogurcam :)))

Bazen ben de doktorlara sinir oluyorum suram agriyo desem agrisin normal belim agriyo desem agrisin normal midem cok bulaniyo desem bulanacak tabi tansiyonum dusmus bayilmisim ayiliyorum doktor karsimda cevap gene normal :D :D neyse normal olsun da Allah baska dert vermesin :D:D

Hanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)
1
Ben de hem decavit hem ferrum kullaniyorum, haftada iki de balik yiyorum...

Benim karnim cikmadi daha zayifim da yer istemeye utaniyorum inanmazlar hamile olduguma diye ama napiyim isticem bundan sonra napalim canim :KK70: ama dediginde haklisin bazi insanlar gercekten cok dusuncesiz oluyor bu konuda

Ben mecbur kaldım arabasız yola çıktım otobüse bindim ki gideceğim yer rahat 1 saat trafikle 2 saat sürebiliyor inan bir kişi dahi kalkıp yer vermedi çok midem bulandı artık karnımı tutmaya başladım darda giydim bilerek belli olsun diye gözümğn içine baktılarda biri kalkmadı sonrasında maceramız metroda devam etti aynı şekilde yer veren olmadı :( sonrası bel ağrıaı yorgunluk pişmanlık... alnımızamı yazıcaz yahu hamileyim diye bitmişş insanlık wallahi öz. İstanbuldaysan işin çook zor geçmil olsun canım

Yaklaşık 3 hafta oldu sanirim salcali ,sulu yemek yiyorum ve yapabiliorum şükürki.soğan sarimsak tiksintm benmde vardi gecti cnm seninde gecer insallah ..Meyveye çok düştüm zaten hamile kaldım kalali ama sıvı alımı az biraz onuda halledersek; ))

Belirtiler ne kadar farklilik gosteriyor, ben hamileligin basindan beri sogan sarmisak kokusuyla ask yasiyorum...

Back
X