- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.281
Ya o ruyalar:) hepimiz goruyomuyuz:) ay ben gecen baya uyandim elim orda:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim....teşekkür ederim canım. 1 yılda 3. gebeliğim. çok acılar yaşadık. bendede eşimdede etkisi büyük oldu. zor atlattık. şimdi kızımız olacak. rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin... Bende 3 kayip yasadim, lakin şimdi güzel seyler düşünüp yaşama zamaniteşekkür ederim canım. 1 yılda 3. gebeliğim. çok acılar yaşadık. bendede eşimdede etkisi büyük oldu. zor atlattık. şimdi kızımız olacak. rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
ya rüyamda tam o noktaya gelince hamile olduğum aklıma geliyor rüyamda bile kendimi frenliyorumDeliiiisizi dogumdan sonra düşünemiyorum
Ayy ruyadada en guzel yerinde uyaniyorsun bazen
kirmizigitar in rüyalari coşmuştur dimi ?
![]()
eee sonra
![]()
benimde 2. kaybım yaşasaydı nisanda doğmuş şimdi 2 haftalık olacaktı. 8 ay içine 2 kez kürtaj oldumAmin canim....
Bende 29 eylul de kurtaj olmustum cok ama cok aci bir tecrubeydi benim icin. Simdi dogumum da tam ayni donemlere denk geliyor eylul sonu ekim basi gibi. Doktorum hastanem ayni yine. 29 una denk gelebilir eylulun bu yil dogum gelirse cidden degisik hissederim cok... ayni dogum haneye ayni hastane odasina bir yil once bugun ne icin yatmistim diye... rabbim kavusmayi nasip etsin hepimize
Deliiiisizi dogumdan sonra düşünemiyorum
Ayy ruyadada en guzel yerinde uyaniyorsun bazen
kirmizigitar in rüyalari coşmuştur dimi ?
![]()
eee sonra
![]()
haklısın canımAmin... Bende 3 kayip yasadim, lakin şimdi güzel seyler düşünüp yaşama zamani![]()
Hevesim kursagimda kalmasin dedim:) bilege kuvvet:) bu da can ayol nabayim:) oyle ruya mi olur:)
suç tamamen östrojen hormonunda yoksa bizim suçumuz yokMaskara olduk yahu:) karin buyudukce akil kuculuyo dedilerdi de libido artiyo demedilerdi:)
Burun etlerimi sisirende o lanet hormon:)alt ust etti dengemizi vallahasuç tamamen östrojen hormonunda yoksa bizim suçumuz yok![]()
Ben demedimmi kirmizi coşmustur diye![]()
ya rüyamda tam o noktaya gelince hamile olduğum aklıma geliyor rüyamda bile kendimi frenliyorum
![]()
benimde 2. kaybım yaşasaydı nisanda doğmuş şimdi 2 haftalık olacaktı. 8 ay içine 2 kez kürtaj oldum
Hevesim kursagimda kalmasin dedim:) bilege kuvvet:) bu da can ayol nabayim:) oyle ruya mi olur:)
Aynen canim gencler daha duyarsiz ama rica edicem artik gene kalkmazlarsa sansima kusucem:)sen hangi doktora gidiyorsun canim dogumu nerde yapicaksinAyyy kıyamam ya ben çarşamba günü Küçük sanayiden bindim Esentepeye gittim paşaçiftliği aktarmalı Emek hattında babam yaşında amca verdi vallahi şansıma ama Üniversite hattı gençler oluyor maalesef hepsi duyarsız![]()
Sana yasak degil galiba
Muhabbeti kapatsak mi ya:) aklima sokmayin herif hem topal hem fizige gitti evde yok:) gunaha sokmayin beni:)Ben demedimmi kirmizi coşmustur diye
iyi yaptin kiz, zaten hormonlar tavan bide bu zamanlar daha cok istek oluyormuş
![]()
Ay hala gülüyorummşimdi ne yalan söyleyeyim bende öle rüyalar görmedim değil
3 ay bitincede doktora sordum şeyyapabilirmiyiz diye
tabii dedi sorun yok aynen devam
baktım benimkinde ses seda yok hazır değilimm diyo hazır değilmiş ben iptal bekledim bi süre hazır olmasını
ama bir gün canıma tak etti dedim senide yakarım bu evide yat aşşaa
öylece uzanıverdi...
![]()
Ay hala gülüyorummşimdi ne yalan söyleyeyim bende öle rüyalar görmedim değil
3 ay bitincede doktora sordum şeyyapabilirmiyiz diye
tabii dedi sorun yok aynen devam
baktım benimkinde ses seda yok hazır değilimm diyo hazır değilmiş ben iptal bekledim bi süre hazır olmasını
ama bir gün canıma tak etti dedim senide yakarım bu evide yat aşşaa
öylece uzanıverdi...
![]()
![]()
![]()
sanırım benim sonumda senin gibi olacak.