- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.321
Sizi uckagitcilar siziiiiii kaynak yapiyosunuz he:) 38 de dogurursam bende eylul annesiyim caktirmayin:)
Biliyomusun bana sovup soylenmeyecek al bi tane acligin dinsin diyecek bir kanka bulursam bende yapacam onu:) bir taneden birseh olmaz herhalde diye dusunuyorum :) arkadasim 9 ay icti vala gunde bir pakete yakin. Devamli icmem ama gunlerdir ruyama giriyo cidden cok zorlaniyorum bazen:)
B Biravucmutluluk kızlar kızlar heleki içen olarak canım bir avuç mutlulukum eşimden gizli bende arada içiyorum çünkü dayanamıyorum benimki hazırlıksız hamilelik ve stresli oldu biliyorsunuz az çok durumlarımı içmemeye gayret ediyordum ama arada kaçırıyorum elim ayağım salınıyor sinirlerim tepeme çıkıyor çünkü

benimde bir çok tandığım hamileleği boyunca içti maşallahları var bebeklerinin en büyük sıkıntı plesantayı eskitiyormuş ve 1 2 hafta erken doğum oluyormuş günde 2-3 tane çoğu dr sıkıntı yapmıyor ama benim doktorum net şekilde içme dedi hatta baba bile bıraksın dedi sanırım benimki sigaraya tamamen karşı