• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Muhabbeti kapatsak mi ya:) aklima sokmayin herif hem topal hem fizige gitti evde yok:) gunaha sokmayin beni:)

Ahahah enisteye yazik ya arkasindan neler dönüyor bilmiyor :D

Ay hala gülüyorumm:KK70:şimdi ne yalan söyleyeyim bende öle rüyalar görmedim değil :KK70:3 ay bitincede doktora sordum şeyyapabilirmiyiz diye:KK22: tabii dedi sorun yok aynen devam:KK70: baktım benimkinde ses seda yok hazır değilimm diyo hazır değilmiş ben iptal bekledim bi süre hazır olmasını :mad::KK28: ama bir gün canıma tak etti dedim senide yakarım bu evide yat aşşaa:cool: öylece uzanıverdi... :KK70::KK70::KK70:

Ahahah hazir degilim mi ? :D
:KK70::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes::KK9::KK74::super:

Yat assaaaa iyimis:) vallaha bosuna demiyom maskara olduk diye:) ay ben doktora sormadim da adam cok guler simdi sorarsam oha hala sevismiyomusunuz diye:) ay resmen rezil olurum:) bozucam noyeti olmuyo boyle!

Kiz ben ilk üc ay 2 kez sordum kadin isyan etti 'sana yok yasak diye ' :D 3 ay bitince bir daha sormaya utandim, yaktik gemileri ki zaten benimki yasak kelimesinimi takiyor sanki :D

Kızlar 4.ayda hormonlar coşarmış zaten. -ki bizde de öyle oldu. Baktım adam da stresli sürekli. Dikkat ederek başladık biz. Kumanda kontrol bende. Önce istemedi ama ikimize de iyi geldi. İş yerinde verilen gebelik eğitimindede geçmiş konu, bebek için zararı yok tam tersi mutluluk hormonundan dolayı faydalı diye.
Ama haftada bir. İki günde birler eskide kaldı maalesef :)
Adamda ne stres kaldı ne bişey. Pamuk gibi oldu :KK60:
Tavsiye ederim. 3.trimester da zaten kımıldayamayacağız

Ay hala gülüyorumm:KK70:şimdi ne yalan söyleyeyim bende öle rüyalar görmedim değil :KK70:3 ay bitincede doktora sordum şeyyapabilirmiyiz diye:KK22: tabii dedi sorun yok aynen devam:KK70: baktım benimkinde ses seda yok hazır değilimm diyo hazır değilmiş ben iptal bekledim bi süre hazır olmasını :mad::KK28: ama bir gün canıma tak etti dedim senide yakarım bu evide yat aşşaa:cool: öylece uzanıverdi... :KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK48:

lovedido lovedido ve cinsiyeti diger ögrenen arkadaslar. Giremedim 2 gundur simdi okuyorum. Hayirli olsun hepinize :)) Allah kucagimiza da almayi nasip etsin saglikli sihhatli hepberaber insallah :)))

Teşekkür ederim Sütlacım pipilim geliyor anasının oğlu babasının kopyası olacak inşallah :olamaz::anneadayı:

Back
X