• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Allaalla sezeryan olduğuna eminmiymis :KK70:Dr kesinlikle ağır kaldirmicaksin ,usutmiceksin, zorlamicaksin, yorilmicaksin dikkat et 1 sene demişti bende uydum korse bile takmadim cnm
valla sezeryan dogum ama bir sene nedir yahu mankenler nasıl fitlesiyor hemen o_O

Kisin bile boyle hasta olmadim, havalar isindi ya basladi benim hastaliklar, genelde yazin hasta olurum zaten.

Gecmis olsun canim varmi hala hastaligin?
Bende kışın bile hasta olmadım kolay kolay olmam ,olsada böyle yatmazdim .Bünyem saglamdir ama bu seferki ne nezlesi bilemedim :))) Evet cnm burnum bi akio bi tikaniyo hapsiriyorum, oksuruyorum boğazım hala acio gecicek te öksürük hapsirik olmasa :( teşekkür ederim canım sanada geçmis olsun

Kızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyim:KK43: Dr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?
niye yapmadı ki ama korkma ya birsey cıkmazdı zaten gittiginde doktora sor sen olmadı yapsın icin rahat eder

AmAnn eskiden hepatitmi varmış ,rubella mi varmış t,oxoplazma mi varmış bana bi rahatlik çöktü son zamanlarda böle bi töbe Estağfurullah bişi oldum :KK70:

F feyzayldz kuzu igne olanlarin normal dogum yapabilmesi icin igneyi 34. Haftadan itibaren birakmasi gerekiyor.

İgne kullanmadigimizda her an bebegimize giden kan akisinda bir pihti atabilir ve allah korusun kalbi durabilir. Yani 34. Haftadan sonra igneyi birakip pihti atma riskini goze almamiz gerekiyor normal dogum istersek. Bazi doktorlar bu riski goze aliyor benimki de aliyor mesela ama ben tercih etmiyorum gerek yok 9 ay tasimisim karnimda allah korusun son haftalarda kaybetmek istemem kaldiki bir suru aksilikten normal dogum basladigi halde sezeryana donebiliyor igne kullnmayanlar bile...
Bak bunu bilmiyordum hep normal doğum istiyorum diyorum ama :( sonraki randevuda konuşayım doktorla o zaman bizim bebişler eylül bebeği olacak desene :)

Kızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyim:KK43: Dr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?
Yapılmadı canım, o neymiş ki.

Back
X