• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ahaha dogur hele bebeden firsat kalirsa yaparsin :KK70:
ben cok takıntılıyım bu konuda yao_O hamilelikte bile cogu kisi gitmiyor yorgunluktan ben hala devam ediyorum ki dogumdan sonra karnım sarkarsa:skandal: Alessandra Ambrosia gibi 8 aylıkken sezeryan yaptırıyım oda vucudu bozulmasın diye yaptırmıs:KK53:

ben cok takıntılıyım bu konuda yao_O hamilelikte bile cogu kisi gitmiyor yorgunluktan ben hala devam ediyorum ki dogumdan sonra karnım sarkarsa:skandal: Alessandra Ambrosia gibi 8 aylıkken sezeryan yaptırıyım oda vucudu bozulmasın diye yaptırmıs:KK53:
:sinirli: baslatma alesana bilmem ne kariya, biz Türk anasiyiz kizimmm:sopa:

Bende medikal korse alacagim su gobek gerdirme ameliyati olanlarin taktigi.

Doktora plates lastigi ile kol calisabilirmiyim dedim plates yapabilirsin dedi.
Şu hareketi yapmak istiyorum kolumj surekli kaldirmanin zarari olurmu?

P0ZWV6.jpg

:sinirli: baslatma alesana bilmem ne kariya, biz Türk anasiyiz kizimmm:sopa:

Bende medikal korse alacagim su gobek gerdirme ameliyati olanlarin taktigi.

Doktora plates lastigi ile kol calisabilirmiyim dedim plates yapabilirsin dedi.
Şu hareketi yapmak istiyorum kolumj surekli kaldirmanin zarari olurmu?

P0ZWV6.jpg
ama o korseler icin iyi degil diyorlar ya ne biliyi..
dogumdan sonramı bu hareketi yapıcam simdimi diyorsun

Uzun zaman oldu nerdeyse unuttum hayal meyal hatırlıyorum :))Göbeğim biraz kalmıştı ama spor yaptigim için oda kısa sürede gitti sonra kilolarimi zaten hızlı bi şekilde verdim 24 kilo almıştım :oha:
heh guzel yerden girdin:)) ne zaman basladın spora simdi baktım bi kadın sezeryandan 1 ay sonra baslamıs valla gobegi gitmis 2 ayda

heh guzel yerden girdin:)) ne zaman basladın spora simdi baktım bi kadın sezeryandan 1 ay sonra baslamıs valla gobegi gitmis 2 ayda
Allaalla sezeryan olduğuna eminmiymis :KK70:Dr kesinlikle ağır kaldirmicaksin ,usutmiceksin, zorlamicaksin, yorilmicaksin dikkat et 1 sene demişti bende uydum korse bile takmadim cnm

Kızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum tek yapılmayan ben miyim:( Dr um toxoplazma ve rubella yapmış ama cmv yapmamış. Benim gibi yapılmayan var mı?

Back
X