- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.401
Bi virüs testiymiş canım bende bdv de plan bir konu sayesinde öğrendim ve o günden beridir huzursuzum zaten pişirilir bir yapım var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtemelen zaten negatif cıkacaktır bende cok taktım hatta negatif cıktı ama oranı niye yuksek diye taktım..sen pazartesi devlet hastanesine git doktora soyle hemen yapar aynı gun sonucu alırsın icinde rahat ederBi virüs testiymiş canım bende bdv de plan bir konu sayesinde öğrendim ve o günden beridir huzursuzum zaten pişirilir bir yapım var![]()
Bana da yapılmamış. Devletteki de özeldeki de istememiş benden. İkisi de farklı şeyler istemiş ama bu tahlil yok. Önemli bişey olsa isterlerdi herhalde. Bir yerde 3tüp bir yerde 1tüp kan verdim.Bi virüs testiymiş canım bende bdv de plan bir konu sayesinde öğrendim ve o günden beridir huzursuzum zaten pişirilir bir yapım var![]()
evet yapalım valla:)) ben ztn doktor basla sıkıntı yok dedigi an baslıcam simdi de yapıyorum heralde etkisi olur![]()
Bende kışın bile hasta olmadım kolay kolay olmam ,olsada böyle yatmazdim .Bünyem saglamdir ama bu seferki ne nezlesi bilemedim :))) Evet cnm burnum bi akio bi tikaniyo hapsiriyorum, oksuruyorum boğazım hala acio gecicek te öksürük hapsirik olmasateşekkür ederim canım sanada geçmis olsun
muhtemelen zaten negatif cıkacaktır bende cok taktım hatta negatif cıktı ama oranı niye yuksek diye taktım..sen pazartesi devlet hastanesine git doktora soyle hemen yapar aynı gun sonucu alırsın icinde rahat eder
ya bunu insanların yuzde 50 si gecmisde gecirmis zaten ama hamilelikte aktif olursa ve bebege gecerse yine hastalıklara yol acıyormus hamilelikte gecirme oranu yuzde 1 veya 2 dusuk bir ihtimal ama tabi gebeligin ilk zamanlarda bu ucu yapılan testler arasında rubella toksoplazma cmvTamam kanka ekimde başlatıyoruz topiği babalar bakar bebelere :)
Ay ne tuhaf oldu benimde bünyem yaiçimde huzursuz oluyor böyle olunca.
Ben hiç hatırlamıyorum,çokmu gerekli ki?
Bana da yapılmamış. Devletteki de özeldeki de istememiş benden. İkisi de farklı şeyler istemiş ama bu tahlil yok. Önemli bişey olsa isterlerdi herhalde. Bir yerde 3tüp bir yerde 1tüp kan verdim.
ya bunu insanların yuzde 50 si gecmisde gecirmis zaten ama hamilelikte aktif olursa ve bebege gecerse yine hastalıklara yol acıyormus hamilelikte gecirme oranu yuzde 1 veya 2 dusuk bir ihtimal ama tabi gebeligin ilk zamanlarda bu ucu yapılan testler arasında rubella toksoplazma cmv
O degilde esimle uğraşıyor ablamin kocası bizim gelin faln diye bna diyor her ultrason fotosu almanda oğluma getirip gosterecen faln filan önce gülüyordk eşim bozulmaya başladı sonradan
Altin,baslik parasi neyim hallederdik ya hemen karar verme
Demek bugun buradasin
Sanami gecmis olsun onami bilemedim![]()
O degilde esimle uğraşıyor ablamin kocası bizim gelin faln diye bna diyor her ultrason fotosu almanda oğluma getirip gosterecen faln filan önce gülüyordk eşim bozulmaya başladı sonradankiskandi yaw küçücük bebe daha :) dedim kızsa Allah yardm etsn kizimiza cnku böyle kıskanç bir babayla zor
![]()
Bn de spinal istiyorum . Ki zaten mecburm genel anesteziye alerjim var uyanamiyomusumİlk doğumum genel anesteziliydi, bu inşallah spinal olucak cnm .Evet hayırlısı herseyin![]()
Bağışıklık düşüyo ya canım hamileyken ondan boyle oluyoruz sanırım .Evet o huzursuzluk, endişe bendede var . Boğazım geçeceği yerde iyice kotu oldu ya resmen yara ilk defa oluo .Dr sprey önermişti iki gün önce almadım ama şimdi eşimi yolladım yoksa gecmicekTamam kanka ekimde başlatıyoruz topiği babalar bakar bebelere :)
Ay ne tuhaf oldu benimde bünyem yaiçimde huzursuz oluyor böyle olunca.
Ben hiç hatırlamıyorum,çokmu gerekli ki?
anam ne biçim dünür o oğlumuda iç güveysi alır bu, ben bir daha düşüneyim
![]()
valla en ufacık birseyde tetikleniyor icimizdeki karamsarlıkGenetik testte yapıldı bize eşimle, yok yapılmamış bu sanırım. Yakında kafayı yeriz zaten, deli analar gibi dolaşırırız. Kötü düşünerek hiç iyi yapmıyoruz ki.
En doğru sağlıklı kararı Dr. un vericektir canim ,hayırlısı olsun.Bn de spinal istiyorum . Ki zaten mecburm genel anesteziye alerjim var uyanamiyomusum
Zaten bir sağ bir sola sırt üstü bir türlü rahat edemiyorum 9 aylık olunca napacaksamben 20+0 haftalığa randevu aldım sanırım 18-21 hafta arasıymış
bu dediğin 25.haftadan sonra canım şuan erken kendine eziyet etme. doktora sordum ben
Bağışıklık düşüyo ya canım hamileyken ondan boyle oluyoruz sanırım .Evet o huzursuzluk, endişe bendede var . Boğazım geçeceği yerde iyice kotu oldu ya resmen yara ilk defa oluo .Dr sprey önermişti iki gün önce almadım ama şimdi eşimi yolladım yoksa gecmicekevet kimildamio Yawrum yazık hastayim ya bikaç gündür
![]()
kesinlikle biz ic güve alacaz çok zor bulduk
![]()
valla en ufacık birseyde tetikleniyor icimizdeki karamsarlık
Su hamile yastiklarindan alsakmi benceZaten bir sağ bir sola sırt üstü bir türlü rahat edemiyorum 9 aylık olunca napacaksam
Amin canım inşallah .Evet ya kiyamam hem hissediolar, hemde plasentadan yoluyla salgiladigimiz mutluluk veya adrenalin hormonlarindan onlara geciomus biz mutluysak, iyiysek onlarda iyiAynen sorma ne güzel hissediyordum onlarda huzursuz oluyor haliyle, Allah şifamızı versin inan gözlerim bile yanıyor
Bende vermem oğlumu
Yapmayalım bence artık içimizdeki cana günah ya
Allah neyi isterse öyle olacak zaten herşey, dua edip iyi dilekler dileyeceğimize felaket senaryoları yazıyor yetmedi birde gerçek gibi üzülüyoruz![]()