• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Onu bnde düşünuyorum inan ki hatta burda br anne yani beşik paylaştım sanırım öyle birşey alırım ucuz uygunlu. Beşiği oturduğumuz odaya koyacam. Yatak odası için başka gerek ama park yatak dediklerine baya büyük oluyor sn o sepet tarzı olanlara bak istersen.

Evim büyük park yatak sıkıntı olmaz da biraz kokos biriyim sanırım tipini bir türlü sevemedim.. galiba o sepetlerden alcam ya sonunda.. tekerlekli oluyor saga sola cekerim artık yanmda olsun diye..

O zmn araba senn icin dha snra almak daha mantkli galiba.. valla yapandan allah razi olsun kimse zorunda deil elbette.. ama torunudur yapsn ister herkes.. tabi tum anneler bir olmuyor elbette.. ii olsun da valla elbisesi bile olmasa olur büyür bir sekilde allah kimseye muhtac etmesin..
Ayy bir hafta ne ki hemen geçer valla birsey kalmamış o zaman:KK37:
Geçecek inslh :).

Aman yapmasn hiç hevesli değilim valla düşünceli br kadın olsa yapar ogluda sevinirdi ama hep kendini ve cebini dusunur . Bnle zaten konuşmuyor :) hepimiz çok çok iyi buyumedik zaten ya ablamn küçülmusleriylr faln büyümüsmdur iyi olsunlar terbiye edebilelm yeter 3 kat elbisesi olucada aynı br dolap olunca da bn çok takmam öyle şeyleri varsa alırsın yoksa alamazsn fazla fazla alıp israfada gerek yok

Geçecek inslh :).

Aman yapmasn hiç hevesli değilim valla düşünceli br kadın olsa yapar ogluda sevinirdi ama hep kendini ve cebini dusunur . Bnle zaten konuşmuyor :) hepimiz çok çok iyi buyumedik zaten ya ablamn küçülmusleriylr faln büyümüsmdur iyi olsunlar terbiye edebilelm yeter 3 kat elbisesi olucada aynı br dolap olunca da bn çok takmam öyle şeyleri varsa alırsın yoksa alamazsn fazla fazla alıp israfada gerek yok

Aynen öyle kıyafet malzeme bunlar birsey değil.. sağlıklı olsunlar da.. e herkes ana olamiyor iste..tanımıyorum elbette ama insan evladı torunu icin nasil hic heveslenmez aklım almıyor cidden.. amaaan neyse sizin havanız iyi olsun aileniz bir olsun evladnz saglkli olsun dha n ister ki insan :KK68:

Evim büyük park yatak sıkıntı olmaz da biraz kokos biriyim sanırım tipini bir türlü sevemedim.. galiba o sepetlerden alcam ya sonunda.. tekerlekli oluyor saga sola cekerim artık yanmda olsun diye..
Bnde sevmiyorum o park yatakları ya . Sepetlere bak sen bn anne yani arıyorum :) bunun gbi

Eklentiler

• Screenshot_20170420-212629~2.webp
    Screenshot_20170420-212629~2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 52
Aynen öyle kıyafet malzeme bunlar birsey değil.. sağlıklı olsunlar da.. e herkes ana olamiyor iste..tanımıyorum elbette ama insan evladı torunu icin nasil hic heveslenmez aklım almıyor cidden.. amaaan neyse sizin havanız iyi olsun aileniz bir olsun evladnz saglkli olsun dha n ister ki insan :KK68:
Amin canm :) Allah yardm etsn o kadrda değerleri oluyor işte . Bugn bna yarn sna ;)

Bnde sevmiyorum o park yatakları ya . Sepetlere bak sen bn anne yani arıyorum :) bunun gbi
Amin canm :) Allah yardm etsn o kadrda değerleri oluyor işte . Bugn bna yarn sna :KK66:

Tabi cnm gördüğün deger kadar değer verirsin karşındakine de.. boşver ;) beşiği gelince bende bunlara bakmıştım beğendim bende guzel bence kullanışlı görünüyor yanina da alabiliyorsun odaya falan gidince mesela.. uyurken takip etmek de kolay olur.. chicco next2 me vardi ona baktm bayldm ozellerine ama brz pahaliydi ackcasi..1100 civarydi.. cok da para baylmamak lazm n kdr kullanabilecek ki bunları sonucta..

Evet canım ben de seninle aynı fikirdeyim. İyi bir doktora gideyim ve içim rahat etsin istiyorum. Doktorumla bugün yine konuştum İstanbulda Recep Has, Atıl Yüksel ve Rıza Madazlı'nın isimlerini verdi. Açıkçası kararsızım. Yani Ankara buraya çok yakın. İstanbula gitmek bi ayrıntılı ücreti kadar daha masraf demek bana ama bilemiyorum. İstanbula mı gitsem yoksa Ankara'ya mı...

Canım Ankarada gideceğin doktor da alanında uzmanlaşmış Perinatalog ben senin yerinde olsam yakın diye ona giderdim, sen bilirsin tabiki dediğim gibi bu işi ucuza yapan kadın dogumcular ve radyologlar da var önemli olan Perinatalog olması.. Hepimiz için hayırlısı olsun :))

Benim karnım da sivri valla bebişim. Erkek tezi bana göre doğru çıkıyor ama ben senin kız olduğuna inanmıyorum ya senin de ayrıntılıda erkeğe dönecek bence:KK53: Benimki de kıza dönermiş çok gülerim yahu:KK70:

Canım her yemeğime ve çorbama kemik suyu koyuyorum hiçbir zararını görmedim. Zaten ne zararı olabilir ki faydadan başka? Bence iç güzelce sıcak sıcak:kahve:

Canımcım angora halı yün halı olarak geçer. Ben de yün diye veriyorum yıkamaya.

Kızlar benim kafam çok karıştı yaaaaa.... Cumartesi günleri hafta dolduruyorum ben yani can günüm :) Şu an 17+2 yim. 27 Mayısta tam 20+0 olcam. Ben izin alacağım için perşembe ya da cuma için gideyim ayrıntılıya diyordum ve 26 Mayıs diye düşünmüştüm. Ama 26 mayısta 19+6 oluyorum. Erken mi acaba ya? Bekleyip 20+6 da yani 1 hafta sonra mı gitsem? Biri yardım etsin:KK57:
Canım bir hafta daha bekleyip 20+6 da gitmen daha uygun olur doktorunlada bir konuş istersen..Ben doktorumla konuştum 21+3 de gideceğim...

Tabi cnm gördüğün deger kadar değer verirsin karşındakine de.. boşver :KK66: beşiği gelince bende bunlara bakmıştım beğendim bende guzel bence kullanışlı görünüyor yanina da alabiliyorsun odaya falan gidince mesela.. uyurken takip etmek de kolay olur.. chicco next2 me vardi ona baktm bayldm ozellerine ama brz pahaliydi ackcasi..1100 civarydi.. cok da para baylmamak lazm n kdr kullanabilecek ki bunları sonucta..
Özellikli ama çok pahalı canm ya zaten beşiği olucak. 350 tlye de var onlardan baktiysan onlar yeterli bence :) bnm kafam çok karışık zaten eger yatak odasına koyarsam beşiğini hiç almam bunu yatak odasına koymazsam alicam sadece :) aslında iki beşik hc içime sinmiyor ya bnce br bebeğin tek yatağı olmalı onda uyumali inslh evi degistiririzde sadece tek yatağı olur onda uyur yavrum.

Allahım korusun canm . :) Uzan dinlen sen.

Valla yasak varsada bz kaldirdik :KK53: ilk hamile kaldigimda demişti 14.haftaya kadar yasak diye sonra 2 3 kere daha dedi kontrollerde girmeyn diye ama 15.haftada gittiğimde girmeyin de demedi serbest de demedi bz kendi kafamızda girdik 3 oldu bu 3 haftadır . Özledik valla haa bu gittiğimde sorsam mi acaba? :p

Ben tam hazirim dedim adam yamuldu ya! Biz caaaanim 2. Trimesteri adamin ayagina telef edecez bu gidisle:)
Bir yazı okudum başka grubta bize diyolla :)))

ben çocuk doğurmadan önce o parti senin bu konser benim, gece yarısı sinema seansları filan laylay gezen bi insandım. şimdi kızım 3 yaşında bunları hala yapıyorum.
etrafıma bakıyorum da cidden ortadoğu'da çocuk yetiştirmeye çok farklı bakılıyor. hamileler kendilerini camdan yapılmış sanıyor, ay ben yürüyemem, aşırı organik ve bilmemne olmayan narları yiyemem hayatım, hirasu'ya taşlı takımlar yaptırdım, doğmamış oğlum hikmetcan'a 2000 dollara oyuncak mercedes araba aldıklar havada uçuşuyor. çocukların yüzlerine cupcake örtülüyor ama fotoları illaki paylaşılıyor, evlerden çıkılmıyor, kimseye fotoğraf çektirilmiyor. ya gerizekalı arkadaşım, koskoca cambridge düşesi doğum yapıp bebesini kucağına alıp basına fotoğraf verirken kim senin kastamonu nüfusuna kayıtlı piremsesini takar? kendini bu kadar önemsemek, bu bi tek ben doğurdum ve dünyayı kurtaracak kişiyi doğurdum tribi nedir? bu haleti ruhiye içinde o çocuk da, bu tiplerin hayatı da, evlilikleri de ziyan oluyor haliyle. zinhar çocuk çocukluğunu yaşayamıyor, taşlı takımları içinde evlerde bazen de avm'lerde bebek arabalarının içinde kızarmış yanaklarıyla ziyan oluyorçocuklar.
ben hiç bi zaman ah ben acilen üremek istiyorum diyen biri olmadım açıkçası. yaşım 30'u geçmişti,yavaştan hormonlar da ee hadi demeye başlamıştı gayet isteyerek doğurdum kızımı. hatta bana saçmalama sen çocuk bakamazsın senden anne olmaz diyen kaç yıllık arkadaşıma rest çektim. lan suriyeliler 9 tane yapıyor bari bizim gibiler doğurupbüyütelim de neslimiz iyice kurumasın. hamilelik boyunca çalıştım, evde iş de yaptım,spor da yaptım, gezdim tozdum da. doğumhaneye bile yürüyerek indim, doğumdan sonra da eve geldiğimizde kotumu giyip salonda oturdum annemlerle, fırfırlı yataklarda yatmak yerine. ya benim anneannem güğümtaşırken karnım ağrırdı ebe gelene kadar doğururdum zaten diyen kadın. hiç uyku eğitimi vermemiş. ben çocuklarımı yataklarına yatırır işimi yapmaya giderdim onlar da uyurdu napsınlarderdi. sizin bu havanız kime?
aynı kafayla doğurdum ben,aynı kafayla da büyütüyorum. 4 günlükten itibaren ocak doğumlu olmasına rağmen hep sokakta, hayatın içinde büyüdü. spora gittim, o da geldi beni seyretti pusetinden, arkadaşlarımla buluştum, o da geldi ekmeğini kemirdi. ben kitabımı okurken ona da kendi kitabını verdim. 1 yaşındayken annemle babama bıraktım eşimle tatile gittim pulları da dökülmedi açıkçası, ben anneannemle çok kaldım zira. 1,5 yaşında eşime bırakıparkadaşımla berlin'e gittim. eşimle haftada en az 1 kere arkadaşlarımızlaçıkarız birbirimize bırakıp ve asla diğerini arayıp da darlamayız. kafasını dağıtsın,takılsın, ne zaman geliyosun diye bile sormayız. ben çalışıyorum da. kızımı 2 yaşında okula başlattım zaten. ben kendim de 2 yaşında başladım çok da faydasını gördüm. o okula gidiyor, ben işime,akşam buluşuyoruz ve evimizin piremsesi filan değil, 3. üyesi sadece. o da bizim gibi yemeğini yiyor, vakit geçiriyor normal bi hayat yaşıyor. onun için değil onunla yaşıyoruz.
siz de yapın bak. valla zor değil. hayatınızı kaydıran sizsiniz aslında.
bırakın bazen arkadaşınızla, bazen annenizle babanızla kalsın. esir etmeyin kendinizi.
haftasonu da lütfen avm'ye tıkmayın ormana götürün şu çocukları. çamura otursunlar, ceplerine taş doldursunlar. bişi olmaz yıkarsınız geçer.

İnternete koyulan su resimlerin suratindaki cupcake:)
Aha buna bittim:)

Kirmizi yaa bu ayrintili stresi cidden fenaymis @suflesutlac kafasina büründum çok burugum ya bir atlatsak şunu :KK43:

Yapmayin arkadasim yapmayin kotuyu cagirmayin

Bna hareketlerini aşağıda hissediyorsan kızdır dediler bnde aşağıda hissediyorum ama karnim sivri biri erkek diyor biri kız bakalm nne olacak benm bebeğin sonu :)

Bende cok asagida hissediyoruk bi de doktor daha yukarda bakiyo ultrason cihaziyla ama ben baya baya tuylerin oralara yakin buluyorum kalp sesini...

@Cardialgia sen nerelerde buluyosun kalp sesini benimki mi cok asagida acaba?

Özellikli ama çok pahalı canm ya zaten beşiği olucak. 350 tlye de var onlardan baktiysan onlar yeterli bence :) bnm kafam çok karışık zaten eger yatak odasına koyarsam beşiğini hiç almam bunu yatak odasına koymazsam alicam sadece :) aslında iki beşik hc içime sinmiyor ya bnce br bebeğin tek yatağı olmalı onda uyumali inslh evi degistiririzde sadece tek yatağı olur onda uyur yavrum.

Bence de tek yatak mantıklı.. ben sepet yerine bakmıştım ama snra sepette karar kıldım gibi.. sepet olcak bi de kendi odası iste yeter herlde bana.. besigi yatak odana sığıyorsa onu kullan zaten bidha buna n gerek vr ki anlamadm ?

Ben tam hazirim dedim adam yamuldu ya! Biz caaaanim 2. Trimesteri adamin ayagina telef edecez bu gidisle:)

Bende cok asagida hissediyoruk bi de doktor daha yukarda bakiyo ultrason cihaziyla ama ben baya baya tuylerin oralara yakin buluyorum kalp sesini...

Valla telef oldu :) :) o resim olayına gıcık oluyorum her çocuğunun suratinda var . Hayır atma bebeğinin fotosunu yda onu koyma suratına. . Gormemis insan diyorum bn buna kim ne derse desin bnde sevmiyorum bu olayi

Bence de tek yatak mantıklı.. ben sepet yerine bakmıştım ama snra sepette karar kıldım gibi.. sepet olcak bi de kendi odası iste yeter herlde bana.. besigi yatak odana sığıyorsa onu kullan zaten bidha buna n gerek vr ki anlamadm ?
Sigmiyor işte çok tikis tikis oluyor oda ona rağmen koyabilibirm ama . Dua ette evi değiştirelim daha mutlu olucam bn öyle ;)

Ya kızlar bşy sorucam komik gelebilir ama bizim bağrsaklarımız nerede acana şuan fikri olan varmı :KK70: neden derseniz ben bebeği göbek deliğimin çevresinde bi yarım saattir hissediyorum öncesinde tatlı yedim bilerek hani yanılıyormuyum gaz mı acaba dedm sonra dedim ki göbek deliğimin ordamı ki bağırcaklar uff saçmaladım mı :KK70::KK70:

Ya kızlar bşy sorucam komik gelebilir ama bizim bağrsaklarımız nerede acana şuan fikri olan varmı :KK70: neden derseniz ben bebeği göbek deliğimin çevresinde bi yarım saattir hissediyorum öncesinde tatlı yedim bilerek hani yanılıyormuyum gaz mı acaba dedm sonra dedim ki göbek deliğimin ordamı ki bağırcaklar uff saçmaladım mı :KK70::KK70:

Eklentiler

• IMG_1995.webp
    IMG_1995.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46

Ya bukadarını bende biliyorum canım o kadarda değil:) hamilelikte organlar yerdeğiştirir ya o yüzden sormuştum neyse

Canim göbek deligimin yaninda, doktor a iyi baktim göbek deligimin yanindan bakti hep oda bide cevresinde dolaştirdi.

Back
X