- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #17.121
ben makyajımı yaglarla temizliyorum cildim karma oldugu halde sivilce yapmıyor susam yagı hındistan cevizi falan onlar guzel yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun acayip seyler oluyor sanki orada oldugu hissi daha cok bugun. Acayip bir his oluyor orada anladiniz mi?
suflesutlac B Biravucmutluluk sizde demistiniz galiba boyle birsey.
yarın sabah 10 gibi randevum var bakalım ne olucak cinsiyt belli olucakmı
Heh simdi anladin dimi? Neden ki acaba, bebek buyuyor diyemi gercekten? Bugun yururken bende ayni boyle oldum.Ya benim 2-3 gündür karnım yürürken bile çok gelio bana. Sanki daha bi dolu daha bi değişik gibi. Ki ben henüz hiç kilo da almadım. Bebiş de rahim de büyüdüğü için sanırsam. Böyle bi baskı var ya inanılmaz![]()
İnşaAllah olur da kafan rahatlar ama önce saglik haberlerini al inşaAllah.
Hepimiz birbirimize güzel haberler verelim hep dilerim, Amin.
Çıkar cikmaz yaz Doktordan.
Heh simdi anladin dimi? Neden ki acaba, bebek buyuyor diyemi gercekten? Bugun yururken bende ayni boyle oldum.
Büyük ihtimalle büyüdüğü için canım. Çünkü 16. haftadan sonraki haftalarda hiç olmadığı kadar hızlı büyümeye başlıyomuş bebişler.... Karnım çıkmıştı zaten de bir kaç gündür özellikle yürürken baya bi hamile gibi hissediyorum kendimi![]()
Senle uğraşıyorm canm. Ya bn zayifim ya epey herkes karnının çıkması çok normal zaten incecik belin var çocuk büyüdükce one doğru gider diyorlar. Brde bebekle alakalı sanırım ya toplanıp duruyor benm ki :) maşallah 17+1 den bu yana hissediyorum bn bugn 18+2 :))) çok guzl br duygu inslh br an önce hissetmeye başlarsınızyok senin normalden daha ufaktı ya tahmin etmedim bu kdr buyuyeceginiben ne hissedebiliyorum ne karnım var size gore yerlesimi dahamı derinde kalıyor valla cozemedim en azından hissetsem ya
Merak ediyoruz da adını etiketleyemiyorum br türlü nasıl nickler buluyorsunuz böyle :))selam kızlar. bi süredir yokum kimse beni merakta etmemişbiraz ruh halim yalnızlığa ve depresyona meyilliyim. herkes iyi sanırım genel olarak biriken sayfaları yavaş yavaş okudum sabahtan beri anca bitti
@lovedido geçmiş olsun canım. bencede günde 4 çokmuşbende hiç istek yok yahu resmen zoraki oluyo bende mi gariplik var
bimden temizleme sütü alanlar 2 çeşit varmış hangisi daha iyi sizce benim cildim karma hangisi olur ? son dönemlerde bi sivilcelendim sivilce izlerim geçmiyo 2 haftadır sanki çirkinledim yaw napıcamı şaşırdım maske falan yaptım banamısın demiyo. cilt bakımından anlayan varsa yardımmmmm
Kuzu 17 haftadayim benim bu takvimi duzelteyim ben. Ultrasonda da Masallah öndeymis. Ondami yani bide gerilme ve hafif sanci gibi birsey var normakmi? Oldumu sende?
Senle uğraşıyorm canm. Ya bn zayifim ya epey herkes karnının çıkması çok normal zaten incecik belin var çocuk büyüdükce one doğru gider diyorlar. Brde bebekle alakalı sanırım ya toplanıp duruyor benm ki :) maşallah 17+1 den bu yana hissediyorum bn bugn 18+2 :))) çok guzl br duygu inslh br an önce hissetmeye başlarsınızsuflesutlac la :)
Evet canm orda olduğu belli gbi sanki br ağırlık karnının içinde yatinca beline kalkınca aşağı doğru baskiliyor gbi . Maşallah bebislerimize suan bbenm sipacik 15.cm i geçmiş olmalı tekmeleri hissettigim Gore :)Kizlar bugun acayip seyler oluyor sanki orada oldugu hissi daha cok bugun. Acayip bir his oluyor orada anladiniz mi?
suflesutlac B Biravucmutluluk sizde demistiniz galiba boyle birsey.
Canım aynı adet gibi düşünebilirsin. Adetin süresi max 10, loğusalığın süresi max 40 gün. Bu süreden sonra kanama devam bile etse namaz üzerine farz oluyor, cima (ilişki) da günah olmuyor. Loğusalığında örneğin 10gün sonra kanaman kesilir sanıp ilişki yaşarsan 13.gün tekrar kanaman olursa bunun bedelini (5gr. altın) sadaka vermek zorunda her iki taraf da.
Hocalar ikinci gebelikse ilk gebelik süresini baz al diyorlar. İlk gebelik için 40gün beklemekte fayda var. Adet de öyle: mesela benim adetim 6gün sürüyor, ameliyat geçirdiğim zaman 14gün sürdü. 14-6=8 günün namazını kıldım.
Hayız (adet) ve nifaz (loğusalık) durumunda hanımınıza yaklaşmanız haram diye geçer.
Bir de şöyle bir durum var: erkeğin harama gözü kayması endişesi mevcut ise, kadın adetken veya loğusayken göbekten diz kapağının altına kadar kapalı bişey giyip o şekilde eşinin tatmin olması sağlanırmış. Kitaplarda böyle geçiyor. Böylesi günah sayılmazmış. Mesela göbeği de kapatan kapri bir tayt giyilebilir.
O içerde tepismistir :) bazen öyle ufak ufak hareketleri pes peşe yapınca acaba canlı canlı brsey mi yuttum diyorum bıcır bıcır böyle :)) çok tatlı yaww
Sizinkiler nasıl ? Merk ediyorum hepinizinkiniKız yiriiiiiiiiinnn :))) Maşallah sana![]()
Jilet pratik geliyor bna :) ağda normalde de zorla yapardm kendime arada tüy dökücü krem kullanirdm. Smdi krem kullanamam agdayida kendim yapmıyorum :)kisisel temizliginizi nasıl yapıyonuzzz agdaylamı jiletlemikarın buyudukce agda yapmak zor olur gibi geliyor ya
Kızlar galiba bebişi hıçkırık tuttu uzanıyordum birden hissettim açtım göbeğime baktım ve bariz bi şekilde gördüm elimi koyuncada hissettim hıçkırıktı. Bu mümkün mü ya çok şaşkınım![]()
agdayı kendim yapıyorum da ilerde yapamazsam kuaforede gidesim yok ya:) jilette sert cıkarır diye korkuyorumJilet pratik geliyor bna :) ağda normalde de zorla yapardm kendime arada tüy dökücü krem kullanirdm. Smdi krem kullanamam agdayida kendim yapmıyorum :)
Bnm yürümemde değişmiş eşim penguen gbisin diyor :)) ilk defa göbeğim olunca vücut böyle tepki veriyor belkideBüyük ihtimalle büyüdüğü için canım. Çünkü 16. haftadan sonraki haftalarda hiç olmadığı kadar hızlı büyümeye başlıyomuş bebişler.... Karnım çıkmıştı zaten de bir kaç gündür özellikle yürürken baya bi hamile gibi hissediyorum kendimi![]()
Cx cx biz burda dururken sen git depresyona gir :)) Burda birbirimize destek olmak varken yapma öle şeler; ))selam kızlar. bi süredir yokum kimse beni merakta etmemişbiraz ruh halim yalnızlığa ve depresyona meyilliyim. herkes iyi sanırım genel olarak biriken sayfaları yavaş yavaş okudum sabahtan beri anca bitti
@lovedido geçmiş olsun canım. bencede günde 4 çokmuşbende hiç istek yok yahu resmen zoraki oluyo bende mi gariplik var
bimden temizleme sütü alanlar 2 çeşit varmış hangisi daha iyi sizce benim cildim karma hangisi olur ? son dönemlerde bi sivilcelendim sivilce izlerim geçmiyo 2 haftadır sanki çirkinledim yaw napıcamı şaşırdım maske falan yaptım banamısın demiyo. cilt bakımından anlayan varsa yardımmmmm