• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ya kizlar biseynsorcam cevaplarsaniz sevinirim az once tv izlerken sagima yattım neyse sirt ustu yatinca kasigimda tam tuylerin bitim yerinde sag tarafta yumurta buyuklugunda sertlik ve cikinti gordum elimle hafif bastirdim sonra iceri kaçtı bebek midir sizce o biraz daha yukarda olmasi gerekmez mi ??
Bebektir canm daha ilk defa mi farkettn?

Ya evet hic bu kadar net sislik gormemistim ama yumurta gibiydi sonra hemen ice kacti ben daha buyuk olacagini disunuyordum ve yeri de degisik geldi genelde solda oluyor ama saga yatinca saga dogru mu dustu acaba ??
Kafası olabilir canm. Yoksa tabiki o kadr küçük değiller :) alış o sisliklere zamanla sanki karnımdaki bütün organlar aynı yere toplanmış gbi sisicek sonra kaybolacak :) çok komik oluyo bn gülüyorm en güzeli de o döndüğü toplanmaya çalıştığı zamni hissediyorsun :) karnımı aciyorm ki gene top gbi olmuş sağda :)

Kızlarr yardımm şu başağrısına çözüm bulabilen var mı ??? Bende bide migren var sabahtan beri öah

Canım benim doktorumu öneririm. Peritonoloji ve riskli genelik uzmanı 2'li testimide kendisi yapmıştı gayet sakin işini güzel yapan biri bence istanbulda acıbademde görev yapmış şimdi anadolu da central hastanesinde 350 tl ücreti Mustafa Kır diye aratırsan google da özgeçmişi de çıkıyor bilgin olsun
Türk kahvesi iç canm geciyo :) migrende ise yarar mı bilmiyorum ama kahveyi içip karanlık odada dinlenebilirsin.

Benim 12. Hafta da erek dedi. Çıkıntısını da gösterdi. Bugün kontrolüm vardı. Bi ümit kız demesini bekledim ama yine erkek dedi. Organları iyice belirginleşmiş dedi. Detaylı da bakalım ne diyecekler
Hayirlisi canm. Çoğu doktor yanilmazmis zaten .

Beni kimse merak etmemis :KK43: Oglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
Hadi bakalım hayırlı olsun :nazar:
Bende ancak girebildim siteye merak ediyordum. Birisi daha gidecekti ama kimdi hatırlayamadım.
Sağlıkla gelsin inşallah Çınar Bebek:nazar::KK200:
Sanırım Çınar dı isminiz:nazar:

Bi ben cinsiyeti netlestiremedim heralde :( 1 hafta sonra belli olur demisti doktorum ama inat ettim gitmicem :)

Kafası olabilir canm. Yoksa tabiki o kadr küçük değiller :) alış o sisliklere zamanla sanki karnımdaki bütün organlar aynı yere toplanmış gbi sisicek sonra kaybolacak :) çok komik oluyo bn gülüyorm en güzeli de o döndüğü toplanmaya çalıştığı zamni hissediyorsun :) karnımı aciyorm ki gene top gbi olmuş sağda :)
Ay ne bileyim yaa :) simdi yatmadan midem kazibdi biseyler atıştırdim yattim sirt ustu karnim icime çöktü hemen esim elini koydu bende ustune koydum bisey gekdi elimize ikimizde hissettik acaba bebisimiz miydiki cok degisikti bagiraak hareketi deil eminim. Ay cok garip yaa

Gözün aydın canım. Değişmez bence artık. Benim de kız olduğu bugün netleşti. 1 ay önceden söyledi ilk defa kız olacağını ama şimdiye kadar hep bi yüzde ihtimali bırakıyordu. Kan hapı ve balık yağı hapı da verdi. Göbek çatlak kremi verdi ama ben zaten kullanıyorum. Bir de yüz lekelerini önlemek için krem verdi. O aynı zamanda güneş koruyucu. 4'lü tarama testim yapıldı. 3 hafta sonra da detaylı ultrason çekilecek ama o zaman 18+5 oluyorum. Biraz erken değil mi? Ben 20. Haftadan sonra olur diye biliyorum. Yanlış mıyım?
Ben de 20. Haftadan sonra diye biliyorum canım. Leke için ne verdi yüzüne bende alırım

Hepimize hayirli kandiller kızlar rabbim dualarimizi kabul etsin saglikla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin hepimize inşallah, evlat isteyenlerin kucağını doldursun inşallah Allahım.

Bu akşam randevum var hayirli haberlerle gelmek nasip olsun inşallah.

❤Günaydııın❤

Son düzenleme:
Uyumak buyudukce iskenceye donuyor sanki....

Yanlarim aciyor, saga sola donerken nasil bir acidir o:) ben doneyim kucuk bir vinc te karnimi dondursun :) toplanmis bi tarafa minnak:)
günaydın seninle aynı durumdayım yatakta dönerken hep uyanıyorum. düşünüyorum 8-9 ayda napcam diye. uykumu alamadığım için yorgun uyanıyorum kaç gündür hiç dinlenmiyorum sanki. birde yatakta azcık gerilsem karnım kasıklarım ağrıyor sanki :KK43: kayınvalidelerde var o yüzden işten eve gidincede dinlenemiyorum isyandayım uyumak dinlenmek istiyorummm:uykucu: :confused:

Back
X