- Konu Sahibi dilarazeynel
- #17.281
Kızlar bikaç gündür başağrılarımı takibe başladım. Normalde kendimi bildim bileli başım ağrır. Migren oldugundan ancak uykuya dalabildğmde geçiyor ve dayanılmaz seviyerelere geliyor. Hele hamilelikte aldı başını gitti ama dikkatimi çeken bşy oldu. Burun kanamaları başladı başağrısıyla birlikte baya baya kanıyor bende tansiyon ölçümüne başladım. Normalde düşük tansiyonluyum 9a 6 benim için en idael diyebilirm annemde böyle benim . Baktım bu baş ağrılarında 12 8 oluyor sürekli yükselme olmaya başladı. Normal bir insanda bu tansiyon süper biliyorum ama bana fazla geliyor çıkmasına ve başağrıma engel olamıuorumlimonlu su içiyorum en fazla yarım saate tekrar çıkıyor. Bi hastalık belirtisimi bu acaba? Doktorum hamilelkte düşmesi çok normal dahada düşer demişti ama çıkmasından hiç konuşmadık var mı bu durumu yaşayan şuan çatlıcam ağrıdan artık kafam yanıyoo resmen
![]()
Ben de surekli dusuk tansiyon yasiyorum canim, dedigin gibi 9a 6 genelde... Doktor 12 senin icin normal degil, boyle birsey olursa mutlaka gel dedi, yuksek tansiyona isaret...