2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım pazartesiye aldım randevu ama haftaya Ankya gideceğiz orada ya hacettepeye ya da başkente götüreceğim. Yarında özel hastanenin kbb sine götüreceğim. İnş birinden doğru bir bilgi alırız

Ben daha aile dışında kimseye gidemedim ne yaparım korkusuyla rahat emziremem, uykusu gelirse, durmazsa, rahatsızlık verirsek vs gibi sebeplerle kaçındım hep. Şu an herkesin bize gelmesi benim için daha konforlu oluyor düzen bozulmuyor çünkü ama tabi o da zor oluyor temizlikti, ikramdı, hizmetti vs derken pert oluyor gerçekten insan.

kızlar bizim iş içinden iş çıktı tatile gidemeyeceğiz gibi duruo babam ameliyat olacak otele bildirdik refakatçı kalacağız die inşallah iptal ederler yoksa para da yanacak
Hadi ya çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban. Otel ücretini iade etmeseler bile ileri bir tarihe alırlar en kötü ihtimalle.

Yenidunya3 kardeşim orta kulak iltihabindan çok çekti. yesoka90 nin dediği gibi burun delikleri doğuştan dar olduğundan demişti Dr lar. İyi bir KBB hekimi görmeli bence de. İnş bulursunuz gönlünüze göresini.
@zafrina89 babanız için çok üzüldüm zorlu ve yıpratan bir süreç kanser tedavisi inş bir an evvel sağlığına kavuşsun...

Canım bilgi için çok teşekkürler, bu arada hoşgeldin. Benim biraz yoğun geçiyor ondan geç okuyup yazıyorum. Benim de 16 eylül doğumlu ikizlerim var normalde 8 ekimde doğmaları gerekiyordu :)) bir tane de 6 yaşında kızım var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))))
zafrina89 canım babana çok geçmiş olsun. İnşAllah kolaylıkla atlatır. Hayırlı haberler alasınız

Birde peki tedavisi nasıl oldu kardeşinin? Şuan nasıl durumu? Bize habire kızarık deyip antibiyotik verdiler şu zamana kadar.

Birde peki tedavisi nasıl oldu kardeşinin? Şuan nasıl durumu? Bize habire kızarık deyip antibiyotik verdiler şu zamana kadar.
Hosbuldum:)ikizlerle iyi bile geliyorsun buraya masallah..O da çok antibiyotik kullandi büyüdükçe geçecek şu an yapılacak şey semptomları yok etmek dediler hep ilaçlarla geçti bebekligi. 5 yaşlarından sonra kendiliğinden düzeldi dedikleri gibi

Sizinde ateş oluyormuydu peki? Şuan ateş 39 yine şurup verdim. Off çok zor çocuk büyütmek. Bazen sıyıracak gibi oluyorum. Gerçekten ikizler çok yordu beni birde kızım devamlı rahatsız. Ayrıca böbreklerinde sıkıntı var. O yüzden iyice üzülüyorum , ona baktıkça içim eriyor

Evet ateş oluyordu, sürekli hasta burun akıntısı olurdu dra gidilirdi teşhis orta kulak iltihabı..anneme sorarım senin için ekstra bişey yapıldı mı o zamanlar o daha iyi hatırlar. Çocuk büyütmek gerçekten çok zor yüreğimiz ağzımızda yaşamayı öğrendik annelikle birlikte

Rabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım.cok zorlu bir süreç Allah yardımcınız olsun ..

Oy masallah yerim o ayaciklari :)

Off kızlar gece uyumadık, ateş bi ara 40 oldu ( fitil verdim. Bakalım ne diyecek kbb
Çok geçmiş olsun canım ya bence Ankaraya geldiğiniz zaman hacettepe çocuk hastanesinde pediatrik kbb ye muhakkak gidin. Benim Ankarada gerçek anlamda güvendiğim tek yer orası. İnşallah iyileşir kuzucuk bir çaresi vardır mutlaka.

HEM kbb ci hemde çocuk doktoru kulakta bişey yok diyor. Serum taktılar, ilaç verdiler damardan. Şimdi izinli çıktık
WBC nasıl çıktı cnm idrar aldılar mı? Ne yorum yapıolar? Bi enfeksyon var bellki ateş oldguna göre,ne ilacı verdiler çk soru sordum ama merak ediyorum kuzuyu

Ben artık spontane davranıyorm o konulrda hiç yer bulamzsam bebek arabsına oturp emzriyorum dışarda üstmü kapatıp uykuda da hmn bi yer ayarlıyorum napim misafrlkte fln tabi öyle çok yakınım oldgunda

WBC nasıl çıktı cnm idrar aldılar mı? Ne yorum yapıolar? Bi enfeksyon var bellki ateş oldguna göre,ne ilacı verdiler çk soru sordum ama merak ediyorum kuzuyu
Canım wbc 21,83. Crp 40 küsür. En kötüsü demir 6 çıktı. Referanslar 37-150 arası düşün. İlaç vermem lazım hgb 12 ama anlamadım. Doktor bey gitmiş yarın gelecekmiş. Bende damar yolu duruyor öylece eve geldik durmuyorlar 3 de. Bırakacak yerde yok tam rezillik yani sinirimden oturup ağladım hastanede biraz. Çaresizlik, uykusuzluk vs dua edin. İlaç ateş düşürücü parol ile bi antibiyotik yaptılar damardan. 8de gidip 2. Dozu alacak damardan. Doktor akşam gelirmi bilmiyorum

Rabbim yardımcınız olsun dualarımdasiniz canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…