Canım benim kızım da pek iştahlı değildi önceden hala da çok değil ama ben şu şekilde çözüm buldum. Sabah uyanınca hemen emzirmedim ve oyalayıp kahvaltı yaptırdım. Kahvaltıdan 1-2 saat sonra uykusu gelince emzirerek uyuttum. Uyanınca yine hemen emzirmedim bişeyler yedirdim sonra emzirdim o şekilde daha çok alıştı katı gıdaya. Zaten katı gıdayı tıka basa yemediği için her halikarda emiyor yani süte hayır diyeceğini sanmıyorum istersen sen de bir dene.Olabilir canım bana cekti galiba.9.ayda kan degerleri iyiydi 1 yaş kontrolunde doktorumuz baska hastaneye gecmıs gidemedik dun. Haftaya goturecegım bakalım.Aç kalmıyor ona emınım cunku mızmızlanmıyor aclık belirtisi gostermıyor ama beslenmesi çeşitli olmadığı için ileride de böyle mi olur acaba diye korkuyorum. Bir de dedıgım gibi kendim bir şey yerken vicdan azabı cekiyorum ciddi ciddi
Ben de bulamadın 2 hafta çekti sonra geçti kendiliğinden :-/Bu geniz akintisi ne illet bisi ya.bi hafta oldu ne yiyor ne emiyor ne de uyuyor.gozlerinin alti morardi coktu artiksprey sıkıp aspiratorle cekiyorum temizliyorum ama 5 dakikaya yine doluyor genizler.yok mu bunun baska yolu caresi ?
Hahhah süpermiş benim minik de hep öyle yaa ne zaman cici bir şey giydirip saçını tarasam 5 dk içinde eskisinden beter duruma getiriyor. Bütün resimlerinde saçları darmadağın, üzerinde yemek lekeleri dolu bol eşofmanlar, yeğenimden kalan erkek bebek kıyafetleri var ve çoraplarından en az biri elinde, diğeri de genelde ağzında oluyorDün kızımın şöyle eli yüzü düzgün tatlı bir pozu hatıra kalsın dedim ve en düzgün pozlardan biri şu :)
Aynen bizde de öyle artık gülmemesini geçtim yerinde dursa yetecek hiç düzgün pozu yok ablası bu kadar değildi :)ay güldürdün bni yaa bnde 40 tane çekiyorum 1 tane yarı düzgün çıkıo hep gülen çocuk fotolarda mahkeme suratlı bi türlü gülmüo
Allah razı olsun canım aminn inşallah. Sizin de doğum günü yaklaştı dimi?Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun. Hep birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlarınız olsun inşallah
Aynı benim kız aynı fabrikadan çıkmalar, pozda da ayakkabısını çıkardı onu yiyor :)))Hahhah süpermiş benim minik de hep öyle yaa ne zaman cici bir şey giydirip saçını tarasam 5 dk içinde eskisinden beter duruma getiriyor. Bütün resimlerinde saçları darmadağın, üzerinde yemek lekeleri dolu bol eşofmanlar, yeğenimden kalan erkek bebek kıyafetleri var ve çoraplarından en az biri elinde, diğeri de genelde ağzında oluyor
Çok şeker maşallah kıvanca :)buda bnm sarı kuş kızlar
depresyonda lider benim bak asla kabul etmem:)) ben ciddi ciddi yardim alacagim artik yoksa ölümű dusunur oldum kafa gidik. yani yanlis anlasilmasin intihar degilde boyle of olsem kurtulurmuyum gibi sacma sapan seyler iste..Vallahi kendisi bıraksa sevinecek gibiyim dün gece neredeyse hiç uyumadı azı dişleri kabarmış çok ağrısı var sanırım göğüslerim yara bere içinde kaldı. Calpol filan da işe yaramıyor. Bitik haldeyim çok depresifim çok yoruldum artık 1 yılda 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi :-/
Çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzucuğu insanlık hali işte illa ki bir boşluğumuz oluyor bizim de. Allah hepimize güç, kuvvet, dikkat, sabır versin ve kuzucuklarımızı da korusun inşallah...
İkinci uykularda o sekilde denedim en azından 1 kofte 1 2 kasık corba yedırebıldım. Ama sabah ilk uyandığında asla bir şey yemek istemedi. Insallah zamanla duzelir gene de eskiye nazaran gelısme varCanım benim kızım da pek iştahlı değildi önceden hala da çok değil ama ben şu şekilde çözüm buldum. Sabah uyanınca hemen emzirmedim ve oyalayıp kahvaltı yaptırdım. Kahvaltıdan 1-2 saat sonra uykusu gelince emzirerek uyuttum. Uyanınca yine hemen emzirmedim bişeyler yedirdim sonra emzirdim o şekilde daha çok alıştı katı gıdaya. Zaten katı gıdayı tıka basa yemediği için her halikarda emiyor yani süte hayır diyeceğini sanmıyorum istersen sen de bir dene.
Sağol canım :)İyi yapmışsın canım bana da aşı yaptırmamak yaptırmaktan daha büyük bir risk gibi geliyor. Kuzucuğa da maşallah çok güzel gelişmiş
Bitki çayı mi denesen acaba ?Bu geniz akintisi ne illet bisi ya.bi hafta oldu ne yiyor ne emiyor ne de uyuyor.gozlerinin alti morardi coktu artiksprey sıkıp aspiratorle cekiyorum temizliyorum ama 5 dakikaya yine doluyor genizler.yok mu bunun baska yolu caresi ?
Vallahi kendisi bıraksa sevinecek gibiyim dün gece neredeyse hiç uyumadı azı dişleri kabarmış çok ağrısı var sanırım göğüslerim yara bere içinde kaldı. Calpol filan da işe yaramıyor. Bitik haldeyim çok depresifim çok yoruldum artık 1 yılda 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi :-/
Ahaha çok şeker bıcırık :))Dün kızımın şöyle eli yüzü düzgün tatlı bir pozu hatıra kalsın dedim ve en düzgün pozlardan biri şu :)
Maşallah çok tatlı :)buda bnm sarı kuş kızlar
Ne zormuş çocuk büyütmek ...Off o depresifligi bende cok yasiyorum kafayi yemiş gibi hissediyorum eşim evdeyse hic sessizce odaya gidip kapiyi kitliyorum bilincim kayboluyor sanki ..
Oyy çok şirin kuzucukk maşallahbuda bnm sarı kuş kızlar
bnmki de öyleydi canım yürüdükçe tutamamaya başlıpsun bi bakıosun banyoya dalmış klozete gitmek üzere bi bakıosun çekmeceye parmağını kıstırmış bi bakıpsun tvyi çekiştirio sensiz başka başka odalara gidio
Oyy çok şirin kuzucukk maşallah
Buda benim şaşkın ördek yavrusu :)
Evet canım yaklaştı doğum günü 1 hafta sonra. Ben de cici bir elbise aldım bakalım nasıl bir poz çıkacak ortayaAynen bizde de öyle artık gülmemesini geçtim yerinde dursa yetecek hiç düzgün pozu yok ablası bu kadar değildi :)
Allah razı olsun canım aminn inşallah. Sizin de doğum günü yaklaştı dimi?
Aynı benim kız aynı fabrikadan çıkmalar, pozda da ayakkabısını çıkardı onu yiyor :)))
Kızlar asla polemik yaratmak için sormuyorum. kızım hala 1 yaş aşısı olmadı. Bugün ebe aradı getir diye öğleden sonra. Ben yaptırmak istemiyordum ama kafam karışık. Aşılardan feragat eden var mı?
cook gecmis olsun canim. ama malesef bazi ev kazalarini ya ongoremiyoruz yada gercekten akla hayale gelmeyecek seyler yasanabiliyor. biz gecen hafta koye gittik oradaki firin eski bir firin oldugu icin camlari cok isiniyor yani atesten farki yok. mutfakta 3 kadiniz kizim kasla goz arasinda mutfaga geldi ve ayaga kalkmak icin firinin camina elini dayamasiyla feryat koptu. eli yaninca diger elini de dayadi oda yandi ikisinide cekince yuz ustu firina dogru duserken annem kapti cocugu bunlar hep saliselik olaylar. eller yandi sadece avuc icleri birinci parmaklar ikinci derece yanik oldu. Allahim korudu iste. yani bazen dusununce delirecek gibi olacak senaryolar ciziyorum kafamda. bazen de cocugu rahat birakin duse kalka buyuyecek sesleri kafamda. Allah korusun Allah korusun Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?