2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım benim kızım da pek iştahlı değildi önceden hala da çok değil ama ben şu şekilde çözüm buldum. Sabah uyanınca hemen emzirmedim ve oyalayıp kahvaltı yaptırdım. Kahvaltıdan 1-2 saat sonra uykusu gelince emzirerek uyuttum. Uyanınca yine hemen emzirmedim bişeyler yedirdim sonra emzirdim o şekilde daha çok alıştı katı gıdaya. Zaten katı gıdayı tıka basa yemediği için her halikarda emiyor yani süte hayır diyeceğini sanmıyorum istersen sen de bir dene.

Bu geniz akintisi ne illet bisi ya.bi hafta oldu ne yiyor ne emiyor ne de uyuyor.gozlerinin alti morardi coktu artik sprey sıkıp aspiratorle cekiyorum temizliyorum ama 5 dakikaya yine doluyor genizler.yok mu bunun baska yolu caresi ?
Ben de bulamadın 2 hafta çekti sonra geçti kendiliğinden :-/

Dün kızımın şöyle eli yüzü düzgün tatlı bir pozu hatıra kalsın dedim ve en düzgün pozlardan biri şu :)
Hahhah süpermiş benim minik de hep öyle yaa ne zaman cici bir şey giydirip saçını tarasam 5 dk içinde eskisinden beter duruma getiriyor. Bütün resimlerinde saçları darmadağın, üzerinde yemek lekeleri dolu bol eşofmanlar, yeğenimden kalan erkek bebek kıyafetleri var ve çoraplarından en az biri elinde, diğeri de genelde ağzında oluyor

ay güldürdün bni yaa bnde 40 tane çekiyorum 1 tane yarı düzgün çıkıo hep gülen çocuk fotolarda mahkeme suratlı bi türlü gülmüo
Aynen bizde de öyle artık gülmemesini geçtim yerinde dursa yetecek hiç düzgün pozu yok ablası bu kadar değildi :)

Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun. Hep birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlarınız olsun inşallah
Allah razı olsun canım aminn inşallah. Sizin de doğum günü yaklaştı dimi?

Aynı benim kız aynı fabrikadan çıkmalar, pozda da ayakkabısını çıkardı onu yiyor :)))

depresyonda lider benim bak asla kabul etmem:)) ben ciddi ciddi yardim alacagim artik yoksa ölümű dusunur oldum kafa gidik. yani yanlis anlasilmasin intihar degilde boyle of olsem kurtulurmuyum gibi sacma sapan seyler iste..
Çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzucuğu insanlık hali işte illa ki bir boşluğumuz oluyor bizim de. Allah hepimize güç, kuvvet, dikkat, sabır versin ve kuzucuklarımızı da korusun inşallah...

amin cnm.. Allah yazmasin yeterki yoksa akla hayale gelmez neleerle imtihan oluyor insanlar...

İkinci uykularda o sekilde denedim en azından 1 kofte 1 2 kasık corba yedırebıldım. Ama sabah ilk uyandığında asla bir şey yemek istemedi. Insallah zamanla duzelir gene de eskiye nazaran gelısme var

Off o depresifligi bende cok yasiyorum kafayi yemiş gibi hissediyorum eşim evdeyse hic sessizce odaya gidip kapiyi kitliyorum bilincim kayboluyor sanki ..

zor günler bizi bekliyor desene

Evet canım yaklaştı doğum günü 1 hafta sonra. Ben de cici bir elbise aldım bakalım nasıl bir poz çıkacak ortaya

Çok geçmiş olsun ya Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…