2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İkinci uykularda o sekilde denedim en azından 1 kofte 1 2 kasık corba yedırebıldım. Ama sabah ilk uyandığında asla bir şey yemek istemedi. Insallah zamanla duzelir gene de eskiye nazaran gelısme var
Düzelir bence de canım illa ki büyüdükçe süt ile doymamaya başlayacak ve katı gıda gereksinimi otomatik olarak artacak. Ben ne kadar sütüm var bilmiyorum açıkçası sağmadığım için belki de senin sütün daha fazladır/yağlıdır ve o nedenle iyi doyuyordur hala. Benim göğüslerim eskisi kadar sık dolmuyor gibi geliyor bana.

Bunalınca insanın aklına her şey gelebilir canım Allah kimseyi bunaltmasın. Bence yardım alabilirsin iyi gelir diye düşünüyorum burada bile paylaşmak, dertleşmek çok iyi geliyor herkese. Aslında hepsi gelip geçici durumlar mantıken biliyor insan ama işte yaşarken çok zor oluyor.

Ayy ne güzel çok mutlu oluyorum sizi gördükçe :) Allah bağışlasın maşallah sen de ne kadar zayifsin vuu :)
Yok canım ya o kuzularımın biricik teyzeleri :) Eskiden aynıydık ama şimdi ben 2 çocuktan sonra ondan 10 kilo falan şişmanım :) Kızkardeşimle bizi gören karıştırır ama, o kadar benziyoruz :)

Eskisi gibi dolmasa da sut oluyor sagdıgım için biliyorum. Eskiden coktu ama suluydu sımdı daha az ama yaglı.Muhtemelen senin de oyledir canım

Canım tuzlu su ile denedin mi aspiratörü? Bir de cold mix damla denedin mi?
Tuzlu suyu kendim mi yapicam canim ? Denemedim bi deneyeyim sagol canim..
Dün kızımın şöyle eli yüzü düzgün tatlı bir pozu hatıra kalsın dedim ve en düzgün pozlardan biri şu :)
Ahahaha cok seker ya :))

Ben de bulamadın 2 hafta çekti sonra geçti kendiliğinden :-/
keske kuzular hic hasta olmasa

Bitki çayı mi denesen acaba ?
Canim c vitamini iceren seyler veriyorum ama yemiyor icmiyor ki ;(

Oyy çok şirin kuzucukk maşallah

Buda benim şaşkın ördek yavrusu :)
Masallah kuzuya :))

Eowynn_arwn çk geçmiş olsun ne fena olmuş olan sana olmuştur oğlum küçükken çk sert bi şekilde kafasını dolabın açma sapına vurdu aklım çıktı ve ben manyak gbi gttim aynı sertlikte aynı pozisyonda kendi kafamı vurdum ki acısını ölçebileyim anlayabileyim dye.Allah koruyo kuzuları walla,arkadaşlar da demiş sadaka vermşsindr ztn cnm
PaytiPo kıyamam minik ellerine çk geçmiş olsun size de ,İnşallh düzelmştir
Kızlar kuzular çok şeker hepsine de ayrı ayrı maşallah. @zafrina89 seninki nası sarı bi civciv öyle:)

Ne zormuş çocuk büyütmek ...

InanilmaZ zormuş valla o yuzden surekli iki cocuklularin Allah yardimcisi olsun şimdiki minikler teknoloji bebegi yaa herseyi anliyorlar yetisiyorlar .. bebekken sadece memeydi onumla bitiyordu .. buyudukce zorlasti ben nasil yemeği sevdirecem uykuyu ogretecem diye sasip kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…