İkinci uykularda o sekilde denedim en azından 1 kofte 1 2 kasık corba yedırebıldım. Ama sabah ilk uyandığında asla bir şey yemek istemedi. Insallah zamanla duzelir gene de eskiye nazaran gelısme var
Düzelir bence de canım illa ki büyüdükçe süt ile doymamaya başlayacak ve katı gıda gereksinimi otomatik olarak artacak. Ben ne kadar sütüm var bilmiyorum açıkçası sağmadığım için belki de senin sütün daha fazladır/yağlıdır ve o nedenle iyi doyuyordur hala. Benim göğüslerim eskisi kadar sık dolmuyor gibi geliyor bana.
depresyonda lider benim bak asla kabul etmem:)) ben ciddi ciddi yardim alacagim artik yoksa ölümű dusunur oldum kafa gidik. yani yanlis anlasilmasin intihar degilde boyle of olsem kurtulurmuyum gibi sacma sapan seyler iste..
Bunalınca insanın aklına her şey gelebilir canım Allah kimseyi bunaltmasın. Bence yardım alabilirsin iyi gelir diye düşünüyorum burada bile paylaşmak, dertleşmek çok iyi geliyor herkese. Aslında hepsi gelip geçici durumlar mantıken biliyor insan ama işte yaşarken çok zor oluyor.
Yok canım ya o kuzularımın biricik teyzeleri :) Eskiden aynıydık ama şimdi ben 2 çocuktan sonra ondan 10 kilo falan şişmanım :) Kızkardeşimle bizi gören karıştırır ama, o kadar benziyoruz :)
Yok canım ya o kuzularımın biricik teyzeleri :) Eskiden aynıydık ama şimdi ben 2 çocuktan sonra ondan 10 kilo falan şişmanım :) Kızkardeşimle bizi gören karıştırır ama, o kadar benziyoruz :)
Düzelir bence de canım illa ki büyüdükçe süt ile doymamaya başlayacak ve katı gıda gereksinimi otomatik olarak artacak. Ben ne kadar sütüm var bilmiyorum açıkçası sağmadığım için belki de senin sütün daha fazladır/yağlıdır ve o nedenle iyi doyuyordur hala. Benim göğüslerim eskisi kadar sık dolmuyor gibi geliyor bana.
Eowynn_arwn
çk geçmiş olsun ne fena olmuş olan sana olmuştur oğlum küçükken çk sert bi şekilde kafasını dolabın açma sapına vurdu aklım çıktı ve ben manyak gbi gttim aynı sertlikte aynı pozisyonda kendi kafamı vurdum ki acısını ölçebileyim anlayabileyim dye.Allah koruyo kuzuları walla,arkadaşlar da demiş sadaka vermşsindr ztn cnm PaytiPo
kıyamam minik ellerine çk geçmiş olsun size de ,İnşallh düzelmştir
Kızlar kuzular çok şeker hepsine de ayrı ayrı maşallah. @zafrina89 seninki nası sarı bi civciv öyle:)
Bebişlerinin fotolarını paylaşan anneler çok tatlış yavrularınız maşallah :* zafrina89
benim kızım da seninki gibi sarı kuzu yesoka90
iyiki doğmuş kızın. PaytiPo
sana da geçmiş olsun
InanilmaZ zormuş valla o yuzden surekli iki cocuklularin Allah yardimcisi olsun şimdiki minikler teknoloji bebegi yaa herseyi anliyorlar yetisiyorlar .. bebekken sadece memeydi onumla bitiyordu .. buyudukce zorlasti ben nasil yemeği sevdirecem uykuyu ogretecem diye sasip kaldim