Boyuna göre kilon çok iyi ki zaten. Benim boyum 163 veya 164Keşke +1 :)
Hiçbir zaman zayıf biri olmadım boyum 170 lisede bayağı iriydim 75 filan üniyi 63 ile bitirdim şükür ki hamileliklerimde akıllıca birşey yapıp kilo almadım ve büyük kızıma hamile kaldığım kilodayım 65 kiloyum. Yiyip yiyip kilo almayan veya iştahsız insanlara hep gıpta ile bakarım :))))
Oo süpersin valla :) Kız kocan görünce seni tanıyamaz valla mümkün değil :)Boyuna göre kilon çok iyi ki zaten. Benim boyum 163 veya 164
bnmki de öyleydi canım yürüdükçe tutamamaya başlıpsun bi bakıosun banyoya dalmış klozete gitmek üzere bi bakıosun çekmeceye parmağını kıstırmış bi bakıpsun tvyi çekiştirio sensiz başka başka odalara gidioBenimki daha yürümezken hep tehlikeli işlerde yürüyünce düşünemiyorumAllah hepsini korusun yavrularımızın.
vuuu süperrr bn 68le hamile kaldım şimdi 67 yim ztn 12 kg almıştm hamileyken ama bi 10 kg daha vermem lazım tutamıyorum kendimi yiyorumHamileyken çok az almışsın. O zaman kiloluyken hamile kaldin galiba. Ben 65 ile hamile kaldım, 20 kilo aldım. Şimdi 53 kiloyum.
iyi ki doğmuşşş :)Uyku düzeni konusunda büyük kızım 11 aylık tek uykuya düştü. Ufaklık 11 aylıktan beri bazen bir bazen iki uyku uyuyor. Son bir haftadır genelde bir uyku uyudu. Bugün yaşına girdi. Bir yaştan sonra bir uyku ideal bence.
sonucları dün akşam internet sitesinden aldım, doktora götürmedim henüzNe dedi peki doktor bununla ilgili ?
evet okudum ben de alerjide olabiliyormuş. ama 2yasindan önce alerji testleri de kesin sonuç vermiyormuş, deneme yanılma yapılacakGaita tahlili en az üç kez tekrarlanmalı hepsinde pozitif çıkarsa hemen alerji ve sindirim testi yapılmalı canım belki de bebişin alerjisi vardır
Allah razı olsun, zaten mutlu olduğum tek konu kemikli olduğum için herkesin bana formda muamelesi yapması ancak tartı öyle demiyor :)Boyuna göre kilon çok iyi ki zaten. Benim boyum 163 veya 164
Kızlar dun cok buyuk bi kaza gecirdikkizimin gardirobundan soktugumuz aynali kapak Arven in uzerine dustu..Allahım kabus gibiydi.annemler gelmisti yemek yiyorduk oda bi saga bi sola kosusturuyodu.bi ara ablasinin odasina gitti ben mutfaktan gorebiliyorum.birden duvara dayali olan kapak uzerine dustu kostuk altindan cikardik gozler gitti yari baygin aglayamiyor bile.hemen hastaneye gittik.ultrasonla ic kanama var mi diye bakildi.kirik cikik muayenesi yapildi.sukur bisi cikmadi.1_2 saat musahade altinda kaldik normale dondu.kafa icin tomografi istendi ama bize bagliymis cok yuksek radyasyon icerdegi ve riskleri oldugu icin.biz kabul etmedik 36 saat takip edelim dedik.simdi iyi herhangi bi sıkıntı yok cok sukur..
Tamamen benim aptalligim ve ihmalkarligimo kapagin duvara dayali orda isi ne !!!
bende ayni seyleri geciriyorum kafamdan. ama gece emmeyi biraksalar bir nebze daha duzelecek uykusu oglumda oyle oldu en azindan. sadece aliskanlik geregi uyaniyor ama pispisla sallayarak yada su icip uyuyor.Geceleri aynı durumdayız. Sabaha kadar meme dışarda bi tarafa yatmaktan fizyolojim bozuldu resmen. Memeyi bıraksa acaba düzelir mi uykusu diye düşünüyorum bazen o kadar yoruluyorum ki keşke kendisi bıraksa diyorum içimden sonra da üzülüyorum :-/
Amanınn size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin kıyamam yaaa, yanıktan çok korkarım şükür ki birinci ve ikinci derece ile atlatmışsınız.cook gecmis olsun canim. ama malesef bazi ev kazalarini ya ongoremiyoruz yada gercekten akla hayale gelmeyecek seyler yasanabiliyor. biz gecen hafta koye gittik oradaki firin eski bir firin oldugu icin camlari cok isiniyor yani atesten farki yok. mutfakta 3 kadiniz kizim kasla goz arasinda mutfaga geldi ve ayaga kalkmak icin firinin camina elini dayamasiyla feryat koptu. eli yaninca diger elini de dayadi oda yandi ikisinide cekince yuz ustu firina dogru duserken annem kapti cocugu bunlar hep saliselik olaylar. eller yandi sadece avuc icleri birinci parmaklar ikinci derece yanik oldu. Allahim korudu iste. yani bazen dusununce delirecek gibi olacak senaryolar ciziyorum kafamda. bazen de cocugu rahat birakin duse kalka buyuyecek sesleri kafamda. Allah korusun Allah korusun Allah korusun..
Takvimde 13 ayın sonuna kadar süre tanınıyor canım. Frida K feragat etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şayet ülkemize yurtdışından bu kadar yabancı aşısız vatandaş gelmiş olmasa bende yaptırmayacaktım(özellikle kkk aşısını). Büyük kızımda yaptırdım ufaklıkta da yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar asla polemik yaratmak için sormuyorum. kızım hala 1 yaş aşısı olmadı. Bugün ebe aradı getir diye öğleden sonra. Ben yaptırmak istemiyordum ama kafam karışık. Aşılardan feragat eden var mı?
Tamam canım çok sağol. Yaptırmaya gidiyorum şimdi, hazır annem de yanımdayken.Takvimde 13 ayın sonuna kadar süre tanınıyor canım. Frida K feragat etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şayet ülkemize yurtdışından bu kadar yabancı aşısız vatandaş gelmiş olmasa bende yaptırmayacaktım(özellikle kkk aşısını). Büyük kızımda yaptırdım ufaklıkta da yaptırmayı düşünüyorum.
asilarin turkiyede uretilmesi taraftariyim. hic masum gormuyorum. ama asisizligi da goze alamiyorum. bir yas asisi benimde gecikti. yaptiracagim ama zamani mechulKızlar asla polemik yaratmak için sormuyorum. kızım hala 1 yaş aşısı olmadı. Bugün ebe aradı getir diye öğleden sonra. Ben yaptırmak istemiyordum ama kafam karışık. Aşılardan feragat eden var mı?
Amanınn size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin kıyamam yaaa, yanıktan çok korkarım şükür ki birinci ve ikinci derece ile atlatmışsınız.
İnşaallah kolay atlatır bebiş bu süreci şimdiden geçmiş olsun canımTamam canım çok sağol. Yaptırmaya gidiyorum şimdi, hazır annem de yanımdayken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?