2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Boyuna göre kilon çok iyi ki zaten. Benim boyum 163 veya 164

Boyuna göre kilon çok iyi ki zaten. Benim boyum 163 veya 164
Oo süpersin valla :) Kız kocan görünce seni tanıyamaz valla mümkün değil :)
Peki sadece unu şekeri keserek mi kilo verdin çok iyi vermişsin çünkü spor falan yaptın mı sporsuz sarkma çatlama vs olur diyorlar çünkü benimde hala vermem gereken kilolar var, var mı bize önereceğin altın formüller :))

Canım çook geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız yürüyünce işler daha da zorlaşıyor bende bu aralar peşinde koşmaktan pertim..Hemen sadaka ver fakir giydir doyur Allah korumuş yavrunu.

Benimki daha yürümezken hep tehlikeli işlerde yürüyünce düşünemiyorum Allah hepsini korusun yavrularımızın.
bnmki de öyleydi canım yürüdükçe tutamamaya başlıpsun bi bakıosun banyoya dalmış klozete gitmek üzere bi bakıosun çekmeceye parmağını kıstırmış bi bakıpsun tvyi çekiştirio sensiz başka başka odalara gidio

iyi ki doğmuşşş :)

Gaita tahlili en az üç kez tekrarlanmalı hepsinde pozitif çıkarsa hemen alerji ve sindirim testi yapılmalı canım belki de bebişin alerjisi vardır
evet okudum ben de alerjide olabiliyormuş. ama 2yasindan önce alerji testleri de kesin sonuç vermiyormuş, deneme yanılma yapılacak

cook gecmis olsun canim. ama malesef bazi ev kazalarini ya ongoremiyoruz yada gercekten akla hayale gelmeyecek seyler yasanabiliyor. biz gecen hafta koye gittik oradaki firin eski bir firin oldugu icin camlari cok isiniyor yani atesten farki yok. mutfakta 3 kadiniz kizim kasla goz arasinda mutfaga geldi ve ayaga kalkmak icin firinin camina elini dayamasiyla feryat koptu. eli yaninca diger elini de dayadi oda yandi ikisinide cekince yuz ustu firina dogru duserken annem kapti cocugu bunlar hep saliselik olaylar. eller yandi sadece avuc icleri birinci parmaklar ikinci derece yanik oldu. Allahim korudu iste. yani bazen dusununce delirecek gibi olacak senaryolar ciziyorum kafamda. bazen de cocugu rahat birakin duse kalka buyuyecek sesleri kafamda. Allah korusun Allah korusun Allah korusun..

bende ayni seyleri geciriyorum kafamdan. ama gece emmeyi biraksalar bir nebze daha duzelecek uykusu oglumda oyle oldu en azindan. sadece aliskanlik geregi uyaniyor ama pispisla sallayarak yada su icip uyuyor.

Kızlar asla polemik yaratmak için sormuyorum. kızım hala 1 yaş aşısı olmadı. Bugün ebe aradı getir diye öğleden sonra. Ben yaptırmak istemiyordum ama kafam karışık. Aşılardan feragat eden var mı?

Amanınn size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin kıyamam yaaa, yanıktan çok korkarım şükür ki birinci ve ikinci derece ile atlatmışsınız.

Takvimde 13 ayın sonuna kadar süre tanınıyor canım. Frida K feragat etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şayet ülkemize yurtdışından bu kadar yabancı aşısız vatandaş gelmiş olmasa bende yaptırmayacaktım(özellikle kkk aşısını). Büyük kızımda yaptırdım ufaklıkta da yaptırmayı düşünüyorum.

Tamam canım çok sağol. Yaptırmaya gidiyorum şimdi, hazır annem de yanımdayken.

asilarin turkiyede uretilmesi taraftariyim. hic masum gormuyorum. ama asisizligi da goze alamiyorum. bir yas asisi benimde gecikti. yaptiracagim ama zamani mechul
Amanınn size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin kıyamam yaaa, yanıktan çok korkarım şükür ki birinci ve ikinci derece ile atlatmışsınız.

cok sukur. hastaneye bile gitmedik oglumdan tecrubeli oldugum icin. neler yapilabilecegini az cok biliyorum . ama isyerimden bi arkadasimin oglunun izerine semaver devrilmis 100 de 100 yanik var cocukta 3 ve 4. derece. su an durumunu sormaya bile korkuyorum. Allah korusun hepimizinkini

Kızlar bebekleriniz ilk ogunu uyandıktan ne kadar sonra yiyor.Kızım uyanınca sadece anne sutu istiyor 120 cc kadar emip 3 saat sonra uyuyor. Uyandığında saat 12 falan oluyor bir iki lokma bir şey ve 120 cc Sut daha. Saat 5 e kadar boyle dayanıyor yemıyor bir şey. 5te uyuyor 7 de kalktığında bir kac kasık corba ya da bir kofte yiyip gene agzı kilit. En son 120 cc daha sut içip 11de uykuya anca dalıyor.Sizce yedikleri az ve zaman aralıkları fazla degıl mı. Ama o arada ne versem yemıyor.Sabah kalkınca kahvaltı yaptırayım dedım ama yok illa anne sütü.Dün kilosu 9200 9300 civarı cıktı boy 78 cm. Bunlar da sorun yok ama inanın kendim bir şey yerken utanıyorum cocugu ac bırakmış kendim yiyor gıbı hissediyorum ona da teklif ediyorum ama yemıyor yıne de içim rahat etmiyor. Sutunu sagıp verenler gunde kac cc veriyorsunuz sut mu cok geliyor acaba. Aslında cok da degıl gıbı ama valla dusunmekten bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…