2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay Allah muhafaza yaaa kıyamam inşallah yüzüne filan gelmemiştir canım? Çocuk büyütürken en korktuğum şey yanık. Allah kimsenin başına vermesin.
Tecrübe insan açık şey katıyor çok haklısın.

Sağol canım fikrin için. Aşı yaptırdım artık napim dediğin gibi göze alamadım.
Size de çok geçmiş olsun bu arada..

Kızın ayına göre katı gıda olarak az besleniyor canım ama çözüm ne olur onu bilemiyorum. Boyu kilosu güzel kan değerleri de iyiyse sıkıntı olmaz ama anneye çok zor işte bunu kabullenmek. Benim kız emiyor ama o yüzden cc belirleyemiyorum. Ama emse dahi katı gıda istiyor. Biraz da bünye meselesi olabilir sende zayıfsın ya.

Olabilir canım bana cekti galiba.9.ayda kan degerleri iyiydi 1 yaş kontrolunde doktorumuz baska hastaneye gecmıs gidemedik dun. Haftaya goturecegım bakalım.Aç kalmıyor ona emınım cunku mızmızlanmıyor aclık belirtisi gostermıyor ama beslenmesi çeşitli olmadığı için ileride de böyle mi olur acaba diye korkuyorum. Bir de dedıgım gibi kendim bir şey yerken vicdan azabı cekiyorum ciddi ciddi

Canım Benim eşim iki yaşına kadar sadece emmiş en fazla bir iki yudum yerdi diyor kayınvalidem ama anne sütü kesilince yavaş yavaş herşeyi yemiş şimdi hiç yemek seçmez boyu da posu da fazlasıyla yerinde :) böyle şeyler anneye kalp ağrısı oluyor işte. Bende büyük kızımda aşırı seçici diye takıyordum sonuç olarak hala seçici üstüne ufaklıkta seçici. Artık takmıyorum çünkü sonuç hiçbir türlü değişmiyor sadece yoktan yere kendimizi üzüp onu da çocuğa yansıtıyoruz. Sende hiç vicdan azabı çekme hapur hupur ye bebiş zaten senin yediklerini sütünden alıyor ve halinden fazlasıyla memnun :)

Haklısın aslında o halinden memnun:) Çok tesekkur ederım ilgin için:)

Canım çook geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız yürüyünce işler daha da zorlaşıyor bende bu aralar peşinde koşmaktan pertim..Hemen sadaka ver fakir giydir doyur Allah korumuş yavrunu.
Cok sagol canım..evet artik ne yapcaklari belli degil hersey saniyelik oluyor..

Cok sagol canım..ay artik ben hep bi panik ne yapacagini kestiremiyorum.o kadar seri davraniyo ki yetismek mumkun degil bazen. Size de cok gecmis olsun canim.Allah korumus kuzucugu sadece elle atlatmis ya yuzu falan gelseydi..aayyy ben hep bole senaryo kuruyorum iste.Rabbim korusun kazalardan belalardan yavrularimizi

Bu geniz akintisi ne illet bisi ya.bi hafta oldu ne yiyor ne emiyor ne de uyuyor.gozlerinin alti morardi coktu artik sprey sıkıp aspiratorle cekiyorum temizliyorum ama 5 dakikaya yine doluyor genizler.yok mu bunun baska yolu caresi ?

Bu geniz akintisi ne illet bisi ya.bi hafta oldu ne yiyor ne emiyor ne de uyuyor.gozlerinin alti morardi coktu artik sprey sıkıp aspiratorle cekiyorum temizliyorum ama 5 dakikaya yine doluyor genizler.yok mu bunun baska yolu caresi ?
Canım tuzlu su ile denedin mi aspiratörü? Bir de cold mix damla denedin mi?

Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun. Hep birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlarınız olsun inşallah

bende ayni seyleri geciriyorum kafamdan. ama gece emmeyi biraksalar bir nebze daha duzelecek uykusu oglumda oyle oldu en azindan. sadece aliskanlik geregi uyaniyor ama pispisla sallayarak yada su icip uyuyor.
Vallahi kendisi bıraksa sevinecek gibiyim dün gece neredeyse hiç uyumadı azı dişleri kabarmış çok ağrısı var sanırım göğüslerim yara bere içinde kaldı. Calpol filan da işe yaramıyor. Bitik haldeyim çok depresifim çok yoruldum artık 1 yılda 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi :-/

Çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzucuğu insanlık hali işte illa ki bir boşluğumuz oluyor bizim de. Allah hepimize güç, kuvvet, dikkat, sabır versin ve kuzucuklarımızı da korusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…