2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yok canım saçına bant takayım dedim çıldırdı saçlar uzadı gözüne giriyor lastik tokayla bile bağlatmıyor çok fena
Benim kızımın da sacı toplanmıyor daha aslında sacı sık ama ince telli. Sarı oldugu için sanırım çok belli olmuyor. Herkes kestir uzar dedi ama kıyamadım. Şimdi altlar biraz uzadı ama ustler daha kısa. Lastik tokayla baglayacagım gunlerı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Çok güzel olmuş canım eline saglık:) ben de pasta patlatma ve dogum gunu suslerını kendim yaptım daha dogrusu ailece gece 4lere kadar kartondan papatya kesmek suretiyle babası anneannesi dedesi hep beraber yaptık Diş bugdayında da dayılarını seferber etmiştim

Gerçekten tam civciv yaaa maşallah maşallah :)
Ne eşim ne de ben sarısınız. Eşim hamileyken karnımı hep sarı papatyam diye severdi. Ben de bizden sarı çocuk cıkmaz falan derdim yok o benım sarı papatyam diye diretirdi.Bi dogdu sapsarı sok oldum

hemde ne zor. bide bazen kitap okuyorum kisisel gelisim falan daha kotu oluyorum. ne cok yanlis yapiyormusum diye analigimi sorgulamaktan geberip gidicem. bu psikoloji kitaplari insanin psikolojisini duzeltmesi gerekmiyor mu.

Ooo kıvanç bey tanışmak nasip oldu demek sendin o yaramaz :))

Eşine sağlık çok güzel olmuş :) Maşaallah kuzuya şimdiden göz kırpmayı öğrenmiş yakında klark çeker :)

Ben büyük kızımın saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmedim saçını arkadan ekliyorum :) bence bu iş tamamen yapı meselesi ama genelde bir yaşından sonra saç kendini daha iyi belli ediyor.

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-03-10-05-20-983_com.miui.gallery.webp
    45 KB · Görüntüleme: 66
Ne eşim ne de ben sarısınız. Eşim hamileyken karnımı hep sarı papatyam diye severdi. Ben de bizden sarı çocuk cıkmaz falan derdim yok o benım sarı papatyam diye diretirdi.Bi dogdu sapsarı sok oldum
Bizde de durum aynı büyük kızım sarışın ufaklık kestane :)) ikimizde sarı değiliz ama ben çocukken sarıydım. Bir de büyük kızım renkli gözlü ufaklık zeytin rengi siyah yeşil ikimizin de gözler açık kahve :) çocuklar sürpriz yapmayı seviyor sizin bıdık baba sözü dinleyecek daha doğuşundan belli edecek :)

Ben büyük kızımın saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmedim saçını arkadan ekliyorum :) bence bu iş tamamen yapı meselesi ama genelde bir yaşından sonra saç kendini daha iyi belli ediyor.
Maşallah ipek saçlı ne kadar güzel saç rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…