- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
evet okudum ben de alerjide olabiliyormuş. ama 2yasindan önce alerji testleri de kesin sonuç vermiyormuş, deneme yanılma yapılacak
Dün kızımın şöyle eli yüzü düzgün tatlı bir pozu hatıra kalsın dedim ve en düzgün pozlardan biri şu :)
buda bnm sarı kuş kızlar
Oyy çok şirin kuzucukk maşallah
Buda benim şaşkın ördek yavrusu :)
Bu da benim cadı
Bu da bizim sarı papatyamız teyzeleri
Eki Görüntüle 2202650
Bu da Benim tatlı cadım :))
Eki Görüntüle 2202673 Buda benim tatlı oglusum:)
Eki Görüntüle 2202682
D. gününden bir kare :)
Yaa kızlar çok duygulandım, karnımızda susam kadarlardı kalp atışları cinsiyetleri ilk tekmeleri ayrıntılı ultrasonları doğumları derken 1 yaşına geldiler vay bee diyorum.. Hepsi can bunların, bakarken içim titredi gözlerim doldu keşke hepsine bir kez sarılabilsem, burdan da olsa teyzeleri gibi hissediyorum kendimi.. Allah sizlere bağışlasın güzel yavrularınızı, güzel günlerini göstersin inşallah.. @nisandeniz ..Ben büyük kızımın saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmedim saçını arkadan ekliyorum :) bence bu iş tamamen yapı meselesi ama genelde bir yaşından sonra saç kendini daha iyi belli ediyor.
:) tipten nasl duruo fırlamalık var gibi duruyor muOoo kıvanç bey tanışmak nasip oldu demek sendin o yaramaz :))
ay yerim ben o tontişi :)Eki Görüntüle 2202682
D. gününden bir kare :)
bayadır kırpıo gözü yeni icadımız cama hohh yapıp yazı yazmakEşine sağlık çok güzel olmuş :) Maşaallah kuzuya şimdiden göz kırpmayı öğrenmiş yakında klark çeker :)
oy saçların güzelliğine güzel abla maşallahBen büyük kızımın saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmedim saçını arkadan ekliyorum :) bence bu iş tamamen yapı meselesi ama genelde bir yaşından sonra saç kendini daha iyi belli ediyor.
Masallah canım :))Eki Görüntüle 2202673 Buda benim tatlı oglusum:)
Tamam canım sağol deneyeyim :)1 su bardağı kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı tuz ölçüsü ile kendin yapacaksın canım tuz oranı biraz fazla oluyor serum fizyolojiğe göre ama burnu açmakta daha iyi
Amin canım çok sağol.sizede cok gecmis olsun..Kızlaaar yoğunluktan yazamadım ama takip ettim hep.. Şimdi sırayla başlıyorumEowynn_arwn PaytiPo Allahım esirgesin kuzuları yaşadığınız en zor şey burnunla kalsın yesoka90 @jenny48 Eowynn_arwn kuzular daha iyidir umarım, Bizde son durum Aliye en sonunda antibiyotik kullandık Boğazlarda da enfeksiyon oldu ayrıca kulağı Damlayla düzelmedi maalesef 1 yaşına az kala antibiyotiğin ilacın tadına bakmış oldu, Allah beterinden saklasın ne yapalım artık..
Kesinlikle bende duygulandim.fotolari acip tekrar tekrar bakiyorum canım.masallah yavrularimiza..tabi ki teyzesin teyzeyiz ..hepimiz kardes gibi olduk burda ..iyi ki varsiniz :))Yaa kızlar çok duygulandım, karnımızda susam kadarlardı kalp atışları cinsiyetleri ilk tekmeleri ayrıntılı ultrasonları doğumları derken 1 yaşına geldiler vay bee diyorum.. Hepsi can bunların, bakarken içim titredi gözlerim doldu keşke hepsine bir kez sarılabilsem, burdan da olsa teyzeleri gibi hissediyorum kendimi.. Allah sizlere bağışlasın güzel yavrularınızı, güzel günlerini göstersin inşallah.. @nisandeniz ..esra_s bebeğin hep uyku sorunu var diyordun ya gizli kan da olunca alerji ihtimali çok yüksek geldi bana, Demir ilacı da gizli kanı pozitif yapıyor diye duymuştum o da bir ihtimal.. liliyaa ilk adımlarınız hayırlı olsun:) Benimde kkk ve su çiçeği aşılarından yana içim hiç rahat değil ama Pazartesi günü yaptıracağım ama aklımda hep bir kıymık var çocuğa birşey olursa neden yaptırdım diye kendimden nefret edeceğim
tutuyo ama sanki :))Bi de kız diyince arkası erkek o zaman diyenler var
hic oyle bi tipi yok gibi geldi bana yada sen en masum halini gonderdin buraya:))))):) tipten nasl duruo fırlamalık var gibi duruyor mu
Kısmet bakalım yuzde elli yuzde ellitutuyo ama sanki :))
hic oyle bi tipi yok gibi geldi bana yada sen en masum halini gonderdin buraya:)))))
Ayyy ne güzel eskisinden daha zayıfsın. Evet canım kilolu hamile kaldım, sağlıklı beslendim. Dört buçuk kilo tosuncuk doğurdum :)Hamileyken çok az almışsın. O zaman kiloluyken hamile kaldin galiba. Ben 65 ile hamile kaldım, 20 kilo aldım. Şimdi 53 kiloyum.
Canım bir yaşını bitirdiği için artık masada sizinle üç öğün yemesi lazım. Ara öğün olarak da anne sütü alması lazım. Sabah emzirme süreni kısaltıp yarım saat sonra kahvaltıya oturtabilirsinKızlar bebekleriniz ilk ogunu uyandıktan ne kadar sonra yiyor.Kızım uyanınca sadece anne sutu istiyor 120 cc kadar emip 3 saat sonra uyuyor. Uyandığında saat 12 falan oluyor bir iki lokma bir şey ve 120 cc Sut daha. Saat 5 e kadar boyle dayanıyor yemıyor bir şey. 5te uyuyor 7 de kalktığında bir kac kasık corba ya da bir kofte yiyip gene agzı kilit. En son 120 cc daha sut içip 11de uykuya anca dalıyor.Sizce yedikleri az ve zaman aralıkları fazla degıl mı. Ama o arada ne versem yemıyor.Sabah kalkınca kahvaltı yaptırayım dedım ama yok illa anne sütü.Dün kilosu 9200 9300 civarı cıktı boy 78 cm. Bunlar da sorun yok ama inanın kendim bir şey yerken utanıyorum cocugu ac bırakmış kendim yiyor gıbı hissediyorum ona da teklif ediyorum ama yemıyor yıne de içim rahat etmiyor. Sutunu sagıp verenler gunde kac cc veriyorsunuz sut mu cok geliyor acaba. Aslında cok da degıl gıbı ama valla dusunmekten bi hal oldum
Maşallah :)buda bnm sarı kuş kızlar
Maşallah <3Oyy çok şirin kuzucukk maşallah
Buda benim şaşkın ördek yavrusu :)
Çok muzip belli :):) tipten nasl duruo fırlamalık var gibi duruyor mu
Çok geçmiş olsun canım bir daha hiç kullanmak gerekmesin inşaallah.Kızlaaar yoğunluktan yazamadım ama takip ettim hep.. Şimdi sırayla başlıyorumEowynn_arwn PaytiPo Allahım esirgesin kuzuları yaşadığınız en zor şey burnunla kalsın yesoka90 @jenny48 Eowynn_arwn kuzular daha iyidir umarım, Bizde son durum Aliye en sonunda antibiyotik kullandık Boğazlarda da enfeksiyon oldu ayrıca kulağı Damlayla düzelmedi maalesef 1 yaşına az kala antibiyotiğin ilacın tadına bakmış oldu, Allah beterinden saklasın ne yapalım artık..
O zaman dedesinin duaları tutmuş :)) bizde üç Kardeşiz üçümüz de sarıydık şimdi hepimiz kumral olduk herhalde kızım da zamanla öyle olur diye düşünüyorum :)Zaten cok babacı babasını oyun arkadası yaptı iyice:) benım babam sarısın hep takılırdım baba 3 cocugun var 1ını bıle kendine benzetemedın mı dıyemeger kızıma kısmetmiş. Benım de sacların sarıymıs annem kestire kestire koyuldu diyor o yuzden kızımın saclarını hiç kestirmem sanırım
Evet canım 1 yıldan fazladır beraberiz. Daha dün ilk gülüşlerini heyecanla paylaşıyorduk:)Yaa kızlar çok duygulandım, karnımızda susam kadarlardı kalp atışları cinsiyetleri ilk tekmeleri ayrıntılı ultrasonları doğumları derken 1 yaşına geldiler vay bee diyorum.. Hepsi can bunların, bakarken içim titredi gözlerim doldu keşke hepsine bir kez sarılabilsem, burdan da olsa teyzeleri gibi hissediyorum kendimi.. Allah sizlere bağışlasın güzel yavrularınızı, güzel günlerini göstersin inşallah.. @nisandeniz ..esra_s bebeğin hep uyku sorunu var diyordun ya gizli kan da olunca alerji ihtimali çok yüksek geldi bana, Demir ilacı da gizli kanı pozitif yapıyor diye duymuştum o da bir ihtimal.. liliyaa ilk adımlarınız hayırlı olsun:) Benimde kkk ve su çiçeği aşılarından yana içim hiç rahat değil ama Pazartesi günü yaptıracağım ama aklımda hep bir kıymık var çocuğa birşey olursa neden yaptırdım diye kendimden nefret edeceğim
Hayırlı olsun canım sizin de bir yaşınız güzel bir hatıra olmuş çok iyi düşünmüşsün bende ufaklık az daha laftan anlasın iki üç tur çekim yaptırmayı düşünüyorum büyüyesiye kadar çok güzel bir hatıra olur diye düşünüyorumAli’de 1 yaşını 30 Ekim’de doldurdu evde mini bir parti yaptık, aynı gün 1 yaş çekimi de yaptırdık büyüdüğünde ona güzel bir hatıra olarak kalacak ama çekim gerçekten zor oldu , sepetin içinde oturmak istemedi , kıyafetleri giyinmek soyunmak sorun oldu, dekorda durması gerekirken yürüdü dekordan taştı derken türlü maymunluklarla yine de güzel pozlar yakalayabildik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?