2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
evet okudum ben de alerjide olabiliyormuş. ama 2yasindan önce alerji testleri de kesin sonuç vermiyormuş, deneme yanılma yapılacak

Dün kızımın şöyle eli yüzü düzgün tatlı bir pozu hatıra kalsın dedim ve en düzgün pozlardan biri şu :)

buda bnm sarı kuş kızlar

Oyy çok şirin kuzucukk maşallah

Buda benim şaşkın ördek yavrusu :)

Bu da benim cadı

Bu da bizim sarı papatyamız teyzeleri

Ben büyük kızımın saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmedim saçını arkadan ekliyorum :) bence bu iş tamamen yapı meselesi ama genelde bir yaşından sonra saç kendini daha iyi belli ediyor.
Yaa kızlar çok duygulandım, karnımızda susam kadarlardı kalp atışları cinsiyetleri ilk tekmeleri ayrıntılı ultrasonları doğumları derken 1 yaşına geldiler vay bee diyorum.. Hepsi can bunların, bakarken içim titredi gözlerim doldu keşke hepsine bir kez sarılabilsem, burdan da olsa teyzeleri gibi hissediyorum kendimi.. Allah sizlere bağışlasın güzel yavrularınızı, güzel günlerini göstersin inşallah.. @nisandeniz .. esra_s bebeğin hep uyku sorunu var diyordun ya gizli kan da olunca alerji ihtimali çok yüksek geldi bana, Demir ilacı da gizli kanı pozitif yapıyor diye duymuştum o da bir ihtimal.. liliyaa ilk adımlarınız hayırlı olsun:) Benimde kkk ve su çiçeği aşılarından yana içim hiç rahat değil ama Pazartesi günü yaptıracağım ama aklımda hep bir kıymık var çocuğa birşey olursa neden yaptırdım diye kendimden nefret edeceğim

Ali’de 1 yaşını 30 Ekim’de doldurdu evde mini bir parti yaptık, aynı gün 1 yaş çekimi de yaptırdık büyüdüğünde ona güzel bir hatıra olarak kalacak ama çekim gerçekten zor oldu , sepetin içinde oturmak istemedi , kıyafetleri giyinmek soyunmak sorun oldu, dekorda durması gerekirken yürüdü dekordan taştı derken türlü maymunluklarla yine de güzel pozlar yakalayabildik :)

Masallah canım :))

1 su bardağı kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı tuz ölçüsü ile kendin yapacaksın canım tuz oranı biraz fazla oluyor serum fizyolojiğe göre ama burnu açmakta daha iyi
Tamam canım sağol deneyeyim :)

Amin canım çok sağol.sizede cok gecmis olsun..

Kesinlikle bende duygulandim.fotolari acip tekrar tekrar bakiyorum canım.masallah yavrularimiza..tabi ki teyzesin teyzeyiz ..hepimiz kardes gibi olduk burda ..iyi ki varsiniz :))

Hepsi çok tatlıı ayrı ayrı baya civciv varmış burda:) oğlumda bol bol çekiodum kızımı da çeksem iyi olcak sonra pişman oluyo insan ,oğlum bana hep ütçüm derdi sütçüm anlamında ya dyorum onu derken bi tane bile videoya almamışız mercimek_16 çok geçmiş olsun cnm o ilk antbyotik çk koyuyo dimi neyse iyi olsunlar da gerekse mecbur verilcek

Hamileyken çok az almışsın. O zaman kiloluyken hamile kaldin galiba. Ben 65 ile hamile kaldım, 20 kilo aldım. Şimdi 53 kiloyum.
Ayyy ne güzel eskisinden daha zayıfsın. Evet canım kilolu hamile kaldım, sağlıklı beslendim. Dört buçuk kilo tosuncuk doğurdum :)

Canım bir yaşını bitirdiği için artık masada sizinle üç öğün yemesi lazım. Ara öğün olarak da anne sütü alması lazım. Sabah emzirme süreni kısaltıp yarım saat sonra kahvaltıya oturtabilirsin

Kızlar hepsine tek tek maşallah yazmak istedim ama bıdık izin vermedi :) Hepsi ayrı tatlı, ayrı güzel maşallah. Anne olunca ayrı güzel geliyormuş bebekler insana :) Bu da benim canımın parçası

Eklentiler

• DDE5BD64-4EC1-4FA0-AC5F-ECCCE6CD7153.webp
    154,6 KB · Görüntüleme: 73
Çok geçmiş olsun canım bir daha hiç kullanmak gerekmesin inşaallah.

O zaman dedesinin duaları tutmuş :)) bizde üç Kardeşiz üçümüz de sarıydık şimdi hepimiz kumral olduk herhalde kızım da zamanla öyle olur diye düşünüyorum :)

Evet canım 1 yıldan fazladır beraberiz. Daha dün ilk gülüşlerini heyecanla paylaşıyorduk:)
Sağol devamını getirmedi adimlarin ama hayırlısı :))
Aşıları yaptırdım artık mahalle baskısı gibi bişey oldu :/

Hayırlı olsun canım sizin de bir yaşınız güzel bir hatıra olmuş çok iyi düşünmüşsün bende ufaklık az daha laftan anlasın iki üç tur çekim yaptırmayı düşünüyorum büyüyesiye kadar çok güzel bir hatıra olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…