2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ne eşim ne de ben sarısınız. Eşim hamileyken karnımı hep sarı papatyam diye severdi. Ben de bizden sarı çocuk cıkmaz falan derdim yok o benım sarı papatyam diye diretirdi.Bi dogdu sapsarı sok oldum
ben esmerim babalari kumral. ama esmer gen baskindir diye cocuklarim esmer olur diye hayal etmistim. oglum kumral. kizim sari:))

Bu da bizim sarı papatyamız teyzeleri

Ben büyük kızımın saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmedim saçını arkadan ekliyorum :) bence bu iş tamamen yapı meselesi ama genelde bir yaşından sonra saç kendini daha iyi belli ediyor.

Ya hepsi o kadar tatlı ki maşallah suphanallah. Rabbim tüm bebişlere hayırlı ömür nasip etsin inşallah

Bizim de baba siyah saçlı koyu kahve gözlü, ben açık kahve saç ve göz. Kızım da sarı oldu ama değişik Bi sarı kızıl gibi de duruyor. Gözler de maviş oldu biz şok : p
En yakın mavi göz büyük babamda var o da masmavi değil sanırım ona çekmiş. Önceden söyleselerdi senin renkli gözlü Bi kızın olacak diye hıh saçmalamayın derdim :))

Aynenn :)
Sipariş etsen bu kadar olur yani :))) aman nazar değmesin kuzuya maşallah. Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah :)

Kızlaaar yoğunluktan yazamadım ama takip ettim hep.. Şimdi sırayla başlıyorum @ceross PaytiPo Allahım esirgesin kuzuları yaşadığınız en zor şey burnunla kalsın yesoka90 jenny48 @ceross kuzular daha iyidir umarım, Bizde son durum Aliye en sonunda antibiyotik kullandık Boğazlarda da enfeksiyon oldu ayrıca kulağı Damlayla düzelmedi maalesef 1 yaşına az kala antibiyotiğin ilacın tadına bakmış oldu, Allah beterinden saklasın ne yapalım artık..

Zaten cok babacı babasını oyun arkadası yaptı iyice:) benım babam sarısın hep takılırdım baba 3 cocugun var 1ını bıle kendine benzetemedın mı dıye meger kızıma kısmetmiş. Benım de sacların sarıymıs annem kestire kestire koyuldu diyor o yuzden kızımın saclarını hiç kestirmem sanırım

Çok çok geçmiş olsun. Bi daha hasta olmasın kuzucuk inşallah

ben esmerim babalari kumral. ama esmer gen baskindir diye cocuklarim esmer olur diye hayal etmistim. oglum kumral. kizim sari:))
Benım kız da babamın kopyası babam da sarısın yesıl gözlü. Tip olarak da benziyor. Zaten bandana bile taksam herkes erkek mi diyor. Ben de bandana takınca kız cıkarınca erkek dıyorum

Benım kız da babamın kopyası babam da sarısın yesıl gözlü. Tip olarak da benziyor. Zaten bandana bile taksam herkes erkek mi diyor. Ben de bandana takınca kız cıkarınca erkek dıyorum
hahaha benimde oglum icin derlerdi kiz mi diye evet derdim. aa erkege de benziyo derlerdi bende erkek zaten derdim milletin kafa corba olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…