Ali’de 1 yaşını 30 Ekim’de doldurdu evde mini bir parti yaptık, aynı gün 1 yaş çekimi de yaptırdık büyüdüğünde ona güzel bir hatıra olarak kalacak ama çekim gerçekten zor oldu , sepetin içinde oturmak istemedi , kıyafetleri giyinmek soyunmak sorun oldu, dekorda durması gerekirken yürüdü dekordan taştı derken türlü maymunluklarla yine de güzel pozlar yakalayabildik :)
Kızlar hepsine tek tek maşallah yazmak istedim ama bıdık izin vermedi :) Hepsi ayrı tatlı, ayrı güzel maşallah. Anne olunca ayrı güzel geliyormuş bebekler insana :) Bu da benim canımın parçası
O zaman dedesinin duaları tutmuş :)) bizde üç Kardeşiz üçümüz de sarıydık şimdi hepimiz kumral olduk herhalde kızım da zamanla öyle olur diye düşünüyorum :)
Zaten fırlama tipi var benzememesine şaşmamalı :) çocuk hatır bırakmak istememiş şimdi birine benzese öbürü trip atacak :) Maşaallah çok şeker bir bebek saçlarına ayrıca hayran kaldım çok gür olacak gibi öyle olur inşaallah. Çekik göz çok severim zaten benim de ufaklık çekik çok seviniyorum :)
Hepsi çok tatlıı ayrı ayrı baya civciv varmış burda:) oğlumda bol bol çekiodum kızımı da çeksem iyi olcak sonra pişman oluyo insan ,oğlum bana hep ütçüm derdi sütçüm anlamında ya dyorum onu derken bi tane bile videoya almamışız mercimek_16
çok geçmiş olsun cnm o ilk antbyotik çk koyuyo dimi neyse iyi olsunlar da gerekse mecbur verilcek
ay ama bide bicir bicir konusurlar da tam eline videoyu alirsin susarlar ya benimkiler o tip. butun videolarda ogluma yalvarmosim konussun diye. hep benim yalvarma videolarim var kendi kendime
Zaten fırlama tipi var benzememesine şaşmamalı :) çocuk hatır bırakmak istememiş şimdi birine benzese öbürü trip atacak :) Maşaallah çok şeker bir bebek saçlarına ayrıca hayran kaldım çok gür olacak gibi öyle olur inşaallah. Çekik göz çok severim zaten benim de ufaklık çekik çok seviniyorum :)
Hepsi çok tatlıı ayrı ayrı baya civciv varmış burda:) oğlumda bol bol çekiodum kızımı da çeksem iyi olcak sonra pişman oluyo insan ,oğlum bana hep ütçüm derdi sütçüm anlamında ya dyorum onu derken bi tane bile videoya almamışız mercimek_16
çok geçmiş olsun cnm o ilk antbyotik çk koyuyo dimi neyse iyi olsunlar da gerekse mecbur verilcek
Sağolasın teyzesi..
Evde çekildi ama konseptli çekim fotoğrafçı malzemelerini yanında getirdi aslında fotoğraf atmayı denedim bir türlü olmadı bir daha deneyeceğim..
Ben de diyete başladım. Hatta süt etkilenmesin diye bol bol sıvı aldım. Meyveleri milkshake gibi yaptım yoğurtla. Karışık sebze kurusundan çorba yaptım. Ama direkt süt etkilendi. Doktor 2300 kalori alman lazım dedi. Hâlâ tam anlamıyla yemek yemese de başka şeylerle de doyabiliyor çok şükür. Ben de artık başlayayım. Hedefim 50 kilo vermek
hemde ne zor. bide bazen kitap okuyorum kisisel gelisim falan daha kotu oluyorum. ne cok yanlis yapiyormusum diye analigimi sorgulamaktan geberip gidicem. bu psikoloji kitaplari insanin psikolojisini duzeltmesi gerekmiyor mu.
Bu aralar bol bol roman oku bence kişisiel gelişim ve psikoloji kitapları için şu an uygun değil bana kalırsa. Ben öyle yapıyorum iyi geliyor tavsiye ederim. Şu an klasiklere takılıyorum mesela george orwell, stefan zweig filan. Başka dünyalara götürüyor
bnn bu süslemeleri kendim yaptım poza bak sen göz kırpmış eşek daha düzgünleri de var ama çekene kdr akla karayı seçtim bi balonları çekiştirdi bi krapon kağıtlaronı yemeye çalıştu bi tlfna atladı