2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Nice güzel mutlu saglikli yaşları olsun insallah. Çok guzel düşünmüşsünüz. Stüdyo çekimi değil mi, yoksa konsept çekim falan mı? Ben de istiyorum :)

Ayyy ne güzel eskisinden daha zayıfsın. Evet canım kilolu hamile kaldım, sağlıklı beslendim. Dört buçuk kilo tosuncuk doğurdum :)
Evet bekarken bile böyle zayıf değildim :) azmettim verdim valla. Gerçi bu aralar yine öküzcan'a bağladım ama.
Hey maşallah :)

O zaman dedesinin duaları tutmuş :)) bizde üç Kardeşiz üçümüz de sarıydık şimdi hepimiz kumral olduk herhalde kızım da zamanla öyle olur diye düşünüyorum :)
Benim kızın benimle hiç ilgisi yok. Babaya bile benzemiyor:)) baba tarafına benziyor ama hafif görümcemsi :))

Benim kızın benimle hiç ilgisi yok. Babaya bile benzemiyor:)) baba tarafına benziyor ama hafif görümcemsi :))
Zaten fırlama tipi var benzememesine şaşmamalı :) çocuk hatır bırakmak istememiş şimdi birine benzese öbürü trip atacak :) Maşaallah çok şeker bir bebek saçlarına ayrıca hayran kaldım çok gür olacak gibi öyle olur inşaallah. Çekik göz çok severim zaten benim de ufaklık çekik çok seviniyorum :)

ay ama bide bicir bicir konusurlar da tam eline videoyu alirsin susarlar ya benimkiler o tip. butun videolarda ogluma yalvarmosim konussun diye. hep benim yalvarma videolarim var kendi kendime

Sağol canım:) gür saç genetik :)

Aynen koydu valla

Nice güzel mutlu saglikli yaşları olsun insallah. Çok guzel düşünmüşsünüz. Stüdyo çekimi değil mi, yoksa konsept çekim falan mı? Ben de istiyorum :)
Sağolasın teyzesi..
Evde çekildi ama konseptli çekim fotoğrafçı malzemelerini yanında getirdi aslında fotoğraf atmayı denedim bir türlü olmadı bir daha deneyeceğim..

Evet bekarken bile böyle zayıf değildim :) azmettim verdim valla. Gerçi bu aralar yine öküzcan'a bağladım ama.
Hey maşallah :)
Ben de diyete başladım. Hatta süt etkilenmesin diye bol bol sıvı aldım. Meyveleri milkshake gibi yaptım yoğurtla. Karışık sebze kurusundan çorba yaptım. Ama direkt süt etkilendi. Doktor 2300 kalori alman lazım dedi. Hâlâ tam anlamıyla yemek yemese de başka şeylerle de doyabiliyor çok şükür. Ben de artık başlayayım. Hedefim 50 kilo vermek

hemde ne zor. bide bazen kitap okuyorum kisisel gelisim falan daha kotu oluyorum. ne cok yanlis yapiyormusum diye analigimi sorgulamaktan geberip gidicem. bu psikoloji kitaplari insanin psikolojisini duzeltmesi gerekmiyor mu.
Bu aralar bol bol roman oku bence kişisiel gelişim ve psikoloji kitapları için şu an uygun değil bana kalırsa. Ben öyle yapıyorum iyi geliyor tavsiye ederim. Şu an klasiklere takılıyorum mesela george orwell, stefan zweig filan. Başka dünyalara götürüyor

Hahhah çok tatlı ya maşallah çok da cool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…