2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Prima ince. Tek sorunu pahalı olması :/
Aynen benı de inceliği cezbediyor. Aslında tum bezler asagı yukarı aynı fiyat degıl mı bana mı oyle geliyor. Örneğin en ucuzu ne kadar ki ben hep bakıyorum en ıyısı gene prima alayım cok fark yok diyorum

Baya fark var canım ya. Aynı adette 50 lira civarında bulabilirsin başka markalarda

Kızlar ben goon kullandım. Yumuşacık, bebeği çok güzel saran bir külot bez ama pişik yaptı. En saf bezlerden diye molfiks aldım. Çok ciddi pişik yaptı. Hiç böyle pişmemişti yavrum.
Prima aktif bebeğe devam ediyorum mecburen. Losyon koktuğu için hiç sevmiyorum ama.

Jokerde indirimdeydi üç gün önce. Aldım ama tanesi 95 kuruşa falan geliyor. Dolar fırlamadan önce tanesi 65 kuruşa denk geliyordu

1 lt nekdr çok sizde mi yediniz

bnde premium kullanıyorum arkadaşta premiumdan goon a geçti kızı pişik oldu onu bıraktı iileşincr canbebeye geöti felaket pişik oldu bn değiştirmeye cesaret edemşyorum premiumlarıda yenilemişler ve çok kokulu

Teşekkürler :) geçmiş olsun sze de.deloday mi verdi? Rahatlattımı ?
Sagol canım zyrtec surup .dun gece rahat uyudu verince .

Amin canım inşaallah size de çok geçmiş olsun. Neden alerjik dedi acaba ya??
Sagol canım.havalar cok kuru gidiyor dedi.buyuk ihtimal ondan bide disler cikiyor oda etkiler dedi dr

Ben de hafta sonu goon aldım japon işi:) pişik yapmadı lakin ki çok sık değiştrdiğim için bişe farketmedi goon u 1-2 saatte değiştirirsen sorun olmuyo sonuç olarak aynı kapıya çıkıyo prima külot beze devam:)

Deloday zyrtec bunlar da antihistaminik atarax gbi ama ataraxın adı çıkmış sakinleştrci dye,sakinleştriyo çnkü histaminik salınımını bastırıyo,hepsi aynı türev doktorlrda bunu bildgi için bu ilaçları yazıp aileleri rahatlatıyo ,normal gripte çok gerekli diil bence .ama rahatlıyolar mı evet

Ben gecen gun seyhanlardan prima 62li 4 plus 62 liraya aldım uygun mu bılmıyrm ama bana uygun gelmıstı 136 lı 4 numarada 139 liraydı

En son migros indirimi vardi 1 ay önce burdada yazmıştım tanesini 85 kuruşa almistim ben. Baya ucuza gelmisti simdi tanesi 1 lira. Biz böyle hesapliyoruz. Bu arada bebek bezi almaya başladığımda tanesi 50 kuruşa geliyordu resmen %100 arttı fiyatlar

Su an en ucuz bez 80 kurus falan sanırım. Ha 80 kurus ha 1 lira diye dusunup primaya devam ediyorum.Amma aslında baya farkedıyor

Su an en ucuz bez 80 kurus falan sanırım. Ha 80 kurus ha 1 lira diye dusunup primaya devam ediyorum.Amma aslında baya farkedıyor
Minnies 0.7 ye geliyor tanesi ve kampanya dönemleri oluyormuş onu takip edince daha uyguna gelebilir. Kaka performansı da başarılı çıktı beni şaşırttı diyebilirim bayağı memnunum şimdilik pişik yapmaz inşallah

İnşallah memnuniyetin devam eder piyasaya göre iyiymiş cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…