normal koli bandıyla :) faber castell take it aldım güya iz yapmayacak die bi kaç yerde denedim duvarda boyayı kaldırdı. öylece duruo evde şimdi. bnde ztn kısa süre duracak duvarda die normal koli bandıyla yapıştırdım bişey olmadı balonlar da helyumlu diil bantladım :)
Ha hastaliklarindan haberim var ben ekstra bi durum mu var diye sormustum.cok zor canim valla.insallah bi an once gecer..bizde bu aksam dayanamadik acile gittik.dr enfeksiyon yok alerjik bi durum dedi.burun damlasi verdi bitkiselmis.bide alerji surubu.
1 litre süte üç yemek kaşığı kadar irmik katıp muhallebi yaptım. Hurmaları soyup çatalla iyice ezdim. Dört hurma ve iki muz kattım, aşırı tatlı oldu. İstersen hurmaları kattıktan sonra tadına bakıp muz eklersin
1 litre süte üç yemek kaşığı kadar irmik katıp muhallebi yaptım. Hurmaları soyup çatalla iyice ezdim. Dört hurma ve iki muz kattım, aşırı tatlı oldu. İstersen hurmaları kattıktan sonra tadına bakıp muz eklersin
esra_s
yazdım sanıyorum unutmuşum zeytinyağı olarak bebeğe ayrı kullanırım diyorsan ve bütçen elverirse piyasadaki en iyi zeytinyağı "ilhan sarı" marka 4 saatte soğuk sıkım yapıyorlar çok başarılı tavsiye ederim. Biz mudanyadan kendimiz zeytini toplatıp çektiriyoruz ama bu imkanım olmasa kızlara bu ürünü kullanırdım.
Geçenlerde konuşulmuştu ya migrosta satılan minnies bebek bezi. Dün merak edip aldım 30 lusu 22 liraydı. Losyon, parfüm filan yok bez gayet başarılı bence. Dün ilk kez kullandık sıkıntı olmadı ama kaka performansını henüz test edemedim. İç malzemesini yapı olarak huggiese benzettim ben. Huggies stoklarım tükenmek üzere bitince beğenirsem minnies ile devam edebilirim diye düşünüyorum.
Geçenlerde konuşulmuştu ya migrosta satılan minnies bebek bezi. Dün merak edip aldım 30 lusu 22 liraydı. Losyon, parfüm filan yok bez gayet başarılı bence. Dün ilk kez kullandık sıkıntı olmadı ama kaka performansını henüz test edemedim. İç malzemesini yapı olarak huggiese benzettim ben. Huggies stoklarım tükenmek üzere bitince beğenirsem minnies ile devam edebilirim diye düşünüyorum.
Hmm külot bez hiç denemedim ben. Kızım da çok hareket ediyor bazen bez bağlamak işkence oluyor ama eline oyuncak filan verip konuşarak oyalayınca halledebiliyorum
Hmm külot bez hiç denemedim ben. Kızım da çok hareket ediyor bazen bez bağlamak işkence oluyor ama eline oyuncak filan verip konuşarak oyalayınca halledebiliyorum
Çok pratik. Benim kız artık oyuncağa da kanmıyor:/ bide bezi sıkı mı yaptım gevşek mi diye kafayı yiyen bir manyak olduğum için külot bezi geçiriyorum bitiyor :))
Prima da aşırı pahalı ya.. son 1 paket kaldı napacam bilmiyorum.
Çok pratik. Benim kız artık oyuncağa da kanmıyor:/ bide bezi sıkı mı yaptım gevşek mi diye kafayı yiyen bir manyak olduğum için külot bezi geçiriyorum bitiyor :))
Prima da aşırı pahalı ya.. son 1 paket kaldı napacam bilmiyorum.