2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Deniznisan vardı burda hatrlıyomusun 3.kızını bekliyodu bizle beraber yok oldu hamilelikteki tayfa:)
Bir de hasatvakti ya da hasatzamanı vardı sanırım ikiz beklıyordu o da yok oldu eşi doktordu yanlıs hatırlamıyorsam

defne samyeli ve kızları geldi aklıma :)
Ağzından bal damlıyor inşaallah inşaallah :))
Büyük el ayak ağız hastalığı oldu geçen hafta o geçti ufaklık grip oldu şimdi büyük de garip sesi travestiye döndü gariplerimin ne uyku kaldı ne bende beyin İnşallah geçer bir an önce canım.
Allah razı olsun canım size de geçmiş olsun. Kız çocukları böyle herhalde benimkiler kırk naz aynı anlattığın gibi büyük kızım bir de alınıp bir ağlıyor iç çekiyor görsen ciğerin parçalanır.
Kız senin isyanın bile naif :))
Aslında ben çok çirkef biriyim ama kızlarıma karşı nedense uysal kediye döndüm :)
Ah canım ya geçmiş olsun çok zor çok...ben de unuttum uykuyu arada gözlerim açıkken içim geçiyor sanki
Aynen bugün onu yaşadım gözüm açık ama beyin kapalı gitmiş :)

bn evde mayalamayı denemedim altınkılıç verdim içmedi tafı baya ekşi içim verdim ayran gibi onu içti bilmiyorum probiyotikliği daha az mdırı
Aoç, altınkılıç, bir de markasını hatırlamıyorum organik keçi sütünden kefir almıştım hiç birini içmedi ben de vazgeçtim denemekten. İçimi de deneyeyim belki beğenir diğerleri ekşiydi biraz gerçekten ben de pek alışık olmadığımdan sevmemiştim. Probiyotikliği az bile olsa hiç yoktan iyidir bence.

Ben alıştım o moda ya beyin yok direk omurilikten reflekssel komutlarla yaşıyorum galiba

bn evde mayalamayı denemedim altınkılıç verdim içmedi tafı baya ekşi içim verdim ayran gibi onu içti bilmiyorum probiyotikliği daha az mdırı
Canım ben de kefiri kendim yapmadım hazır veriyorum. Altınkılıç danem gibi markalardan verdim genelde onlar öneriliyor diye. Meyveli olanlarından vermemeye çalış ama. İstersen kendin meyve püresi yapıp karıştırabilirsin sever o zaman.

Cok guzelmis güle güle kullansin :)

yok bn meyveli vermedim arkadaş içmio diince içine kendin meyve katsan dedim :) sade veriyoruz arada ama az içio gerçi bnmki herşeyi az tüketio

Bu süsleri neyle yapıştırmıştın duvara acaba? Çift taraflı bant var elimde ama bayağı güçlü bişey duvara zarar verir miyim diye tereddüt ediyorum da

Gule gule giysin kuzucuk canım

Oyy kuzum benim yaa bu köpekten ben bile korkarım maşallah korkmuyor. Golden dan başka köpek görünce çok korkuyorum ben bir kez ısırdı ondan sanırım.
Sagol canım.evet fobi olusmus olabilir..

Cok guzel canim gule gule giysin kuzu :)

Eki Görüntüle 2203364
Ben de bunu beğendim netten. Nasıl ?
Çok cici :)

Ha hastaliklarindan haberim var ben ekstra bi durum mu var diye sormustum.cok zor canim valla.insallah bi an once gecer..bizde bu aksam dayanamadik acile gittik.dr enfeksiyon yok alerjik bi durum dedi.burun damlasi verdi bitkiselmis.bide alerji surubu.

Teşekkürler :) geçmiş olsun sze de.deloday mi verdi? Rahatlattımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…