Bir de hasatvakti ya da hasatzamanı vardı sanırım ikiz beklıyordu o da yok oldu eşi doktordu yanlıs hatırlamıyorsamDeniznisan vardı burda hatrlıyomusun 3.kızını bekliyodu bizle beraber yok oldu hamilelikteki tayfa:)
evet cennetırmağı vardı erken doğum yapmıştı meselaDeniznisan vardı burda hatrlıyomusun 3.kızını bekliyodu bizle beraber yok oldu hamilelikteki tayfa:)
ya alışmasn die die alıştı vallaBen de var ondan bi tane hala yanımıza gelme derdinde desem:)
aslinda birimci sayfadaki isimler etiketlenip cagri yapilabilir. ama cogu aktif bile degil dogumdan sonra girmemisler bile. bikac ay once bakmistim ben.evet cennetırmağı vardı erken doğum yapmıştı mesela
Ağzından bal damlıyor inşaallah inşaallah :))defne samyeli ve kızları geldi aklıma :)
Büyük el ayak ağız hastalığı oldu geçen hafta o geçti ufaklık grip oldu şimdi büyük de garip sesi travestiye döndü gariplerimin ne uyku kaldı ne bende beyin İnşallah geçer bir an önce canım.Sagol canım..ay valla bende diyorum ya yerim olsa da alsam hemen :)
Sagol canım..seninkine de masallah :) kucukken bende oyleydim.disardan buldugum hayvanlari eve tasirdim
Tesekkurler canım.ayakkabilarimiz hediye :) kutusunda kaptan yaziyor sadecetamam canim bi ugrayayim saglik ocagina.
Tez zamanda toparlaniriz insallah canim.en iyisi tahlil yani .
Bende dayanamam hemen severim.cocuklarimiz ne gorurse onu yapiyorlar iste cok guzel bir duygu canim
Masallah canim.seninkide sarı kuş :)
Cok sagol canım :) hayvanlari seven insanlari da sever .merhametli olur.seninkilere de masallah canım.hayvansever bir nesil yetistiriyoruz aferin bize de :))
Dertleri nedir canım..napiyorlar bu kadar sana uykusuz kalmissin?
Amin canım amin insallah :)
Allah razı olsun canım size de geçmiş olsun. Kız çocukları böyle herhalde benimkiler kırk naz aynı anlattığın gibi büyük kızım bir de alınıp bir ağlıyor iç çekiyor görsen ciğerin parçalanır.Ay yesoka al benden de o kdr kızım 2 gündr çk fena grip uyku nanay mızmızlık zirve,sbh apartmanı inletti saat 7.30 da evden çıkıorz ben de amma uzattın bırak bu işleri fln dye söylendim arabada seviim dedim yüzüme bakmıyo bi trip bi trip ,uykuszluk geriyo beni elimde diil.size de çk geçmiş olsun
Aslında ben çok çirkef biriyim ama kızlarıma karşı nedense uysal kediye döndüm :)Kız senin isyanın bile naif :))
Aynen bugün onu yaşadım gözüm açık ama beyin kapalı gitmiş :)Ah canım ya geçmiş olsun çok zor çok...ben de unuttum uykuyu arada gözlerim açıkken içim geçiyor sanki
Bence çok şeker :)Eki Görüntüle 2203364
Ben de bunu beğendim netten. Nasıl ?
bn evde mayalamayı denemedim altınkılıç verdim içmedi tafı baya ekşi içim verdim ayran gibi onu içti bilmiyorum probiyotikliği daha az mdırıDenedim öğürüyor direk ya nedense sevemedi gitti. Yoğurdu da zor yiyor zaten oyunla filan.
Teşekkür ederizÇok güzel güle güle giysin kuzucuk :)
Aoç, altınkılıç, bir de markasını hatırlamıyorum organik keçi sütünden kefir almıştım hiç birini içmedi ben de vazgeçtim denemekten. İçimi de deneyeyim belki beğenir diğerleri ekşiydi biraz gerçekten ben de pek alışık olmadığımdan sevmemiştim. Probiyotikliği az bile olsa hiç yoktan iyidir bence.bn evde mayalamayı denemedim altınkılıç verdim içmedi tafı baya ekşi içim verdim ayran gibi onu içti bilmiyorum probiyotikliği daha az mdırı
Ben alıştım o moda ya beyin yok direk omurilikten reflekssel komutlarla yaşıyorum galibaAğzından bal damlıyor inşaallah inşaallah :))
Büyük el ayak ağız hastalığı oldu geçen hafta o geçti ufaklık grip oldu şimdi büyük de garip sesi travestiye döndü gariplerimin ne uyku kaldı ne bende beyin İnşallah geçer bir an önce canım.
Allah razı olsun canım size de geçmiş olsun. Kız çocukları böyle herhalde benimkiler kırk naz aynı anlattığın gibi büyük kızım bir de alınıp bir ağlıyor iç çekiyor görsen ciğerin parçalanır.
Aslında ben çok çirkef biriyim ama kızlarıma karşı nedense uysal kediye döndüm :)
Aynen bugün onu yaşadım gözüm açık ama beyin kapalı gitmiş :)
Canım ben de kefiri kendim yapmadım hazır veriyorum. Altınkılıç danem gibi markalardan verdim genelde onlar öneriliyor diye. Meyveli olanlarından vermemeye çalış ama. İstersen kendin meyve püresi yapıp karıştırabilirsin sever o zaman.bn evde mayalamayı denemedim altınkılıç verdim içmedi tafı baya ekşi içim verdim ayran gibi onu içti bilmiyorum probiyotikliği daha az mdırı
Çok güzelmiş bu da rengine bayıldımEki Görüntüle 2203364
Aaa tesadüfe bak ben de vicco nun bu ayakkabısını aldımDenemekti amacım ki normalde kızım ağlardı bunu denerken hiç ağlamadı ayyy ci ci ci filan dedi ve ayağından çıkarmaya çalışmadı ben de aldım gitti
yok bn meyveli vermedim arkadaş içmio diince içine kendin meyve katsan dedim :) sade veriyoruz arada ama az içio gerçi bnmki herşeyi az tüketioCanım ben de kefiri kendim yapmadım hazır veriyorum. Altınkılıç danem gibi markalardan verdim genelde onlar öneriliyor diye. Meyveli olanlarından vermemeye çalış ama. İstersen kendin meyve püresi yapıp karıştırabilirsin sever o zaman.
çok hoş :)Eki Görüntüle 2203364
bide ikiz doğuran johanna vardı ya bu topictemi diğerindemiydi onu bilemedim bizim topic sahibi özlem de yokBir de hasatvakti ya da hasatzamanı vardı sanırım ikiz beklıyordu o da yok oldu eşi doktordu yanlıs hatırlamıyorsam
Aynen topic sahibimiz de kayıp en afacan onlarınkiler heralde:)bide ikiz doğuran johanna vardı ya bu topictemi diğerindemiydi onu bilemedim bizim topic sahibi özlem de yok
Bu süsleri neyle yapıştırmıştın duvara acaba? Çift taraflı bant var elimde ama bayağı güçlü bişey duvara zarar verir miyim diye tereddüt ediyorum dabnn bu süslemeleri kendim yaptım poza bak sen göz kırpmış eşek daha düzgünleri de var ama çekene kdr akla karayı seçtim bi balonları çekiştirdi bi krapon kağıtlaronı yemeye çalıştu bi tlfna atladı
Gule gule giysin kuzucuk canımEki Görüntüle 2203296 Vicco nun botunu aldım sonunda,hiç o tip bişe düşünmüyodum kıza bi deneyim dedim gydrnce bastı fırladı dedim bulduk herlde,bgn de bi arkdşın oğlunda gördüm ekim annesi o da botları gydiğinden beri daha sağlam basıyo çk memnunuz dedi çiçekli böcekli olmayan bişe buldum sonunda.
Sagol canım.evet fobi olusmus olabilir..Oyy kuzum benim yaabu köpekten ben bile korkarım maşallah korkmuyor. Golden dan başka köpek görünce çok korkuyorum ben bir kez ısırdı ondan sanırım.
Cok guzel canim gule gule giysin kuzu :)Aaa tesadüfe bak ben de vicco nun bu ayakkabısını aldımDenemekti amacım ki normalde kızım ağlardı bunu denerken hiç ağlamadı ayyy ci ci ci filan dedi ve ayağından çıkarmaya çalışmadı ben de aldım gitti
Çok cici :)Eki Görüntüle 2203364
Ha hastaliklarindan haberim var ben ekstra bi durum mu var diye sormustum.cok zor canim valla.insallah bi an once gecer..bizde bu aksam dayanamadik acile gittik.dr enfeksiyon yok alerjik bi durum dedi.burun damlasi verdi bitkiselmis.bide alerji surubu.Ağzından bal damlıyor inşaallah inşaallah :))
Büyük el ayak ağız hastalığı oldu geçen hafta o geçti ufaklık grip oldu şimdi büyük de garip sesi travestiye döndü gariplerimin ne uyku kaldı ne bende beyin İnşallah geçer bir an önce canım.
Allah razı olsun canım size de geçmiş olsun. Kız çocukları böyle herhalde benimkiler kırk naz aynı anlattığın gibi büyük kızım bir de alınıp bir ağlıyor iç çekiyor görsen ciğerin parçalanır.
Aslında ben çok çirkef biriyim ama kızlarıma karşı nedense uysal kediye döndüm :)
Aynen bugün onu yaşadım gözüm açık ama beyin kapalı gitmiş :)
Teşekkürler :) geçmiş olsun sze de.deloday mi verdi? Rahatlattımı ?Gule gule giysin kuzucuk canım
Sagol canım.evet fobi olusmus olabilir..
Cok guzel canim gule gule giysin kuzu :)
Çok cici :)
Ha hastaliklarindan haberim var ben ekstra bi durum mu var diye sormustum.cok zor canim valla.insallah bi an once gecer..bizde bu aksam dayanamadik acile gittik.dr enfeksiyon yok alerjik bi durum dedi.burun damlasi verdi bitkiselmis.bide alerji surubu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?