2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar trabzon hurmasi denediniz mi bebislere. Benim oğlum cok sevdi hergun 1 tane yiyor:)
Benimki yiyor canım bir küçük boy hurmayi parca parça yapıyorum içine bolca ceviz ezip karıştıriyorum yiyor .Abisi de cevizli çok seviyor bebekliğinden beri bizim evin vazgeçilmezi :)

Merhaba kızlar fırsat buldukça ilgiyle takip ediyorum yazılarınızı. benimde ekim doğumlu bir oğlum var Allah bağışlasın yavrularımızı. bugünlerde kafamı çok kurcalayan bir sorum var sizlere. meningokok aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz? 13. ayda tek doz nimenrix aşısını yaptıran ve yan etki yaşıyan var mı? bir de Kadir Tuğcu nun nette bu aşılar hakkında olumsuz yazıları var. bu aşıların b tipi menenjiti önlemediğini, ülkemizde ise b tipi görüldüğünü ve bebeklerin bexsero adlı aşıyı vurulmaları gerektiğini yazmış. Ne yapıcağımı şaşırdım

aynı şeyleri ben de okudum. 13.ayda yaptırmayı düşünüyordum ama kadir tuğcu bir işe yaramayacağını söylemiş, dediği aşı ise turkiye'de yok. ben de celiskideyim bu konuda

çok teşekkürler canım, hemen bakacağım.

Merhaba biz yaptırdık 9. Ayda ilk dozunu. İkinci dozu da yapılacak sanırım 13. Ay yanlış hatırlamıyorsam. Doktorumuz ve sağlık ocağındaki hemşire de tavsiye etmişti. Yazılanları okudum ben de ama tedbir almak daha mantıklı geldi açıkçası her iki seçenek de risk almak demek sonuçta. Yaptırmamanın riski daha büyük diye düşündüm.

Bizim kız kalemlere merak saldı dun babasının elinde gormus bız de bir iki şekil çizdik yazı tahtasına. Kalemi eline aldı bir şeyler cızmeye basladı sımdı boya kalemleri boyama kitapları falan almak sart oldu var mı tavsiyeleriniz kızlar

Harika haftalar kitabında yazıyordu kalem verin cizsin diye bende vermiştim cok hosuna gitti ama heryerini boyadı:))))

canım ben de almayı düşünüyorum,araştırdım carioca diye bir markanın bebek kalemleri var. d&r'da da internette de satılıyor.

canım ben de almayı düşünüyorum,araştırdım carioca diye bir markanın bebek kalemleri var. d&r'da da internette de satılıyor.
Silinebilir kalem almıstım aslında renkli ama korkuyorum onları vermeye yer dıye:) çünkü kızım yenecek seyleri degıl yemeyecek seyleri yemeyi seviyor

Dun gece 2.30 dan beri ayaktayız kızlar. Oğlumun ateşi 38.5 oldu. Eşim 39 olmadan calpol filan vermeyin yazıyor dedi vermedik ama tam düşüyor yine çıkıyor dr gittik sabah tahlil yapti virüs cıktı. 2 gun surer dedi sonra gecer dedi.calpol ve dolven verin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…