Dun gece 2.30 dan beri ayaktayız kızlar. Oğlumun ateşi 38.5 oldu. Eşim 39 olmadan calpol filan vermeyin yazıyor dedi vermedik ama tam düşüyor yine çıkıyor dr gittik sabah tahlil yapti virüs cıktı. 2 gun surer dedi sonra gecer dedi.calpol ve dolven verin dedi.
Kızlar ben dukkan tuttum.yarim kalan guzellik uzmanligi egitimime devam ediyorum.bi yandan da aciyorum guzellik salonunu hadi bakalim.hersey ani gelisiyor..insallah hayirlisi olur hakkimda dua edin benim icin.Rabbim bereket ve bol musteri versin bana :) piyasa malum ?!
çok güzel haber hayırlı olsun :) bn sana bişey danışayım madem ben hamilelikten önce ıpl lazer epilasyona gittim bacak ve koltu altı bi kaç adet kdr kaldı ama genital ıslak bölge hiç bitmedi bitmesi de sağlıklı diil diolar kalanlar için darklı cihaza mı gitmek lazm
Kızlar ben dukkan tuttum.yarim kalan guzellik uzmanligi egitimime devam ediyorum.bi yandan da aciyorum guzellik salonunu hadi bakalim.hersey ani gelisiyor..insallah hayirlisi olur hakkimda dua edin benim icin.Rabbim bereket ve bol musteri versin bana :) piyasa malum ?!
Canım hayırlı olsun çok sevindim bence çok güzel ve eğlenceli olur bir de müşteri kitlesi oluşursa oh mis :) ufaklıkta orada o kucak senin bu kucak benim keyifli vakit geçirir.
Dun gece 2.30 dan beri ayaktayız kızlar. Oğlumun ateşi 38.5 oldu. Eşim 39 olmadan calpol filan vermeyin yazıyor dedi vermedik ama tam düşüyor yine çıkıyor dr gittik sabah tahlil yapti virüs cıktı. 2 gun surer dedi sonra gecer dedi.calpol ve dolven verin dedi.
Geçmiş olsun canım. Biz de virüsü yeni atlattık. Üç gün sürdü ateş, atlattık. Calpol verdikten dört saat sonra Dolven, dolven verdikten 6 saat sonra calpol veriliyordu diye hatırlıyorum. Hemen atlatıversin inşallah.
Geçmedi desem yalan olmaz canım on gün sürdü toplamda mahvolduk inşallah sizde aft çıkmaz aft çıkmazsa sorun yok ufaklıktada başta ateş oldu şu anda grip geçiriyor o da muz mız ama afttan iyi diye kendimi avutuyorum
çok geçmiş olsun canım. bizim oğlan da nezle dün gece yarım saatte bir uyandı. burun akıntısı, hapşırık, gözlerde sulanma var.sogan suyu icirdim bir kaşık, gece de başucuna koydum. kış geldi hastalıklar başladı, Rabbim beterinden korusun.
Çok iyi yöntem geçmiş olsun bnm kız full soğan kokuyo :) öğretmenine söyledim napimm kadın da şaşırdı:) direk vermkte zorlanrsan balla ver soğan suyunu cnm
çok geçmiş olsun canım. bizim oğlan da nezle dün gece yarım saatte bir uyandı. burun akıntısı, hapşırık, gözlerde sulanma var.sogan suyu icirdim bir kaşık, gece de başucuna koydum. kış geldi hastalıklar başladı, Rabbim beterinden korusun.
Çok iyi yöntem geçmiş olsun bnm kız full soğan kokuyo :) öğretmenine söyledim napimm kadın da şaşırdı:) direk vermkte zorlanrsan balla ver soğan suyunu cnm
Benimki içmiyordu ama salatalığı çok seviyor. Salatalığı incecik doğradım kefilin içine. Sarımsak ve nane de kattım. Cacık olarak kaşıkla yedirdim yani :)
Tuzlu suda oranı tuttrmak zor tuzu brz fazla olursa burun içi tahriş oluyo,oğlum da hem aspiratör hem tuzlu su kullandım ve burnu çok sık kanıyo şuan malesef
Serum fizyolojik hiç almadım. Ben de almak istiyorum. Hangisini kullanıyorsun? Kızım da grip oldu. Biraz önce banyo yaptırdım, öyle çok akıyordu ki aspiratörle aldım. Rahatça uyudu çok şükür. Gece yatırırken aspiratör kullanıyorum yoksa çok uyanıyor.