2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
geçmiş olsun bize de doktor bi lere 2 gün ateş yapar anca demişti gerçekten öyle olmuştu

çok güzel haber hayırlı olsun :) bn sana bişey danışayım madem ben hamilelikten önce ıpl lazer epilasyona gittim bacak ve koltu altı bi kaç adet kdr kaldı ama genital ıslak bölge hiç bitmedi bitmesi de sağlıklı diil diolar kalanlar için darklı cihaza mı gitmek lazm

Canım hayırlı olsun çok sevindim bence çok güzel ve eğlenceli olur bir de müşteri kitlesi oluşursa oh mis :) ufaklıkta orada o kucak senin bu kucak benim keyifli vakit geçirir.

Geçmiş olsun canım. Biz de virüsü yeni atlattık. Üç gün sürdü ateş, atlattık. Calpol verdikten dört saat sonra Dolven, dolven verdikten 6 saat sonra calpol veriliyordu diye hatırlıyorum. Hemen atlatıversin inşallah.

Yaaa o nasil geçti? Cok huysuz uykusu var uyumak istemiyor hicbir sey yemiyor. Sağol bu arada canım
Geçmedi desem yalan olmaz canım on gün sürdü toplamda mahvolduk inşallah sizde aft çıkmaz aft çıkmazsa sorun yok ufaklıktada başta ateş oldu şu anda grip geçiriyor o da muz mız ama afttan iyi diye kendimi avutuyorum

Çok iyi yöntem geçmiş olsun bnm kız full soğan kokuyo :) öğretmenine söyledim napimm kadın da şaşırdı:) direk vermkte zorlanrsan balla ver soğan suyunu cnm

Uyumadan burnuna tuzlu su uygularsan rahat uyur canım. Tabii okyanus suyu ve aspiratör kullanmıyorsan

Çok iyi yöntem geçmiş olsun bnm kız full soğan kokuyo :) öğretmenine söyledim napimm kadın da şaşırdı:) direk vermkte zorlanrsan balla ver soğan suyunu cnm
yemekten sonra 1 kaşık veriyorum.ne kadar vermeliyim ki? bal hiç vermedim henüz, bir de ballara güvenemiyorum.

Uyumadan burnuna tuzlu su uygularsan rahat uyur canım. Tabii okyanus suyu ve aspiratör kullanmıyorsan
Tuzlu suda oranı tuttrmak zor tuzu brz fazla olursa burun içi tahriş oluyo,oğlum da hem aspiratör hem tuzlu su kullandım ve burnu çok sık kanıyo şuan malesef

serum fizyolojik sıkıyorum enjektorle, doktor çok büyük tıkanıklık olmadıkça aspiratör kullanma demişti.
Serum fizyolojik hiç almadım. Ben de almak istiyorum. Hangisini kullanıyorsun? Kızım da grip oldu. Biraz önce banyo yaptırdım, öyle çok akıyordu ki aspiratörle aldım. Rahatça uyudu çok şükür. Gece yatırırken aspiratör kullanıyorum yoksa çok uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…