2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Size de çok geçmiş olsun

geçmiş olsun bize de doktor bi lere 2 gün ateş yapar anca demişti gerçekten öyle olmuştu

Ay cok zormuş bu ateş işi. Emerek uyuyor emmeden uyuymuyor daha cok artacsk atesi yatağa koysam ağlıyor.yapisik dolaşıyoruz. Ates dusurucuyu nasıl kullanmıştın? Yukseldikcemi yoksa belirli aralıklarla mi verdin?

Ay inşallah ya eşim ateş yükselmeden vermeyelim diyor ama tedirginim ben. Akşamüstü 38.5 oldu calpol verdik 37.5 oldu şimdi emiyor yüksek gibi ((

Ben otribebe veya bruno alıyorum ama hepsj aynı sanirim

Ay inşallah ya eşim ateş yükselmeden vermeyelim diyor ama tedirginim ben. Akşamüstü 38.5 oldu calpol verdik 37.5 oldu şimdi emiyor yüksek gibi ((
Ateşi yükselince zaten halsizleşiyor minnoşlar. Bence yükselmesini beklemeyin, saat düzenine göre gidin canım. Bize doktorumuz öyle demişti. Kendini üzme, böyle böyle bağışıklık kazanacaklar

İlk deneyim olunca ayrı bi tedirginsin tabi,ben alından öperek tahmin eder oldum 38,5 civarı ise dolven le başla cnm gece oldgu için daha çok rahatlatır ve uzun tutar muhtemelen sbha kdr götürür eğer gece de çıkarsa dolvenden 4-6 saat sonra calpol vereblrsin mümkün oldgu kdr diren dicem ama gece zor olur.yurt dışında bağışıklık güçlenmesi için ateşi yükseltme yöntemi yapıolarmış orda 40 lardan sonra müdehale ediyolar.yani aslında savaştıgının göstergesi ama gel de onu biz annelere anlat

Aynen eşim o mantikta ama gelde bana anlat dedigin gibi

Size de çok geçmiş olsun canım ya

Geçmiş olsun canım. Resmen hastalık mevsimine girdik. Kızım bir yaş aşılarından beş gün sonra virüs kaptı ve vücudunda döküntü oldu. Hemen peşine de grip oldu. Şimdi grip geçsin diye bekliyorum, insafsız doktor 12 yaş üstü için kullanılan bir ilaç yazmış. Ama dediğin gibi aft kötü yapar. Hem de her yerde var demişsin. Yemeyince de iyileşemez minnoş. İnşallah artık atlatırsınız, bir daha da olmaz

allah şifalar versin size de..

Aynen öyle canım mevsim geldi malesef ama ikisi birden olunca hiç çekilmiyor her gece ikisi de ayrı kusma partisi veriyor daral geldi :)
Sizin de çok üst üste gelmiş inşaallah bir an evvel kar yağar da mikroplar kırılır. Doktor 12 yaş üzeri hangi ilacı verdi ki ya?

canım öyle bir markası yok,farklı boyutları var ,eczaneye serum fizyolojik demen yeterli.ben küçük boy aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…