2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
yemekten sonra 1 kaşık veriyorum.ne kadar vermeliyim ki? bal hiç vermedim henüz, bir de ballara güvenemiyorum.
Soğan suyunu direk içiyo mu yanmıyo mu yaw:) bnmkinin balla bile gözleri yaşarıyo hmn,1 tatlı kaşığı ideal o zmn.

Hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur bol kazançlar ve başarılar diliyorum

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatır kuzucuk.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatır.

bizde yoğun bi ateş olmamıştı canım 38 olduğunda vermiştim ben calpolu eşim pimpirikli biraz 2 3 kere calpol vermiştik geçmişti

Çok geçmiş olsun kuzulara yaa aft gerçekten çok kötü hele de birden fazla olduğunda insanı canından bezdiriyor. İnşallah atlatırlar çabucak...

Süper hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallahh hayırlı rızıklar getirsinn..
Amin canım cok tesekkur ederim :*

Çok sağol canım sizdedemi çıkmıştı?
Evet canım bizde de cikmisti dr bi sprey vermisti o iyi geldi

Hadi bereketli olsun inşallah:)
Amin canim insallah :)

Hayırlı olsun canım çok sevindim adına Allah utandırmasın. Çocuklara kim bakacak?
Amin canım insallah :) buyuk kiz 15 yasinda idare eder zaten.bebise de babaanne bakicak
Cok gecmis olsun canım..

Sagol canım :) bu soruna cevap vermek isterdim ama bu sonraki asama.yani daha lazer bolumune gecemedim :) once guzellik uzmanligi snra estetisyenlik :)

Canım hayırlı olsun çok sevindim bence çok güzel ve eğlenceli olur bir de müşteri kitlesi oluşursa oh mis :) ufaklıkta orada o kucak senin bu kucak benim keyifli vakit geçirir.
Cok sagol canim :* ayyy insallah insallah :))evimede cok yakin.hayirlisi bakalim

Hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur bol kazançlar ve başarılar diliyorum
Amin canim insallah cok sagol :))

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatır kuzucuk.

Inşallah cok sagol canim . Gece artiyor iste bir ara dusmus gibiydi cocuk buz gibi oldu usuyor ustunu örttüm penye battaniye ile 1.saat sonra bir baktım 39 derece ateş. Hemen ustunu cikarttik surup verdik simdi 38.3 e dustu. Bebisler hasta olmadan bagisiklik kazansalarmış keşke

ilk defa verdim,kıpkırmızı oldu ama şifa niyetine dedim acaba dokunur mu öyle direk vermek?
Çok şekersin:) şifa niyetine diye yakıp kavurdun sen o zmn kuzuyu:) ben de şifa niyetine dyip çaktırmadan bişeler veririm çocuklra.ama direk soğan sert olur koca adamın midesini yakar ki .bal tavsye ederm

Çok şekersin:) şifa niyetine diye yakıp kavurdun sen o zmn kuzuyu:) ben de şifa niyetine dyip çaktırmadan bişeler veririm çocuklra.ama direk soğan sert olur koca adamın midesini yakar ki .bal tavsye ederm
yaa ben de verdikten sonra fark ettim ,kıpkırmızı olunca ama iş işten geçmişti. inşallah küsmez

çiğ soğan bnm bile midemi ağeıtıo bnce bişeyle hafiflet sade verme canım
öyleymiş, çok az ilaç niyetine dedim ama yawrum yandı büyük ihtimal.insallah midesine dokunmamıştır. gerçi akşam elma,mandalina püresi verdim yedi dokunsa yemezdi herhalde...

Selam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım

Kızlar birkaç sorum olacak size
Öncelikle bu çocukların yemek olayını ne yapıyorsunuz? Benimkiler yine yememeye başladı bende zorlamıyorum ama mesela meyve versem yiyorlar. Hergün 1’er tane muz çok mu gelir ne dersiniz? Çünkü sadece 1’er tane muz ve yarımşar avokado yiyorlar bu ara. Ben hiç muhallebi tarzı şeyler vermiyorum versem mi?
Bir de çok hasta oluyorlar hemen üşütüyorlar ve burunları akmaya başlıyor. Bağışıklıklarını arttırmak için ne yapıyorsunuz?

Birde bez ne kullanıyorsunuz? Biz sleepy kullanıyorduk ama sleepy kalitesini bozdu pişik yaptı bizde onun için primsiz geçtik sma kuzenim diyorki primada çok fazla kimyasal var başka birşet kullan diyor. Siz ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.

Ben hala guluten vermemeye çalışıyorum. Bazen ekşi mayalı siyez ekmeği yiyorlar malum ekşi maya guluteni parçalıyor. Onun içim sadece omdan veriyorum ama bir sitem ekmeği 20 tl anacım :)

Son birşey daha var :) mama hipp kullanıyordum bebelac gold’a geçtim çünkü ayda 1000 tl mama parası veriyoruz. Mama kullananlar ne kullanıyor hangisini önerirsiniz?

ikiz annelerine Allah ekstra yardım etsin :) unutmadk unutur muyuz?
mama kullanmıyoruz fikrim yok
bez prima premium kullanuyoruz arkadaş premiumdan sonra 2 bez denedi ikisinde de bebeği fena pişik oldu o yğzden değiştirmeye cesaret edemiyorum bnm oğlan çok beyaz cildi çok hassas
yemekte bizde zorlanıyoruz 9.2 kilosu oyunla fln yedirmeye çalışıyoruz muzu bnmkide hergün yiyo bi zararı var mı die doktora sorcaktm unutmuşum burdan bi fikir çıkarsa bende okuyayım
muhallebi yemio bnm ki arada kaşık maması veriyorum akşam bişey yemediğinde gece midesini tutsun die
kefir pekmez bal fln işe yarar die düşünğyorum bizim ki pekmezi neye kattıysam reddwtti ama kefir içirmeye gayret ediyoruz yoğurtta yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…