- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
zararlı demedi ztn beyin gelişimi için kullanacaksanız kullanabilirsnz ama iştah açmaz dedi
Soğan suyunu direk içiyo mu yanmıyo mu yaw:) bnmkinin balla bile gözleri yaşarıyo hmn,1 tatlı kaşığı ideal o zmn.yemekten sonra 1 kaşık veriyorum.ne kadar vermeliyim ki? bal hiç vermedim henüz, bir de ballara güvenemiyorum.
Hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur bol kazançlar ve başarılar diliyorumKızlar ben dukkan tuttum.yarim kalan guzellik uzmanligi egitimime devam ediyorum.bi yandan da aciyorum guzellik salonunu hadi bakalim.hersey ani gelisiyor..insallah hayirlisi olur hakkimda dua edin benim icin.Rabbim bereket ve bol musteri versin bana :) piyasa malum ?!
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatır kuzucuk.Dun gece 2.30 dan beri ayaktayız kızlar. Oğlumun ateşi 38.5 oldu. Eşim 39 olmadan calpol filan vermeyin yazıyor dedi vermedik ama tam düşüyor yine çıkıyor dr gittik sabah tahlil yapti virüs cıktı. 2 gun surer dedi sonra gecer dedi.calpol ve dolven verin dedi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatır.çok geçmiş olsun canım. bizim oğlan da nezle dün gece yarım saatte bir uyandı. burun akıntısı, hapşırık, gözlerde sulanma var.sogan suyu icirdim bir kaşık, gece de başucuna koydum. kış geldi hastalıklar başladı, Rabbim beterinden korusun.
bizde yoğun bi ateş olmamıştı canım 38 olduğunda vermiştim ben calpolu eşim pimpirikli biraz 2 3 kere calpol vermiştik geçmiştiAy cok zormuş bu ateş işi. Emerek uyuyor emmeden uyuymuyor daha cok artacsk atesi yatağa koysam ağlıyor.yapisik dolaşıyoruz. Ates dusurucuyu nasıl kullanmıştın? Yukseldikcemi yoksa belirli aralıklarla mi verdin?
Çok geçmiş olsun kuzulara yaa aft gerçekten çok kötü hele de birden fazla olduğunda insanı canından bezdiriyor. İnşallah atlatırlar çabucak...Geçmedi desem yalan olmaz canım on gün sürdü toplamda mahvolduk inşallah sizde aft çıkmaz aft çıkmazsa sorun yok ufaklıktada başta ateş oldu şu anda grip geçiriyor o da muz mız ama afttan iyi diye kendimi avutuyorum
Çok iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti hemen deneyeceğimBenimki içmiyordu ama salatalığı çok seviyor. Salatalığı incecik doğradım kefilin içine. Sarımsak ve nane de kattım. Cacık olarak kaşıkla yedirdim yani :)
Amin canım cok tesekkur ederim :*Süper hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallahh hayırlı rızıklar getirsinn..
Evet canım bizde de cikmisti dr bi sprey vermisti o iyi geldiÇok sağol canım sizdedemi çıkmıştı?
Amin canim insallah :)Hadi bereketli olsun inşallah:)
Amin canım insallah :) buyuk kiz 15 yasinda idare eder zaten.bebise de babaanne bakicakHayırlı olsun canım çok sevindim adına Allah utandırmasın. Çocuklara kim bakacak?
Cok gecmis olsun canım..çok geçmiş olsun canım. bizim oğlan da nezle dün gece yarım saatte bir uyandı. burun akıntısı, hapşırık, gözlerde sulanma var.sogan suyu icirdim bir kaşık, gece de başucuna koydum. kış geldi hastalıklar başladı, Rabbim beterinden korusun.
Sagol canım :) bu soruna cevap vermek isterdim ama bu sonraki asama.yani daha lazer bolumune gecemedim :) once guzellik uzmanligi snra estetisyenlik :)çok güzel haber hayırlı olsun :) bn sana bişey danışayım madem ben hamilelikten önce ıpl lazer epilasyona gittim bacak ve koltu altı bi kaç adet kdr kaldı ama genital ıslak bölge hiç bitmedi bitmesi de sağlıklı diil diolar kalanlar için darklı cihaza mı gitmek lazm
Cok sagol canim :* ayyy insallah insallah :))evimede cok yakin.hayirlisi bakalimCanım hayırlı olsun çok sevindim bence çok güzel ve eğlenceli olur bir de müşteri kitlesi oluşursa oh mis :) ufaklıkta orada o kucak senin bu kucak benim keyifli vakit geçirir.
Amin canim insallah cok sagol :))Hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur bol kazançlar ve başarılar diliyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatır kuzucuk.
bizde yoğun bi ateş olmamıştı canım 38 olduğunda vermiştim ben calpolu eşim pimpirikli biraz 2 3 kere calpol vermiştik geçmişti
ilk defa verdim,kıpkırmızı oldu ama şifa niyetine dedim acaba dokunur mu öyle direk vermek?Soğan suyunu direk içiyo mu yanmıyo mu yaw:) bnmkinin balla bile gözleri yaşarıyo hmn,1 tatlı kaşığı ideal o zmn.
Çok şekersin:) şifa niyetine diye yakıp kavurdun sen o zmn kuzuyu:) ben de şifa niyetine dyip çaktırmadan bişeler veririm çocuklra.ama direk soğan sert olur koca adamın midesini yakar ki .bal tavsye edermilk defa verdim,kıpkırmızı oldu ama şifa niyetine dedim acaba dokunur mu öyle direk vermek?
yok ateş çok inatçı diil die vermemiştik ama 39 u beklememiştik 38 deykem vermiştik eşim çok ateşlenir ondan pimpirikli bu konudaYukselmesini beklemeden vermismiydiniz sizde?
çiğ soğan bnm bile midemi ağeıtıo bnce bişeyle hafiflet sade verme canımilk defa verdim,kıpkırmızı oldu ama şifa niyetine dedim acaba dokunur mu öyle direk vermek?
yaa ben de verdikten sonra fark ettim ,kıpkırmızı olunca ama iş işten geçmişti. inşallah küsmezÇok şekersin:) şifa niyetine diye yakıp kavurdun sen o zmn kuzuyu:) ben de şifa niyetine dyip çaktırmadan bişeler veririm çocuklra.ama direk soğan sert olur koca adamın midesini yakar ki .bal tavsye ederm
öyleymiş, çok az ilaç niyetine dedim ama yawrum yandı büyük ihtimal.insallah midesine dokunmamıştır. gerçi akşam elma,mandalina püresi verdim yedi dokunsa yemezdi herhalde...çiğ soğan bnm bile midemi ağeıtıo bnce bişeyle hafiflet sade verme canım
ikiz annelerine Allah ekstra yardım etsin :) unutmadk unutur muyuz?Selam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım
Kızlar birkaç sorum olacak size
Öncelikle bu çocukların yemek olayını ne yapıyorsunuz? Benimkiler yine yememeye başladı bende zorlamıyorum ama mesela meyve versem yiyorlar. Hergün 1’er tane muz çok mu gelir ne dersiniz? Çünkü sadece 1’er tane muz ve yarımşar avokado yiyorlar bu ara. Ben hiç muhallebi tarzı şeyler vermiyorum versem mi?
Bir de çok hasta oluyorlar hemen üşütüyorlar ve burunları akmaya başlıyor. Bağışıklıklarını arttırmak için ne yapıyorsunuz?
Birde bez ne kullanıyorsunuz? Biz sleepy kullanıyorduk ama sleepy kalitesini bozdu pişik yaptı bizde onun için primsiz geçtik sma kuzenim diyorki primada çok fazla kimyasal var başka birşet kullan diyor. Siz ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.
Ben hala guluten vermemeye çalışıyorum. Bazen ekşi mayalı siyez ekmeği yiyorlar malum ekşi maya guluteni parçalıyor. Onun içim sadece omdan veriyorum ama bir sitem ekmeği 20 tl anacım :)
Son birşey daha var :) mama hipp kullanıyordum bebelac gold’a geçtim çünkü ayda 1000 tl mama parası veriyoruz. Mama kullananlar ne kullanıyor hangisini önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?