ekmek ise gluteni geçtim beyaz ekmek yiyo tam buğday yemedi sıpa bizim evde de yiyen yok her aldığımda çöp olduSelam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım
Kızlar birkaç sorum olacak size
Öncelikle bu çocukların yemek olayını ne yapıyorsunuz? Benimkiler yine yememeye başladı bende zorlamıyorum ama mesela meyve versem yiyorlar. Hergün 1’er tane muz çok mu gelir ne dersiniz? Çünkü sadece 1’er tane muz ve yarımşar avokado yiyorlar bu ara. Ben hiç muhallebi tarzı şeyler vermiyorum versem mi?
Bir de çok hasta oluyorlar hemen üşütüyorlar ve burunları akmaya başlıyor. Bağışıklıklarını arttırmak için ne yapıyorsunuz?
Birde bez ne kullanıyorsunuz? Biz sleepy kullanıyorduk ama sleepy kalitesini bozdu pişik yaptı bizde onun için primsiz geçtik sma kuzenim diyorki primada çok fazla kimyasal var başka birşet kullan diyor. Siz ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.
Ben hala guluten vermemeye çalışıyorum. Bazen ekşi mayalı siyez ekmeği yiyorlar malum ekşi maya guluteni parçalıyor. Onun içim sadece omdan veriyorum ama bir sitem ekmeği 20 tl anacım :)
Son birşey daha var :) mama hipp kullanıyordum bebelac gold’a geçtim çünkü ayda 1000 tl mama parası veriyoruz. Mama kullananlar ne kullanıyor hangisini önerirsiniz?
Canım hayırlı bereketli olsun.Kızlar ben dukkan tuttum.yarim kalan guzellik uzmanligi egitimime devam ediyorum.bi yandan da aciyorum guzellik salonunu hadi bakalim.hersey ani gelisiyor..insallah hayirlisi olur hakkimda dua edin benim icin.Rabbim bereket ve bol musteri versin bana :) piyasa malum ?!
Bizim doktorumuz kilosu 8.6 olduğu ve yemek yemediği için immum44 verdi ama normal dozun çok altında. Eczacı ağır gelir dediği için ben yemek yemediği günler tatlı kaşığı kadar veriyorum.Kızlar bebeklere hangi vitaminleri kullanıyordunuz. Ben de vermek istiyorum zaten yemıyor barı biraz destek olsun
1 muz normal bence. Ben de vermedim muhallebi ama vermek daha mantıklı sanırım sonradan başladım süte de alışsın diye. Ekşi maya falan yemiyor bakkal market görünce beyaz ekmek istiyor maalesef.Selam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım
Öncelikle bu çocukların yemek olayını ne yapıyorsunuz? Benimkiler yine yememeye başladı bende zorlamıyorum ama mesela meyve versem yiyorlar. Hergün 1’er tane muz çok mu gelir ne dersiniz? Çünkü sadece 1’er tane muz ve yarımşar avokado yiyorlar bu ara. Ben hiç muhallebi tarzı şeyler vermiyorum versem mi?
Bir de çok hasta oluyorlar hemen üşütüyorlar ve burunları akmaya başlıyor. Bağışıklıklarını arttırmak için ne yapıyorsunuz?
Birde bez ne kullanıyorsunuz? Biz sleepy kullanıyorduk ama sleepy kalitesini bozdu pişik yaptı bizde onun için primsiz geçtik sma kuzenim diyorki primada çok fazla kimyasal var başka birşet kullan diyor. Siz ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.
Ben hala guluten vermemeye çalışıyorum. Bazen ekşi mayalı siyez ekmeği yiyorlar malum ekşi maya guluteni parçalıyor. Onun içim sadece omdan veriyorum ama bir sitem ekmeği 20 tl anacım :)
Son birşey daha var :) mama hipp kullanıyordum bebelac gold’a geçtim çünkü ayda 1000 tl mama parası veriyoruz. Mama kullananlar ne kullanıyor hangisini önerirsiniz?
Ah kuzucuk yaa kıyamam. Ateş döneminde ince giydirip üzerini hiç örtmeyin diyor bizim doktor üşütmez hiç bir şey olmaz ateşinin çıkması daha kötü diyor. Bir de 38 i geçiyorsa beklemeden verin diyor calpolü virütik durumlarda.Inşallah cok sagol canim . Gece artiyor iste bir ara dusmus gibiydi cocuk buz gibi oldu usuyor ustunu örttüm penye battaniye ile 1.saat sonra bir baktım 39 derece ateş. Hemen ustunu cikarttik surup verdik simdi 38.3 e dustu. Bebisler hasta olmadan bagisiklik kazansalarmış keşke
Allah kolaylık versin canım ben bir taneyle zor baş edebiliyorum. Yemek olayı bizde de zor malesef hiç yemediğinde video açıyorum malesef ve ona bakarken yiyor. Çocuk olayı zormuş hiç yapmam dediğim her şeyi bir bir yaptım malesef insan zor durumda kalınca, uykusuzluk, yorgunluk ve yeter ki yesin mantığıyla yapabiliyormuş bunu anlamış oldum. Bir de hava iyiyse parkta etrafa bakarak yiyor veya avm de de aynı şekilde etrafı seyrederken yedirebiliyorum. Bazen de yemediğinde hiç ısrar etmiyorum ve sanırım iyice acıkıyor o zamanlar da itiraz etmeden yiyor. 1 muz ben de veriyorum ufak olanlardan 1 tane sorun olmaz bence büyük olanlarda da yarıdan fazla yiyebiliyor. Avokadoyu hiç sevmedi benimki onu da muza karıştırıyorum bazen. Muhallebi vermedim ben de ama artık vereceğim ben de. 1 kez dışardayken mecbur kalıp milupanın armutlu muzlu muhallebisini verdim severek yedi. Mama vermiyorum tahıllı kaşık maması almıştım ama sevmedi yemedi hiç. Bağışıklık için bizim doktor mutlaka ev yoğurdu ve kefir tavsiye ediyor. Kefiri içiremiyorum ama yoğurdu oyunla filan yedirmeye çalışıyorum.Selam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım
Bu arada ekmeği vakit olursa kendim de yapıyorum en güzel o şekilde oluyor ve kızım da severek yiyor ama işte vaktim olmuyor çoğunlukla :-/Selam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım
Attım ilacı canım adını hatırlamıyorum. 12 yal üzer çocuklar kullanabilir yazıyor. 6 yaşın altında kesinlikle kullanılmaz yazıyorAynen öyle canım mevsim geldi malesef ama ikisi birden olunca hiç çekilmiyor her gece ikisi de ayrı kusma partisi veriyor daral geldi :)
Sizin de çok üst üste gelmiş inşaallah bir an evvel kar yağar da mikroplar kırılır. Doktor 12 yaş üzeri hangi ilacı verdi ki ya?
İnşallah yer canım. Benimki gitti de en besin değeri olmayan salatalığı sevdiÇok iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti hemen deneyeceğim
Tamam canım teşekkürlercanım öyle bir markası yok,farklı boyutları var ,eczaneye serum fizyolojik demen yeterli.ben küçük boy aliyorum.
Bağışıklığı güçlendirmek için kefir içirebilirisin. Kahvaltıda mandalina suyu, zamanı gelince portakal suyu verirsen en azından üç saat c vitamini kullanmış olurlar.Selam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım
yok ateş çok inatçı diil die vermemiştik ama 39 u beklememiştik 38 deykem vermiştik eşim çok ateşlenir ondan pimpirikli bu konuda
Selam kızlar yine forumu takip edemiyorum zaten çocuğunuz beni hatırlamıyordur bile :) ikizlerim var benim zaten Ekim annelerinde bir yenidünya var ikizleri olan bi de ben :) ben pek girip takip edemiyorum git gide zorlaşıyor çocuklara bakmak oğlan hiç beni bırakmıyor 2 dk nefes aldırtmıyor daha işe başlamadım ama 1 ay sonda başlayacağım nasıl olacak bakalım
Yaaa birşet daha var oyuncak önerisi istiyorum kızlar :)
Ah kuzucuk yaa kıyamam. Ateş döneminde ince giydirip üzerini hiç örtmeyin diyor bizim doktor üşütmez hiç bir şey olmaz ateşinin çıkması daha kötü diyor. Bir de 38 i geçiyorsa beklemeden verin diyor calpolü virütik durumlarda.
.İnşallah yer canım. Benimki gitti de en besin değeri olmayan salatalığı sevdi
mis kokusuyla uyumak güzelde tutuluorum bide iice alışcak çıkmıcak yataktan kuzenin oğlu 3 yaşında hala kaçıp geliodu annedinin yanınaBende korkuyorum ateşten(( neyse atlatırız inşallah bir an önce. Huy degistirdi cocuk sana derken benimki de yerinde yatmıyor yanimda uyumak istiyor
bnm ki hergün 1 muz yiyo ballı cevizli bazen ama başka şeyleri az yiyince kilo yapmıo heralde :)Bağışıklığı güçlendirmek için kefir içirebilirisin. Kahvaltıda mandalina suyu, zamanı gelince portakal suyu verirsen en azından üç saat c vitamini kullanmış olurlar.
Sen de biliyorsundur günde üç öğün yemek yiyip ara öğün olarak mama içmeleri lazım. Acaba mama çok doyuruyor da ondan mı yemiyorlar? Mamayı azaltmayı deneyebilirsin.
Muzun kabızlık dışında sorun oluşturacağını sanmıyorum. Hatta kilo aldırır demişti doktorumuz.
bnm ki de fisher price eğitici köpekçik te elimi böyle yıkarım yıkarım dio bizimki ellerini ovuşturuo filler gibi ayaklarını yere vur dio bizimkide vuruo bide ağaçtaki maymun gibi sallan dio onda da köpekçiği kulaklarından tutup sallıoBir dünya oyuncak alıyoruz oyuncak dışında herseyle oynuyor bizimki :)))) doğum gününde teyzesi dansci beatbo almisti onu çok seviyor onunla dans ediyor. Bana birsey soyle bende tekrar edeyim dediğinde aaa diye bağırıyor:))) eglenceli bir oyuncak
çok iyiymişbnm ki de fisher price eğitici köpekçik te elimi böyle yıkarım yıkarım dio bizimki ellerini ovuşturuo filler gibi ayaklarını yere vur dio bizimkide vuruo bide ağaçtaki maymun gibi sallan dio onda da köpekçiği kulaklarından tutup sallıo
Kızım el ayak hastalıgı olmustu atesi Calpol ve dolvenle dusurmeye calıstık Doktoru boyle uygun gormustu. Ama düşse de kısa surede tekrar cıkıyordu.Ben de fitil verdim bir sefere mahsus bir daha cıkmadı.Doktora soyledim iyi yapmıssın demişti. Aklınızda bulunsun sık sık düşüp cıkıyorsa fitil deneyinBende korkuyorum ateşten(( neyse atlatırız inşallah bir an önce. Huy degistirdi cocuk sana derken benimki de yerinde yatmıyor yanimda uyumak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?