2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
geçmiş olsun canım. biz de 1ay süren ishal yaşamıştık. flagyl şurup ve enterogermina vermişti. inşallah çabucak geçer.

ah geçmiş olsun Allah ım korusun bebişleri. bizimkinin se heegün bi yeri sıyrık mor gören işkence yapıyoruz sanır.

aaaa size de geçmiş olsun yavrular kış olup kapalı mekanlarda dolaştıkça daha mı sık hastalanıo ne bide elliyolar heryrri bnmki hastanede dokunmadk duvar kapı bırakmadı geçen gittiğimizde bide oyun alanına girio hep hasta çocuklar

Benim ki yazın olmustu canım yeni degıl ama tesekkur ederım:)

Bizimki de playskool kızım da ters gıdıyor

:) ay bn şimdi zannettm yazın havuzdan fln bulaşıo die konuşmuştuk dimi
Aynen canım havuzu cok sevmıstı çok da dikkat ettik ıyı bır yer olsun gunun ilk saatlerinde girelim falan dıye ama olacak varmıs. Hatta bana da bulasmıstı daha agır atlattım ben

Çok geçmiş olsun canım ya hepsi üst üste gelmiş. İnşallah toparlar çabucak kuzucuk Allah şifa versin. Artık düşme, çarpma hemen hemen hergün bizde de var. Alnında şişlikle gezmesi doğal bişey haline geldi.

Canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.

Kendi kendine inip binebilmesi ne kadar güzel maşallah. Yaşından önde gidiyor gerçekten. Benim kızda tık yok yaa:/

Benim ki
mis kokusuyla uyumak güzelde tutuluorum bide iice alışcak çıkmıcak yataktan kuzenin oğlu 3 yaşında hala kaçıp geliodu annedinin yanına

Benim kuzende 3 yaşına yakin ogluyla yatıyor ailesi askere giderken ayıracak diyorlar :) bahane vermiyorum neyi yapmam desem yapıyorum. Bu arada bizim bir müşterimiz gerçekten üniversiteye giderken ayrılmış oglundan

Çok geçmiş olsun canim

Kızlar hayatımda ilk kez yer elması aldım kızım icin. Nasıl yenir bu yemeği yapılır dimi bilen var mı ?

Ben bayılırım ama çok gaz yapiyor bana. Ben zeytinyağlı yaparım cok guzel oluyor.Elmalari soyarim zeytinyağinda sogani kavurup elmalari atarim uzerine su. Yumusayinca kadar pisiririm. Soguyunca bol dereotu doğrarım. Canım çekti bende alayım bari :)))

Sagol canin Fitilde verdi son çare onu koyarsınız dedi bugün daha iyi inşallah gece cikmaz.

Sadece soğan ve elma mi? Yap bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…