2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bizimkide kasikla bisey yemiyor sadece kendi yiyebildigi seyleri yiyor. Corba yogurdu filanda onune koyuyorum kaşıkla yemeye çalışıyor. Cani sıkılınca ben tutayım diyene kadar kaseyi yere ativeriyor.
Kaşıkla yemeye çalışıyorsa o da iyi. Kaşığın ne ise yaradigini biliyor. Ben eline versem oyuncak yapar .

Aynen. Calpolün 4 saati dolarken ateşi yükselmeye başlar zaten. O zamanı hesaplayıp üstü açılabilir
bnm ki hergün 1 muz yiyo ballı cevizli bazen ama başka şeyleri az yiyince kilo yapmıo heralde :)
Üçü birlikte çok besleyici canım ama muzun zaten glisemik indeksi yüksek olduğu için yanında bal vermeyin bence

Oyyy çok geçmiş olsun Allah şifa versin, amip ya da giardia mı çıktı kakada? Alerjik mi yoksa parazite mi bağlı acaba?

Aynen canım geri gidiyor ama ileri gidemiyor henüz. Onu yapabilmek için biraz daha büyümeleri lazım galiba. Zaten geri gitmek daha kolay :)

Benim de yedinci sınıfa giden erkek öğrencimin annesi birlikte yatıyoruz demişti. Çocuğun babası tır şoförüymüş, hiç evde yokmuş falan. Ne kadar yanlış olduğunu anlatacak kelime bulamadım

yesoka90 canım nasıl oldu çocuklar sen nasılsın ?
Sorduğun için teşekkür ederim canım. Büyük kız bayağı iyi gece uyanmaları ve kusmaları hariç sıkıntısı çok yok ufaklık felaket şu anda bunu bile o göğsümdeyken yazıyorum sürekli kucakta ve memede, doğru düzgün birşey yemiyor mız mız dün gece kusmadı bakalım bu gece ne yapacak. Bende Bakırköye gitmeme az kaldı diye türkü çağırıyorum :)
Eşim de bu akşam bunlar 4-5 yaşına gelsin kardeşlerine bakarlar demesin mi! Bir güzel haşladım azıcık stres attım iyi bahanesi oldu :)

Kızlar insanın bebek isteyince hamile kalması ne muhteşem bir şey aslında. Ben tam 37 ay bekledim. Hep negatif idrar ve kan testleri gördüm.
Şimdi bir arkadaşım eşiyle bebek istediklerini söylüyor, aradan birkaç ay geçiyor, hamile haberini alıyoruz. Öyle imreniyorum ki. Ne kadar kolay ve doğal bir şey onlar için. Oysa tüp bebek ne kadar zor. Allah bir gün bana da doğal yolla bir bebek nasip eder inşallah

Büyük kizina sevindim. Kıyamam küçüğe ya:/ inşallah bu gece daha iyi geçer.
Oh iyi olmuş senin için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…