2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen öyle. Mikroskobik şeyleri yiyor dediğin gibi ama yemek yemiyor:))
Ay iyi dedin valla canım cidden mikroskobik şeyler bas edemiyorum. Valla bir gun sofra bezi serip pilav doktum yicek mi diye yemedi sofra bezinden kıl tüy toplayıp yemeye kalktı önüne gelen pirinçleri de eline alıp baska yone fırlattı

İnşallah atlatırlar en kısa zamanda canım sen de biraz rahatlarsın. Eşine diyecek söz bulamıyorum vallahi çok cesur birisi sanırım ya da stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyor galiba
Allah razı olsun canım. Benim eşim bildiğin "ev adamı". Baba olarak doğmuş adam. Desem hani birşeye elini sürmüyor ondan zahmeti bilmiyor öyle de değil sabaha kadar büyük kızı o sallıyor ama adam akıllanmadı bu kadar zulme:)

Başa çıkmak zor gördükçe toplıcan canım :) benim büyük kız daha yeni bıraktı.

Canım aslında çok basit hele paça yapmak çok çok basit, bende çocuk olana kadar yapmamıştım yapınca tek zulmünün evin kokması olduğunu gördüm :)
Paça annem de cok yapar. Küçüklükten alışığım ben de yapıyorum ama kelle no

Ya bazen de uzuluyorum valla cocuk ac ondan yerlerden topluyor gibi hissediyorum. O an yemeyecegını bilsem de bır seyler hazırlayıp bir umut deniyorum ama yok yemıyor. O hala yerdeki zerrelerin peşinde

bizimkinin en sevdiği şey pencereyi ligme ligme edip bize vermek...ağzına attığı da oluyor ama genelde toz bulunca getirip veriyor :)

bizimkinin en sevdiği şey pencereyi ligme ligme edip bize vermek...ağzına attığı da oluyor ama genelde toz bulunca getirip veriyor :)
Ay valla bi de o durum var bazen de tutup getiriyor a a diyo al diyor utanıyorum zaten kitapları yedi sayfalarin ucları yok kitap kurdu böyle mi oluyordu

Amin canım cok sagol :)

Sagol canım.sizede cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun

ay senin büyük kızın yaptıklarını okudukça bi rahatlama mı gelio desem bi bunalma mı gelio desem bilemiyorum. bi benim ki değilmiş die rahatlıyorum bide kaç yaşına kdr çekicem die dertleniyorum.

Ay valla bi de o durum var bazen de tutup getiriyor a a diyo al diyor utanıyorum zaten kitapları yedi sayfalarin ucları yok kitap kurdu böyle mi oluyordu
bizim kitaplarda aynı yapmaması gerektiğini bildiği halde tepkimi görmek için gözüme soka soka yapıo hele bitanesinin ortasını yemiş nasl becermiş bilmiyorum

Ya bazen de uzuluyorum valla cocuk ac ondan yerlerden topluyor gibi hissediyorum. O an yemeyecegını bilsem de bır seyler hazırlayıp bir umut deniyorum ama yok yemıyor. O hala yerdeki zerrelerin peşinde
Yok canım hepsi aynı bunların bugün ufaklık kahvaltıyı yarım.bıraktı kudurdu indi yere sonra yere zeytin parçalayıp koydum eline aldı yemedi attı sonra toz parçası buldu onu atıyor ağzına bence zaten zeytinin tadını biliyor o lazım değil gözüyle bakıyor ama o toz parçası ya çok lezzetli birşeyse?? :)))

walla ben görüntüsüne dayanamıyorum nasıl elime alıp pişireyim
Ben küçükbaş eti kesinlikle yemem paçayı da yapıyorum ama gel gör ki tadına dahi bakmadım. Kokusuna çok zor dayanıyorum böyle mutfakta sürekli ağzımı ve burnumu kaplayacak şekilde tülbent geriyorum :)) bir gün olup eve küçükbaşa dair birşey sokacağımı söyleseler inanmazdım :) anlıyorum seni.

ay senin büyük kızın yaptıklarını okudukça bi rahatlama mı gelio desem bi bunalma mı gelio desem bilemiyorum. bi benim ki değilmiş die rahatlıyorum bide kaç yaşına kdr çekicem die dertleniyorum.
Rahatla canım rahatla bak neleri varmış de :))) bir de dışarıda görsen melek gibi inanamazsın.

Benim kahvaltı bile hazırlayacak mecalim yok artık
Kızlar bu gece uyanıp meme mıncıklama olayını yaşayan var mı? Düğme gibi döndürüyor. Tırnakları kesmediysem hele, oy ben ölem...
Gece karanlıkta diil de gündüz emerken çok oynuyor, tırnaklarını geçiriyor, ısırıyor hırsını alamıyor memeden Ben de kızıyorum ama anlamıyor tabi şapşik gülüyor ben kızdrıkça

+1 biz de aynı şekildeyiz sık sık süpürüyoruz ama illa ki ağzına atacak birşeyler buluyor bu aylarda normal bir şey galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…