Bizimki kaşlarını çatıp alttan sinirli sinirli bakıyor güya dudaklarını büzerek, son moda bu bizde de:))babası öğretmiş at biner gibi biniyor tontişler biraz daha geç hareketlenio genelde :) yeni icadı da montunun fermuarını açmak
aslında bir iki oynar sonra seni taklit eder canım bnde kirlencek die çok gerilşyorum ama hafta sonu altına muşamba seriyorum önüne veriyorum ama o yağlı eller gözlere mi girmio saçlara mı sürülmüo ama böyle böyle alışcaklarKaşıkla yemeye çalışıyorsa o da iyi. Kaşığın ne ise yaradigini biliyor. Ben eline versem oyuncak yapar .
benim kız kudursun da sizinkilerle azıcık forma girsin tontik tembel :))bnm ki hiç birini uyutmaz hala oyun oynuo kahkahalarla
Benim banyo hazırlamam zor oluyor. Banyomuz 2 metrekare falan, müsait değil. hala odada küvette yıkıyorum. Beni o yağlı haliyle banyo hazırlamam için beklemez ağlarsa fena olur.aslında bir iki oynar sonra seni taklit eder canım bnde kirlencek die çok gerilşyorum ama hafta sonu altına muşamba seriyorum önüne veriyorum ama o yağlı eller gözlere mi girmio saçlara mı sürülmüo ama böyle böyle alışcaklar
hergün ballı cebizli yiyomuş gibi yazmışım bazen öyle yiyo nadiren. genelde ceviz ve muz çünkü annem cevizi başka bişeyle yedirememişAynen. Calpolün 4 saati dolarken ateşi yükselmeye başlar zaten. O zamanı hesaplayıp üstü açılabilir
Üçü birlikte çok besleyici canım ama muzun zaten glisemik indeksi yüksek olduğu için yanında bal vermeyin bence
Her akşam odada mı yıkıyordun canım. Çok zor olur. Bebeklerin oturulup yıkandığı bir şey var ya onunla banyoda yıkanabilirBenim banyo hazırlamam zor oluyor. Banyomuz 2 metrekare falan, müsait değil. hala odada küvette yıkıyorum. Beni o yağlı haliyle banyo hazırlamam için beklemez ağlarsa fena olur.
Amin canım inşaallah :)Büyük kizina sevindim. Kıyamam küçüğe ya:/ inşallah bu gece daha iyi geçer.
Oh iyi olmuş senin için :))
geçmiş olsun canım. biz de 1ay süren ishal yaşamıştık. flagyl şurup ve enterogermina vermişti. inşallah çabucak geçer.
ah geçmiş olsun Allah ım korusun bebişleri. bizimkinin se heegün bi yeri sıyrık mor gören işkence yapıyoruz sanır.
Çok geçmiş olsun canım ya hepsi üst üste gelmiş. İnşallah toparlar çabucak kuzucuk Allah şifa versin. Artık düşme, çarpma hemen hemen hergün bizde de var. Alnında şişlikle gezmesi doğal bişey haline geldi.
Canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun canim
Çok sağolun Kızlar, keşke kuzular hiç hasta olmasa ama oluyorlar maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Yürümeye başlamadan önce daha iyiydi ya her gün bir aksiyon yaşanıyor artık az önce düştüğünde dişi dudağını kanattı gerçi bu alnındaki yaraya göre hiçbir şey :/ Kakada amip rota adenovirüs hiçbirşey çıkmadı sadece mebzul lökosit onun dışında normal gaita mikroskobisi diyor.. Kan tahlinde lym neu wbc ve crp Yüksek çıktı ateşi de vardı ama o kendiliğinden düştü.. Dr bunu yakın zamanda antibiyotik kullandığımız için bozulan bağırsak florasının enfeksiyon kapması olarak yorumladı geçen hafta hava çok güzeldi parkta kumlara salmıştım bir güzel oynadı kocaman bir Çin aslanı vardı onu sevdi tüylerini yoldu hayvanın , bence ordan kaptı hastalığıOyyy çok geçmiş olsun Allah şifa versin, amip ya da giardia mı çıktı kakada? Alerjik mi yoksa parazite mi bağlı acaba?
Eşin yürek yemişSorduğun için teşekkür ederim canım. Büyük kız bayağı iyi gece uyanmaları ve kusmaları hariç sıkıntısı çok yok ufaklık felaket şu anda bunu bile o göğsümdeyken yazıyorum sürekli kucakta ve memede, doğru düzgün birşey yemiyor mız mız dün gece kusmadı bakalım bu gece ne yapacak. Bende Bakırköye gitmeme az kaldı diye türkü çağırıyorum :)
Eşim de bu akşam bunlar 4-5 yaşına gelsin kardeşlerine bakarlar demesin mi! Bir güzel haşladım azıcık stres attım iyi bahanesi oldu :)
Hatırlarsan yazın başında benim büyük kız peşisıra ufaklıkta yaşamıştı aynı sorunu canım defalarca tahlil verdim temiz çıktı ama ona rağmen flagyl şurup kullandık bizde, fayda etti ama sonra tekrarladı bu esnada inanılmaz gaz artışı oldu ve kakalar genelde sesli çıkıyordu. Bende yine de parazit merkezli olduğunu düşünüyorum kakada çıkmasa dahi. O yüzden Çin aslanından kapmış olma ihtimali bana da çok yakın geldi. Ufaklık kaşığa ağzını açmadığı için yediremedim ama Kelle-Paça çorbası büyük kızıma fayda etti. Kelle olmasa da sade paçayı kaynatıp ondan büyüğe çorba yaptım ufaklığa da suyundan pilav makarna filan yaptım. Ondan sonra kesildi ve tekrarlamadı. Tavsiye ederim.Çok sağolun Kızlar, keşke kuzular hiç hasta olmasa ama oluyorlar maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Yürümeye başlamadan önce daha iyiydi ya her gün bir aksiyon yaşanıyor artık az önce düştüğünde dişi dudağını kanattı gerçi bu alnındaki yaraya göre hiçbir şey :/ Kakada amip rota adenovirüs hiçbirşey çıkmadı sadece mebzul lökosit onun dışında normal gaita mikroskobisi diyor.. Kan tahlinde lym neu wbc ve crp Yüksek çıktı ateşi de vardı ama o kendiliğinden düştü.. Dr bunu yakın zamanda antibiyotik kullandığımız için bozulan bağırsak florasının enfeksiyon kapması olarak yorumladı geçen hafta hava çok güzeldi parkta kumlara salmıştım bir güzel oynadı kocaman bir Çin aslanı vardı onu sevdi tüylerini yoldu hayvanın , bence ordan kaptı hastalığı
Bir de diyor ki "ben şimdi yapalım demiyorum neden kızdın ki?", aynen benimki bayağı bir yemiş hemde "5 çocuğumuz olsa fena mı?" dedi peşine :)) işin acı tarafı bunları ciddi diyor olması :)Eşin yürek yemiş2si aynı anda hastalanınca daha zor tabi, Allah şifalarını versin tez zamanda
İnşallah atlatırlar en kısa zamanda canım sen de biraz rahatlarsın. Eşine diyecek söz bulamıyorum vallahi çok cesur birisi sanırım ya da stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyor galibaSorduğun için teşekkür ederim canım. Büyük kız bayağı iyi gece uyanmaları ve kusmaları hariç sıkıntısı çok yok ufaklık felaket şu anda bunu bile o göğsümdeyken yazıyorum sürekli kucakta ve memede, doğru düzgün birşey yemiyor mız mız dün gece kusmadı bakalım bu gece ne yapacak. Bende Bakırköye gitmeme az kaldı diye türkü çağırıyorum :)
Eşim de bu akşam bunlar 4-5 yaşına gelsin kardeşlerine bakarlar demesin mi! Bir güzel haşladım azıcık stres attım iyi bahanesi oldu :)
Kızlar insanın bebek isteyince hamile kalması ne muhteşem bir şey aslında. Ben tam 37 ay bekledim. Hep negatif idrar ve kan testleri gördüm.
Şimdi bir arkadaşım eşiyle bebek istediklerini söylüyor, aradan birkaç ay geçiyor, hamile haberini alıyoruz. Öyle imreniyorum ki. Ne kadar kolay ve doğal bir şey onlar için. Oysa tüp bebek ne kadar zor. Allah bir gün bana da doğal yolla bir bebek nasip eder inşallah
Bu arada kızlar bizim yatak odası boydan boya yatak :) 2,80 yatak var tam bir yatak odası :) hepimiz hamsi gibi diziliyoruz :)))
kelle paça evde mi yapıyorsun ?helal olsunHatırlarsan yazın başında benim büyük kız peşisıra ufaklıkta yaşamıştı aynı sorunu canım defalarca tahlil verdim temiz çıktı ama ona rağmen flagyl şurup kullandık bizde, fayda etti ama sonra tekrarladı bu esnada inanılmaz gaz artışı oldu ve kakalar genelde sesli çıkıyordu. Bende yine de parazit merkezli olduğunu düşünüyorum kakada çıkmasa dahi. O yüzden Çin aslanından kapmış olma ihtimali bana da çok yakın geldi. Ufaklık kaşığa ağzını açmadığı için yediremedim ama Kelle-Paça çorbası büyük kızıma fayda etti. Kelle olmasa da sade paçayı kaynatıp ondan büyüğe çorba yaptım ufaklığa da suyundan pilav makarna filan yaptım. Ondan sonra kesildi ve tekrarlamadı. Tavsiye ederim.
Benim kahvaltı bile hazırlayacak mecalim yok artıkkelle paça evde mi yapıyorsun ?helal olsun
Aynen öyle. Mikroskobik şeyleri yiyor dediğin gibi ama yemek yemiyor:))Kızlar sızınkılerde yerde ne bulsa agzına atıyor mu. Ya yemin ederım toz tanelerini bıle gorup agzına atmaya calısıyor.Minicik ama minicik bir kırıntı görsün hemen hop agzına atmaya calısıyor. Kucuk parcalı oyuncakları hep kaldırdım.İlla ki minicik bir zerre küçücük bir kagıt parcası ufacık ama ufacık bile olsa gorup agzına atmaya calısıyor. Nasıl basa cıkıcaz bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?