Allah razı olsun canım. Benim eşim bildiğin "ev adamı". Baba olarak doğmuş adam. Desem hani birşeye elini sürmüyor ondan zahmeti bilmiyor öyle de değil sabaha kadar büyük kızı o sallıyor ama adam akıllanmadı bu kadar zulme:)
Eşlerimiz çok benziyor canım benimki de kardeş demeyi öğretmiş kızıma yanıma geldiler geçen gün hadi kızım söyle dedi kızım da yüzüme bakıp “kaadiss” gibi birşey söyledi sonra da diyor ki bak işte çocuk kardeş istiyor ))
yesoka90domestic
kızlar paçaya ben de bayılırım. Nasıl pişiriyorsunuz? Evde hiç yapmadım ama hazır temizlenmiş paça satıldığını biliyorum yapsam ve kızım da severse ne güzel olur
Ben küçükbaş eti kesinlikle yemem paçayı da yapıyorum ama gel gör ki tadına dahi bakmadım. Kokusuna çok zor dayanıyorum böyle mutfakta sürekli ağzımı ve burnumu kaplayacak şekilde tülbent geriyorum :)) bir gün olup eve küçükbaşa dair birşey sokacağımı söyleseler inanmazdım :) anlıyorum seni.
Eşlerimiz çok benziyor canım benimki de kardeş demeyi öğretmiş kızıma yanıma geldiler geçen gün hadi kızım söyle dedi kızım da yüzüme bakıp “kaadiss” gibi birşey söyledi sonra da diyor ki bak işte çocuk kardeş istiyor ))
bizim kitaplarda aynı yapmaması gerektiğini bildiği halde tepkimi görmek için gözüme soka soka yapıo hele bitanesinin ortasını yemiş nasl becermiş bilmiyorum
geçen halam helikopter almış, pervanesini çeviriyor biz de oynuyor diye seviniyoruz.altini değiştirirken bir baktım sarı bir kağıt öylece kakada duruyor.pervaneye baktım aynı sarı kağıt yenmiş, nasılsa aynı çıkmış şok olduk
Çok sağolun Kızlar, keşke kuzular hiç hasta olmasa ama oluyorlar maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Yürümeye başlamadan önce daha iyiydi ya her gün bir aksiyon yaşanıyor artık az önce düştüğünde dişi dudağını kanattı gerçi bu alnındaki yaraya göre hiçbir şey :/ Kakada amip rota adenovirüs hiçbirşey çıkmadı sadece mebzul lökosit onun dışında normal gaita mikroskobisi diyor.. Kan tahlinde lym neu wbc ve crp Yüksek çıktı ateşi de vardı ama o kendiliğinden düştü.. Dr bunu yakın zamanda antibiyotik kullandığımız için bozulan bağırsak florasının enfeksiyon kapması olarak yorumladı geçen hafta hava çok güzeldi parkta kumlara salmıştım bir güzel oynadı kocaman bir Çin aslanı vardı onu sevdi tüylerini yoldu hayvanın , bence ordan kaptı hastalığı
Geçmiş olsun canım. Ben de her gün parka götürüyorum, hep virüs kapıyor ama böyle böyle büyüyecekler ne yapalım. Kızım da üç gün art arda düştü ve dişi dudağını kesti
Kızlar sızınkılerde yerde ne bulsa agzına atıyor mu. Ya yemin ederım toz tanelerini bıle gorup agzına atmaya calısıyor.Minicik ama minicik bir kırıntı görsün hemen hop agzına atmaya calısıyor. Kucuk parcalı oyuncakları hep kaldırdım.İlla ki minicik bir zerre küçücük bir kagıt parcası ufacık ama ufacık bile olsa gorup agzına atmaya calısıyor. Nasıl basa cıkıcaz bılemıyorum
Kızlar serum fizyolojik aldım. YouTube’dan nasıl yapılacağını izledim. Şırıngayla 5ml çekip iki burun deliğine uyguluyorum ama bir püf noktası var mı? Yani çocuk dik mi durmalı, yan mı yatırsam? Sonrasında aspiratöre gerek var mı ?
yesoka90domestic
kızlar paçaya ben de bayılırım. Nasıl pişiriyorsunuz? Evde hiç yapmadım ama hazır temizlenmiş paça satıldığını biliyorum yapsam ve kızım da severse ne güzel olur
Ben küçükbaş eti kesinlikle yemem paçayı da yapıyorum ama gel gör ki tadına dahi bakmadım. Kokusuna çok zor dayanıyorum böyle mutfakta sürekli ağzımı ve burnumu kaplayacak şekilde tülbent geriyorum :)) bir gün olup eve küçükbaşa dair birşey sokacağımı söyleseler inanmazdım :) anlıyorum seni.
ay çok güldüm yaaa
biz de yemeyiz danaya bile zor alıştım evlendikten sonra dana bile hafif koksa yiyemiyoruz eşimle. oğlanda bizim gibi alışıo başka pişirmediğimiz için.
Hahahha ay çok güldüm ilahi ya :)) aynen o zaman birebir aynılar benimki de az evvel bak birlikte oynamaya başladılar sen rahatlayacaksın ben o zamana diyorum diyor. Te allam.
yesoka90domestic
Canım soyulmuş alıyorum tütsülüyorum, düdüklüde kısık ateşte en az 4 saat kaynatıyorum, sonra ocakta tereyağı ile unu kavuruyorum içine paça suyunu ekliyorum paça suyunu koyduğum gibi 5-6 diş sarımsak dövüp ekliyorum ardından yoğurt ve yumurta sarısı ile terbiye yapıyorum. Fazla ekşi olmasın diye limon katmıyorum. Sarımsağı da suyuna katıyorum kokusunu hafifletiyor. Kızım da eşimde sevdi şükür :)