2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Eşlerimiz çok benziyor canım benimki de kardeş demeyi öğretmiş kızıma yanıma geldiler geçen gün hadi kızım söyle dedi kızım da yüzüme bakıp “kaadiss” gibi birşey söyledi sonra da diyor ki bak işte çocuk kardeş istiyor ))

yesoka90 domestic kızlar paçaya ben de bayılırım. Nasıl pişiriyorsunuz? Evde hiç yapmadım ama hazır temizlenmiş paça satıldığını biliyorum yapsam ve kızım da severse ne güzel olur

bir kere işkembe yapayım dedim dudukluyu kirkladim kokusu çıkmadı. dayanamıyorum ama çok sağlıklı

çok iyiymiş :)

bizim kitaplarda aynı yapmaması gerektiğini bildiği halde tepkimi görmek için gözüme soka soka yapıo hele bitanesinin ortasını yemiş nasl becermiş bilmiyorum
geçen halam helikopter almış, pervanesini çeviriyor biz de oynuyor diye seviniyoruz.altini değiştirirken bir baktım sarı bir kağıt öylece kakada duruyor.pervaneye baktım aynı sarı kağıt yenmiş, nasılsa aynı çıkmış şok olduk

Geçmiş olsun canım. Ben de her gün parka götürüyorum, hep virüs kapıyor ama böyle böyle büyüyecekler ne yapalım. Kızım da üç gün art arda düştü ve dişi dudağını kesti

Kızım aynısını yapıyordu ama artık bıraktı. Her seferinde olmaz dedim, pis dedim. Üç ay falan sürdü, geçti çok Şükür

Valla iyi cesaret :)

Kızlar serum fizyolojik aldım. YouTube’dan nasıl yapılacağını izledim. Şırıngayla 5ml çekip iki burun deliğine uyguluyorum ama bir püf noktası var mı? Yani çocuk dik mi durmalı, yan mı yatırsam? Sonrasında aspiratöre gerek var mı ?

Aynen canım hazır temizlenmiş alıp iyice yıkıyorum sonra biraz suyla kısık ateste duduklude kaynatıyorum. Cok kokmuyor bence ya

ay çok güldüm yaaa
biz de yemeyiz danaya bile zor alıştım evlendikten sonra dana bile hafif koksa yiyemiyoruz eşimle. oğlanda bizim gibi alışıo başka pişirmediğimiz için.

Hahahha ay çok güldüm ilahi ya :)) aynen o zaman birebir aynılar benimki de az evvel bak birlikte oynamaya başladılar sen rahatlayacaksın ben o zamana diyorum diyor. Te allam.

Canım soyulmuş alıyorum tütsülüyorum, düdüklüde kısık ateşte en az 4 saat kaynatıyorum, sonra ocakta tereyağı ile unu kavuruyorum içine paça suyunu ekliyorum paça suyunu koyduğum gibi 5-6 diş sarımsak dövüp ekliyorum ardından yoğurt ve yumurta sarısı ile terbiye yapıyorum. Fazla ekşi olmasın diye limon katmıyorum. Sarımsağı da suyuna katıyorum kokusunu hafifletiyor. Kızım da eşimde sevdi şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…