2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bizimkide mümkün değil önlük takmıyor,sulu yemek yemiyor ve ellerini kafasına surmemeyi öğretemedik maalesef. Banyoyu çok seviyor ama bu aralar kafasından su döküldüğü anda korkup çıkmak istiyor banyodan. Cokda hafifçe dokuyoruz aslında ama kafasına su gelsin istemiyor bu yeni cıktı

Jenny48 tulum Nasil oldu?kızlar sizde soylermisiniz yorumlarınızı acil tulum almam lazım. Weewell termometre bizde akşamları 24 civarlarında gösteriyor bu aralar. Doğru mu bilemiyorum. Oglum üstünu açıyor sabah elleri yüzü vücudu baya soğuktu. Ne giydirsem napsam bilemedim

Ben de mothercare in tulumunu kullanıyorum gayetmemnunum. Geçen hafta Bim e gelen uyku tulumlarindan aldım ama daha yıkamadığım için kullanamadım.

Nasıl birşey kalın mı? Kaç tog? Yatarken içine ne giydiriyorsun?
Kaç tog olduğunu bilmiyorum hamileyken almıştım etiketi falan kesmiştim. Ama sanırım tog u fazla. Sıfır kollu badi giydiriyorum içine boynu çok hafif terliyo sadece. Ortam 23 derece.
Vay be o zaman 44 TL ye almışım mothercare tulumunu. Şimdi 115 TL falan :/

Altına bisey giydirmiyormusun? Ama üşümüyor öylemi?

Tog nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…