2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
uyurken tulum giydirince gece emzirmek için falan kucağınıza aldığınızda ne yapacaksiniz ? Vücut sıcaklığı n'olacak?

Bizim dr da tarhana verin diyor
Bizim dr da arada kahvaltısında tarhana ver içine gerekli tüm vitaminler herşey var dedi değişiklik olsun sıkılmasın çocuk hep aynı şeylerden dedi benimkiler severek içiyor Allahtan işime geliyor kahvaltı kolay oluyor diye yapıyorum bende.

Bızımkı de gunde 1 kez yapıyor ama cıvık bızımkı. Kaka takibi yapar olduk annelik hakikaten delilik
Ayy ne güzel ben hep takipteyim benimki dün 5 kere yaptı akşam azcık pişmişti poposu geç farkettim işlerle uğraşırken alt büyük azılar çıktı kocamanlar şimdi köpek dişler çıkıyor diş dönemi kaka takip etmekten yoruldum valla korkuyorum pişik olacak diye.

Diş donemlerınde bızımkı de 1den fazla yapıyor canım ve farketmesem hemen pişiyor dediğin gibi cok hassas tenleri

liliyaa bal Sena maşallah:)
Erol mama önlüğünü asla takmıyor. Her çeşidinden aldım elimde patladı hep.

Uyku tulumu kullanmıyorum ben. Ayaklı olunca zaten mümkün değil giymez. Evde bir tane vardı denedim giymedi çıkar diye ağladı. Ben de çorapsız altta çıtçıtlı üstte pijama olacak şekilde yatırıyorum oda 24 derece. Üstüne inçe battaniye örtüyorum açılıyorsa çok önemsemiyorum doğrusu. Zaten sürekli uyanıyor açıksa örtüyorum.

Sağol canım:) eviniz doğalgazlı, kombiliyse yani ısıyı sabit tutabiliyorsaniz tuluma hiç gerek yok bence. Dediğin gibi üstünü açsa bile sorun olmaz. Bizim evde doğalgaz yok maalesef elektrikli soba ile isiniyoruz:/

Canım bunlar çooook uzak ihtimaller, aklına takıp kendini gerdiğine değmez şöyle düşün benim kendi yeğenimde atipik otizm var ve ben kızlarımda olur mu diye takmıyorum ki benim yaşama ihtimalim senden yüksek.
Sadece beslenmesi iyi olmasına rağmen kilo alımının düşük olması ya yapısal ya da alerji kaynaklıdır bunun araştırılması lazım.
Taş Devri diyeti taş devrindeki insanlar gibi yaşamak yapması kolay değil ama ben kızları büyük oranda bu şekilde besliyorum.
Öncelikli gıda et tavuk balık, yumurta yoğurt kefir peynir meyve mümkün mertebe çiğ sebze.
Süt şeker ve gluten kati biçimde yasak. Pekmez ve bal az tüketilecek. Patates ve pirinç nişasta bazlı olduğu için az tüketilecek. Zeytinyağı ve tereyağı hariç yağ yok. Şayet ekmek ille de vermek istiyorum diyorsan minimum 10 saat mayalandırılmış ekşi mayalı ekmek vereceksin. Fırından aldıkların (%99ihtimalle) gerçek ekşi mayalı ekmek değil içlerinde instant maya da var instant maya olmayacak.
Özellikle senin oğlan gibi alerji geçmişi olan bebeklerde süt yumurta beyazı kabuklu kuruyemiş(ceviz hariç) ve glutenden uzak durmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…