2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım boyu 79 cm di 1 yaşında. Baş ölçüsü de normaldi. Sadece kilosu düşük. Evet canın doktora gitsem iyi olacak galiba

Kızlar az önce fena halde ısırıldım, o kadar canım yandı ki bağırmadım ama hızla bebeği kanepeye bıraktım ve uzaklaştım.. Sanki dövmüşler gibi bir içerledi bir ağladı anlatamam bir türlü sakinleşmedi de öyle olunca babaya verdim.. Benden korktu diye başka odaya çekildim sonra oraya geldi bu sefer de kapıyı vurup ağlıyor, kucağımda ağlamaya devam etti sanırım istediği şey kucağımda ağlamakmış , sonra yine meme istedi şimdi iç çekerek emerek uyuyor.. Memem mi yoksa vicdanım mı daha fazla sızlıyor bilemedim

Çocukların kendi uyku saatlerini anneye babaya göre ayarlama durumları oluyormuş bizimki de öyle geç uyuyor.. Baba işten 7de çıkıyor evde yemek ye çay iç derken evin içinde bir hareket oluyor çocuk onu görünce uyumak istemiyor..

Galiba 2 yaşına kadar dalgalı bir eğri ile devam edecek bu durum. Bazen biraz daha az bazen biraz daha fazla olacak. Söylediğin gibi zamane çocukları farklı belki de iyi beslendikleri için önce olgunlaşıyor olabilirler.

Canım çubuk kraker çok tehlikeli. Dik şekilde Boğaz’a saplanabiliyor. Hatta üç yaşına kadar vermeyin diyen duydum
Evet beceremiyor yutma kismini tam bunu duydugum iyi oldu.alisveriste parklarda bebeklerin ellerinde hep cici bebe,kraker hatta balik kraker vs görüyorum bize de teklif eden anneler oluyor yemezki der reddederdim birgün denedik ve yiyebildigini gördük.Bundan üç ay once bir arkadasimizkn esi çubuk kraker hayat kurtariyor dediğinde cok kizmistim ama yemek reddi asiri anormal seviyelerde beslenmeyi reddediyor çoğunlukla yemegi tatmadan.disarda nadiren veriyorum bende iki haftadır.

Nasıl öğrendiniz canım alerjisini? Bende arada pimpirikleniyorum ama kilo alışı ve kakası normal olunca kendimi yatıştırıyorum
Malesef atipik otizm belirtileri var canım çok yerlere gittik ama hasan Önal geç öğrendik hasan önalın testleri ortaya çıkardı ki alerjisi var ve bu çocuk 5 yaşına kadar sütle büyüdü diyebilirim aşırı seçici kilo alımı normal olduktan sonra rahat ol. Ablamın oğlunda belirtiler 1,5 yaş sonrası başladı o zamana kadar aşırı normal bir bebekti 3 yaşına kadar malesef eniştem konduramadı 3,5 yaşından sonra da kesin emin olundu.

Canım boyu 79 cm di 1 yaşında. Baş ölçüsü de normaldi. Sadece kilosu düşük. Evet canın doktora gitsem iyi olacak galiba
Boyu çok iyi canım maşallah. Aslında kilosu da başlı başına düşük değil yani 9 kg üstü demişsin iyi bir değer ancak yemesi maşallah diyeyim o yüzden şaşırdım. İstersen sırf için rahatlasın diye müsait zamanda gidebilirsin. Ayrıca dediğim gibi taş devri diyetini tam olarak uygulamasan bile özen göstersen fark ediyor kesinlikle.

Arkadaşlar uzun zamandır uyku tulumu arayıp duruyordum sanırım eşime daral geldi bu durumdan ve dün eve geldiğinde elime poşeti tutuşturuverdi öğlen tatilinde bir avm ye gitmiş ve mothercare den 2.5 tog bir uyku tulumu almış (Halbu ki ben onu beğenmemiştim hem çok kalın hem de pahalıydı). Neyse illa giydirelim diye tutturunca bugün yıkayıp kuruttum ve akşam giydirdik. İçine kısa kollu bir body giydirdim sadece. Bakalım nasıl geçecek bu gece yarın bilgi veririm

Anladım canım. Benim kızım da henüz çiğneyip yutamıyor. Köfteyi çatalla ezip veriyorum. Bulgur pirinç yutmaya yeni başladı. Muhallebi tarzı vermek yerine ev yemeklerinden verebilirsin demek istiyorum. Mesela kıymalı patates yemeği, peynirli makarna, domatesli bulgur pilavı gibi daha katı gıdalar hem besler hem kilo aldırır. Mesela bir öğünde çorba verdiysem o gün tekrar yoğurt muhallebi gibi sıvı şeyler vermiyorum

Ben simit veriyorum, hem dişlerini kaşıyor hem de yavaş yavaş yiyebiliyor. Evde buzluğa attım, çıkarınca tazecik oluyor

kıyafetleriyle 9 kilo canım. Taş devri diyeti ne canım ilk kez senden duyuyorum. bahsettiğin çocukta başka şikayetler yokmuydu sadece kilo alımı mı düşüktü? Oğlum çok neşeli ve çok becerikli bir çocuk, eliyle fermuar bile açıyor, topa vuruyor ayağıyla kanapenin altına kaçınca bakıyor uzağa gitmişse iki eline yana açıp Yok diyor. Tepkileri çok normal.4 kelime söyleyebiliyor. SöylediklerimiZi anlıyor tepki veriyor. Sevildiğini ve ona bağırıldığını anlayıp yerinde tepkiler veriyor. Öyle birşey olabilir mi aklıma takıldı

bunları yediğine mi bnm oğlanın kaö katı yiyodur acaba :) kahvaltı da tarhana çorbası nerden aklınıza geldi.

bunları yediğine mi bnm oğlanın kaö katı yiyodur acaba :) kahvaltı da tarhana çorbası nerden aklınıza geldi.
Ablamın oğlu öyle büyüdü canım kahvaltıda öyle yedirirdi babannesi. O da küçücük bişeydi 2 yaşına kadar 3 yaşından itibaren poturcuk oldu şimdi ortaokula gidecek nerdeyse maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…