2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aman tanrım buraya oğluma verdiğim her yemekten sonra bir gireyim okuyayım:) çok sayfa birikmiş:))

Atak haftası konuşulmuş. Ben uygulamadakileri ekliyorum arkadaşlar. Çevirisi çok başarılı değil.

Oğlumun hala iki dişi var ve yeni yürümeye başladı şükür de zihinsel olarak artık zıvanadan çıktı:) Saç kol ağız diş el kulak burun zaten biliyordu ama rastgele ceviz adam şarkısını açtım şarkıyı oynayarak takip etmeye başladı. Burnu uzun diyince nanik yapıyor, saçları rüzgar diyince vuvuuu yapıyor, karnı davul diyince karnına güm güm yapıyor. Mini mini bir kuşta ellerim bomboş kaldı diyip ellerimi açtım bugün. Taklit etti güldük eğlendik. Sonra boş eski cüzdan getirmiş oynuyordu. Paralar nerde dedim ellerini açtı mini mini bir kuştaki gibi boş olduğunu gösterdi, kafa sallayıp yok demek istedi naptın yedin bütün parayı dedim evet diyip kafa salladı ve karnına güm güm yaptı yedim diyor yani:) Bizim büyük bir kitaplığımız var kitaplığa çıktı izin verdim hepsini düzeltti sonra kimisini alıp açtı baktı. Sonra kaldırdım bak oğlum bunlar benim ve babanın kitapları bunlarla oynama senin kitapların masada biz onları okuyalım dedim ve yere bıraktım. Kitapçıktaki kitaplara dokundu parmağının ucuyla sakın işareti yaptı parmak salladı sonra kendi kitaplarını getirdi onları kitaplığa dizmeye başladı alt rafa dizdik artık:)

Allah yavrularımızı bağışlasın. Onlara yetişmek onların gelişimini desteklemek çok zor. Minicik bedenler hiçbirşeyden mahrum kalmasın istiyor insan. Yemesi içmesine ben de takığım biliyorsunuz. Benimki meyve canavarı bugün 3 mandalina bir muz 5-6 üzüm yedi. Vermek istemiyorum bu kadar ama bir şekilde istiyor. Bu atlar yemesi düzeldi. En azından iştahlı kahvaltılarımız geri döndü.

Eklentiler

• 0A7C9315-AB75-4C21-AA49-AFA69631A935.webp
    68 KB · Görüntüleme: 49
  • 2EDC8F86-46A6-4244-81C7-5EE62FB6AEBA.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 63C25E76-798A-4125-8354-8AAEB7F6E26B.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 0EE3308F-4E7F-4BAA-A63D-5F1EE52983FE.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 902C39C3-1CDB-4867-868A-5525998F57FB.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 42
  • DE2CC5AA-45F1-497B-BB64-A4DAB0DB6608.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 52981972-6078-425B-87D2-7F3C138F5906.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 1B679625-75BA-456B-B1D2-0C5685E2B334.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Ay yavrum benimkide çok fena ısırıyor ben ısırma oğlum dedikce oyun yapıyor gülüyor tekrar ısırmaya çalışıyor. Heryerin morardı

Cok iyiymis bazen gun yetmiyor dimi:)

2 yasinda ancak duzelecek sanirim insallah duzelir yani:)

Bizimki ise başlamadan önce 7.30da uyuyordu ise başladım 8.30-9 oldu. 9 da başlasam anca 10 da dalmış oluyor yerine koyuyorum . Ama öyle yemekti çaydı hareket yok bizde. Bizimki oyun oynarken uykusu geldimi birseyi gözü görmüyor. Zorlarsak sarhoş gibi oluyor kafasını yerlere vuruyor

Bizimki de disariyi cok seviyor bebekleri kedileri kuslari hepsini cok ama cok
seviyor.Bazen ben de markete fakan goturuyorum avmde cocuk alanina falan gidiyoruz bazen camdan baktiriyorum kuslara cok hosuna gidiyor:)Tekrar yaz gelse de rahat rahat gezsek :)

Bir tanidik falan bulmak lazim anca oyle öğrenebiliriz canim

Çatalla yiyebiliyor, kaşıkla yemeye uğraşıyor ama sadece etrafa dağıtıyor. Çatal kaşık yoksa mama sandalyesine oturmuyor. Yeni başladı bu istek... Son bir haftadır sanırım.
Benimki yemekten tiksiniyor muza bike dokunmaya korkuyor nasilsa ben yedirmeye zorlarkende dokulyo saçılıyor bodozlama BLW'mi yapsam artık diyorum.

Benimki yemekten tiksiniyor muza bike dokunmaya korkuyor nasilsa ben yedirmeye zorlarkende dokulyo saçılıyor bodozlama BLW'mi yapsam artık diyorum.
Ben 6.ay blw başladım ama kilo alımı hep düşüktü 8.ayda bırakıp ara verdim. 10.ayda kaşık/yemek reddi başladı 1 yaşına kadar yine blw ye döndüm. Şu an karışık yapıyorum. Aslında tecrübe etmiş biri olarak blwye başlamak için öncesi değil 9-12.aylar daha uygun gibi geldi bana. Bence başlayabilirsin. Şu an kahvaltı karışımını kaşıkla veriyorum onun haricinde genelde kendi eliyle yiyor. Son bir haftadır da çatal kaşık istedi ve önündekileri o şekilde yemeye başladı. Böyle olunca eliyle yemeyi bıraktı çatalla yemeye çalışıyor ama yiyemediğinden ben veriyorum.

Deneyeceğim bende mutlaka bir tek bu yol kaldi yazkn her öğün sonrası yikardim ama simdi kis artik onumuz çekiniyorumda nasil yapacagim bilmiyorum.Sukur sizin yoluna girmiş darısı bzie.

Deneyeceğim bende mutlaka bir tek bu yol kaldi yazkn her öğün sonrası yikardim ama simdi kis artik onumuz çekiniyorumda nasil yapacagim bilmiyorum.Sukur sizin yoluna girmiş darısı bzie.
Benimki önlük de kabul etmiyor.
Yere sandalyesinin etrafını kaplayacak kadar şeffaf muşambalardan aldım. Boyacılar’da satılan boya yere dökülmesin diye kullan at örtüler var onlardan seriyorum bazen. Üstünü değiştiriyoruz. Elini kafasına/saçına sürmeyeceğini öğrendi artık ama kafa dışında her yere bulaşıyor. Sulu yemek yemiyor zaten. Çorba çok nadir. Yemek suyundan vereceksem ekmeği suya bandırıp kendim veriyorum. Pipetle içiyor herşeyi. Yoğurdu az sulandırılmış ayran şeklinde veriyorum. Banyo gerçekten büyük sorun. Bir de suya aşık olan çocuk banyodan korkmaya başladı son bir aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…