Yazin favorisi idi simdi kaldırıp atiyor simiti:/Ben simit veriyorum, hem dişlerini kaşıyor hem de yavaş yavaş yiyebiliyor. Evde buzluğa attım, çıkarınca tazecik oluyor
Bende severek yedigi icin veriyordum peynir rendesi ile.Ablamın oğlu öyle büyüdü canım kahvaltıda öyle yedirirdi babannesi. O da küçücük bişeydi 2 yaşına kadar 3 yaşından itibaren poturcuk oldu şimdi ortaokula gidecek nerdeyse maşallahı var
Peynir tarhanaya çok yakışıyorB
Bende severek yedigi icin veriyordum peynir rendesi ile.
tabi o bi saati emzirmeden oyalayabilirsenKahvaltıyı uyandığı gibi değil uyandıktan 1 saat sonra vermeyi denemek daha iyi oluyor
Çatalla yiyebiliyor, kaşıkla yemeye uğraşıyor ama sadece etrafa dağıtıyor. Çatal kaşık yoksa mama sandalyesine oturmuyor. Yeni başladı bu istek... Son bir haftadır sanırım.Sevgili anneler yavrulariniz catal veya kaşık ile kaseden yemek yiyebiliyor mu?
Annen kurtarıcı olmuş ne güzel, zaten birşey yapma canım çok iyi olmuş Kaanla ilgilenebiliyorsundur böylece :)
3e kadar uzayabiliyormuş bizimkinin de daha 4 tane var dişi , çekeceğimiz çile geride
Kahvaltıyı uyandığı gibi değil uyandıktan 1 saat sonra vermeyi denemek daha iyi oluyor
Kızlar az önce fena halde ısırıldım, o kadar canım yandı ki bağırmadım ama hızla bebeği kanepeye bıraktım ve uzaklaştım.. Sanki dövmüşler gibi bir içerledi bir ağladı anlatamam bir türlü sakinleşmedi de öyle olunca babaya verdim.. Benden korktu diye başka odaya çekildim sonra oraya geldi bu sefer de kapıyı vurup ağlıyor, kucağımda ağlamaya devam etti sanırım istediği şey kucağımda ağlamakmış , sonra yine meme istedi şimdi iç çekerek emerek uyuyor.. Memem mi yoksa vicdanım mı daha fazla sızlıyor bilemedim
Cok iyiymis bazen gun yetmiyor dimi:)Sabah uyandılar kahvaltı hazırladım yaptık sonra günün yemeklerini hazırladım ardından birlikte oyun oynadık birlikte pazara gittik(biri bebek arabasında biri kanguruda) pazardan dönerken ufaklık uykuya daldı evde o esnada.büyük kızımla vakit geçirdik büyük kızı doyurdum ufaklık kalktı onu doyurdum sonra yine oyun kudurma mızlanma tepeme çıkma mızlanma sonrasında aşırı bunaldık ve arabaya atlatıp parka gittik ardından eşimle parkta buluştuk market ve fırına uğradıktan sonra eve döndük akşam yemeği yedik ve şükür an itibariyle uykuya geçtiler bakalım kaç kere uyanacaklar :)
2 yasinda ancak duzelecek sanirim insallah duzelir yani:)Canım bende senin gibi olmuştum bir de emmeyi reddetmişti kızım, ne emiyor ne yiyor iğrenç bir dönemdi, henüz 7 aylıktı..... Ama öyle pişmanım ki kendimi üzüp kızıma o gerginliğimi yansıttığıma. Yemek dönemleri kabir azabı gibiydi. Ben sürekli gergin ve depresiftim. Sonuç yine değişmedi yine değişmedi. Taktığımla kaldım. Son üç aydır yemesi düzene oturdu diyebilirim. Çok şükür.
Çocukların kendi uyku saatlerini anneye babaya göre ayarlama durumları oluyormuş bizimki de öyle geç uyuyor.. Baba işten 7de çıkıyor evde yemek ye çay iç derken evin içinde bir hareket oluyor çocuk onu görünce uyumak istemiyor..
Bizimki de disariyi cok seviyor bebekleri kedileri kuslari hepsini cok ama cokCanım ben mutlaka arabayla gezdiriyorum. Yani bebek arabasıyla soğukta zor olduğu için otomobille gezdiriyorum. Radyoyu açıyorum, el çırpa çırpa geziyoruz. Bazen bir kafeye oturuyorum. Etrafı geziyor, dergileri karıştıryor. Bazen çocuğu olan bir komşuya gidiyorum bayılıyor. Muhabbet kuşu olan teyzeme gidiyorum bayılıyor :) hastanede bile çocukları izleyip mutlu oluyor :) kalabalığa bayılıyorlar bu yaşta resmen. Evdeyken de bir odada sıkıldığını fark edince başka odaya geçirip orada başka oyun oynatıyorum. Çamaşır makinesini boşaltıyoruz birlikte. Hatta bulaşık makinesinden tabakları bana tek tek veriyor, ben yerleştiriyorum :) öyle geçiyor zaman
Kızlar benim orada çalışan hemşire arkadaşım var. Bölüme gidip sorsa kesin söylerler ama hala orada yatıyor mudur? Bir yaşında bebek bu kadar gündür bir odanın içinde durmuş mudur? Allahım kolaylık versin
Bir tanidik falan bulmak lazim anca oyle öğrenebiliriz canimKeşke soyadını bilsek , Adı Tuğçe bence gerçekten.. Nasıl anons ettirebiliriz bende onu düşünüyorum gidip durumu anlatınca yardımcı olacaklarını hiç sanmıyorum soyadını bile bilmiyoruz. Babamın Hastane süreçlerinde teyzeme Bilgi vermediklerini illa ki annemi çağırdıklarını biliyorum.. Ah liliya aynısını ben içimden geçirdim bugün , kederine mi daldı ne yaptı diye..
Ablamın oğlu öyle büyüdü canım kahvaltıda öyle yedirirdi babannesi. O da küçücük bişeydi 2 yaşına kadar 3 yaşından itibaren poturcuk oldu şimdi ortaokula gidecek nerdeyse maşallahı var
Benimki yemekten tiksiniyor muza bike dokunmaya korkuyor nasilsa ben yedirmeye zorlarkende dokulyo saçılıyor bodozlama BLW'mi yapsam artık diyorum.Çatalla yiyebiliyor, kaşıkla yemeye uğraşıyor ama sadece etrafa dağıtıyor. Çatal kaşık yoksa mama sandalyesine oturmuyor. Yeni başladı bu istek... Son bir haftadır sanırım.
Ben 6.ay blw başladım ama kilo alımı hep düşüktü 8.ayda bırakıp ara verdim. 10.ayda kaşık/yemek reddi başladı 1 yaşına kadar yine blw ye döndüm. Şu an karışık yapıyorum. Aslında tecrübe etmiş biri olarak blwye başlamak için öncesi değil 9-12.aylar daha uygun gibi geldi bana. Bence başlayabilirsin. Şu an kahvaltı karışımını kaşıkla veriyorum onun haricinde genelde kendi eliyle yiyor. Son bir haftadır da çatal kaşık istedi ve önündekileri o şekilde yemeye başladı. Böyle olunca eliyle yemeyi bıraktı çatalla yemeye çalışıyor ama yiyemediğinden ben veriyorum.Benimki yemekten tiksiniyor muza bike dokunmaya korkuyor nasilsa ben yedirmeye zorlarkende dokulyo saçılıyor bodozlama BLW'mi yapsam artık diyorum.
Deneyeceğim bende mutlaka bir tek bu yol kaldi yazkn her öğün sonrası yikardim ama simdi kis artik onumuz çekiniyorumda nasil yapacagim bilmiyorum.Sukur sizin yoluna girmiş darısı bzie.Ben 6.ay blw başladım ama kilo alımı hep düşüktü 8.ayda bırakıp ara verdim. 10.ayda kaşık/yemek reddi başladı 1 yaşına kadar yine blw ye döndüm. Şu an karışık yapıyorum. Aslında tecrübe etmiş biri olarak blwye başlamak için öncesi değil 9-12.aylar daha uygun gibi geldi bana. Bence başlayabilirsin. Şu an kahvaltı karışımını kaşıkla veriyorum onun haricinde genelde kendi eliyle yiyor. Son bir haftadır da çatal kaşık istedi ve önündekileri o şekilde yemeye başladı. Böyle olunca eliyle yemeyi bıraktı çatalla yemeye çalışıyor ama yiyemediğinden ben veriyorum.
Benimki önlük de kabul etmiyor.Deneyeceğim bende mutlaka bir tek bu yol kaldi yazkn her öğün sonrası yikardim ama simdi kis artik onumuz çekiniyorumda nasil yapacagim bilmiyorum.Sukur sizin yoluna girmiş darısı bzie.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?